Aileme yük olmak istemiyorum :((

Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..
Kıyamam canım iş piyasası berbat ve ne yazıkkı iş verenlerin iğrenç tavırlarıyla da karşılaşıyoruz...Sakın üzülme Allah ım büyük mutlaka Bi yerden kapı açılacak..
O senin baban ,öyle düşünme ilerde çalıştığınızda sizde ailenize yardımcı olursunuz...

canım aynı sektörden birisi olarak sana önerim iki şekilde olabilir
ya üç boyut öğreneceksin
ya da bir süre ücret almadan çalışacaksın... başka maalesef yolu yok
üç boyut öğrensen internet üzerinden bile iş alıp gönderebilirsin..

Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..
Kıyamam canım iş piyasası berbat ve ne yazıkkı iş verenlerin iğrenç tavırlarıyla da karşılaşıyoruz...Sakın üzülme Allah ım büyük mutlaka Bi yerden kapı açılacak..
O senin baban ,öyle düşünme ilerde çalıştığınızda sizde ailenize yardımcı olursunuz...

of kıyamam ya deneyim lazım sana
ücretsiz de olsa bir büroya gir
ya da kpss kas dicem matematik yok diyorsun
ama inan çabalamadan olmuyor çabalaman lazım..

eeee sen ne yaparsın bacım ,iş yok,4 yıllığa tamamla yok ,kpss yok,cesaret yok,istek bana kalırsa yok ne var hiç düşündün mü ?
DGS düşündüm maddi imkansızlıktan dolayı başka ile gönderemeyeceğini söyledi babam, bulunduğum ilde Dg ile geçiş yapabileceğim bölüm yok. Kpss dende 90 dan fazla alabilmek herkesin yapabileceği bişey değil biliyorsunuz..

Hergün iş ilanlarına bakıyorum telefonla arıyorum yüzyüze görüşelim diyorlar gidiyorum biz deneyimli eleman arıyoruz diyip işe alınmadığımı söyleyip beni gönderiyorlar okadar çok yaşadım ki bu anı boşa otobüs parası vermekten hayal kırıklığından bıktım.. Kendimi yeterli görüyorum ancak karşı tarafın acımasızlığından kaynaklanıyor..

Bu ülkede hem çalışıp,hem okuyan öğrenciler var biliyorsunuz bir ikincisi burslar var geri ödemeli veya ödemesiz ..Üçüncüsü herkes yapamaz ama ben yapmak zorundayım diyin kendinize ,çünkü söylediklerinizden bu anlaşılıyor,son olarak işkur kursları oluyor günlük 37.99 olması lazım en son eğer büyük bir yerdeyseniz belki de bir sürü kurs vardır böyle oraya kayıt yaptırabilirsiniz ..
İnternetten satış yapabilirsiniz eğer el işleri konusunda yetenekliyseniz ne bileyim çok ahım şahım bir şey olmasa da iş görür ...

valla matematik yapamam diye bişey yok arkadaşlar
eşim lise mezunu, liseyi 2 ortalamayla güç bela bitirmiş, okula bile gitmemiş.
üstelik sözelci

bu adam 29 yaşında kpss ye hazırlandı, hem de askerdeyken
matematiği SIFIRken oturup kendi kendine ona verdiğim 1 kitaptan çalıştı.
ve lise kpss de 90 aldı
hı işe yaradı mı? merkezi alımda yaramadı çünkü alımlar çok düşük
ama kpss şartı ile mülakatla alım yapan kamu kuruluşlarına başvurdu ve bi tanesini kazandı.
memur olacak şimdi.

sen ki önlisans mezunusun.
kendi alanın olmasa da düz memurluğa başvurursun
ya da dışarıdan kpss şartı ile alan belediyelere vs. başvurursun
denemeye değmez mi?

O halde bir sure gonullu calisin.Yani ucretsiz.Gecici olarak boyle calisirsaniz o cok istedikleri tecrubeye de sahip olursunuz.isi kaptiginiz zaman isyerindeki mudurle gorusup ucretli calismaya hazir oldugunuzu soyleyebilirsiniz.Dilerlerse eger sizinle devam ederler.Dilemezlerse de baska yerlere basvurursun.3 aylik tecruben varsa kendine guveniyorsan , 1-2 yil tecrubem var diyebilirsin.Inan bana oyle cv ler gordum ki full yalan.Sanirim bu biraz beyaz yalan olur heralde.Sonucta bir fedakarlik yapacaksin.

Başka şehirlerde bakın. İstanbul ,Ankara bulur bir ev arkadaşı çalırsınız. Belki kismetiniz başka yerdedir.

böyle gelmiş böyle gider dünya..malesefff...

Onada razıyım parada istemiyorum dedim gönüllü çalışmayıda kabul ettim işi öğrenene kadar bedava eleman dahi istemiyorlar kaç yere sordum

Onada razıyım parada istemiyorum dedim gönüllü çalışmayıda kabul ettim işi öğrenene kadar bedava eleman dahi istemiyorlar kaç yere sordum

Is gorusmelerinde cekimser tavir mi goruyorlar acaba?Bu durumu sorguladiniz mi hic?Kendinizi elestirecek olsaniz (tecrube disinda) , neyden elestirirdiniz ? Agziniz iyi laf yapar mi ? Kendinizi ovebilir misiniz ? buna kendini pazarlama deniyor is dunyasinda yanlis anlamayin sakin.Ikna ediciliginize guveniyor musunuz ? Bunlarin hepsinde iyi iseniz ben bir sebep bulamiyorum gonullu calisma meselesinde.Bu konularda yardim almaniz gerekiyorsa girisken olun ve alin.Kendinize guvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…