- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi yellowwflowerr
-
Kıyamam canım iş piyasası berbat ve ne yazıkkı iş verenlerin iğrenç tavırlarıyla da karşılaşıyoruz...Sakın üzülme Allah ım büyük mutlaka Bi yerden kapı açılacak..Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..
Eskiden böyle değildi kadroları iyice azalttılar açıktan atamaya verdiler ondada torpil gerekiyor çok büyük haksızlık sizinne bölümüydü pekiaynı durumdayız benim bölümümden hiç açılmadı alım.sayısal bendede yok
canım aynı sektörden birisi olarak sana önerim iki şekilde olabilirArkadaşlar selam. 28 ime girmek üzre olan bir bayanım, üniversiteyi bitirdiğimden bu yana iş arıyorum inşaat teknikeriyim ama nereye başvursam hep deneyimli mimar mühendis kadar bilgisi olan eleman aradıkları için bunca yıl işsiz kaldım, başka alanlara yöneldim basit bir tezgahtarlık için bile hep deneyim arıyorlar, küçük şehide yaşıyorum ve haliyle bulamadım. Evlilik deseniz karşıma çıkanlar hep acı verdi, hayatımda kimse yok evlenemedimde, babamın 60 yaşına gelip hala çalışıp bana bakması okadar çok zoruma gidiyorki bu yükün altında ezildikçe eziliyorum yüzüne bakamıyorum ne yapmalıyım
Kıyamam canım iş piyasası berbat ve ne yazıkkı iş verenlerin iğrenç tavırlarıyla da karşılaşıyoruz...Sakın üzülme Allah ım büyük mutlaka Bi yerden kapı açılacak..Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..
of kıyamam ya deneyim lazım sanaYapı Denetime girmiştim para vermiyorlardı, üstelik kışın fatura gelmesin diye doğalgazıda açmıyorlardı bide üstüne sürekli bağırıyorlardı fırça atıyorlardı, sadece işleyen sigortamdı bişeyde öğrenemiyordu haliyle dayanamadım çıktım diğer yapı denetimlere başvurdum şimdilik eleman ihtiyacımız yok dediler Mimarlık bürolarında Autocad bilen tekniker arıyorlar ama komutları nekadar bilsemde uygulama yapamıyorum çünkü daha önce çalışmadım deneyim istiyorlar
DGS düşündüm maddi imkansızlıktan dolayı başka ile gönderemeyeceğini söyledi babam, bulunduğum ilde Dg ile geçiş yapabileceğim bölüm yok. Kpss dende 90 dan fazla alabilmek herkesin yapabileceği bişey değil biliyorsunuz..eeee sen ne yaparsın bacım ,iş yok,4 yıllığa tamamla yok ,kpss yok,cesaret yok,istek bana kalırsa yok ne var hiç düşündün mü ?
dış ticaret.ama ben lisansa tamamladım.çeko okudum lisanstanda çalışmıyorumEskiden böyle değildi kadroları iyice azalttılar açıktan atamaya verdiler ondada torpil gerekiyor çok büyük haksızlık sizinne bölümüydü peki
Hergün iş ilanlarına bakıyorum telefonla arıyorum yüzyüze görüşelim diyorlar gidiyorum biz deneyimli eleman arıyoruz diyip işe alınmadığımı söyleyip beni gönderiyorlar okadar çok yaşadım ki bu anı boşa otobüs parası vermekten hayal kırıklığından bıktım.. Kendimi yeterli görüyorum ancak karşı tarafın acımasızlığından kaynaklanıyor..isyerinde taciz kotu birsey ancak ben herseyi yaptim coookk ugrastim diyebilmeniz icin gercekten coook caba sarfetmeniz lazim.yazdiklarinizdan oyle hissetmedim acikcasi.Ayda kac kez mulakata gidiyorsunuz ortalama olarak ? Bir suru is ilani var.Alirlar almazlar ayri konu ama gercekten caba sarfediyorsaniz cok sayida mulakattan gecmis olmalisiniz.belki sizin calismayi arzu ettiginiz yerlerin mulakatlarina daha fazla hazirlikli gitmelisiniz.o konuda kendinizi yeterli goruyor musunuz ?
ÇEko bende okuyorum 4 deyim şuan ama işe yarayacağını sanmıyorumdış ticaret.ama ben lisansa tamamladım.çeko okudum lisanstanda çalışmıyorum
DGS düşündüm maddi imkansızlıktan dolayı başka ile gönderemeyeceğini söyledi babam, bulunduğum ilde Dg ile geçiş yapabileceğim bölüm yok. Kpss dende 90 dan fazla alabilmek herkesin yapabileceği bişey değil biliyorsunuz..
Hergün iş ilanlarına bakıyorum telefonla arıyorum yüzyüze görüşelim diyorlar gidiyorum biz deneyimli eleman arıyoruz diyip işe alınmadığımı söyleyip beni gönderiyorlar okadar çok yaşadım ki bu anı boşa otobüs parası vermekten hayal kırıklığından bıktım.. Kendimi yeterli görüyorum ancak karşı tarafın acımasızlığından kaynaklanıyor..
Teşekkür ederim ama neden bu düzen bukadar saçma zaten hakkımızı doğru düzgün vermiyorlar özel sektörde sabah 8 akşam 8 çalıştırıyorlar, 3 kuruşa ve hala daha deneyimli olmadığımız için işe almıyor bu sistem neden böyle bukadar adaletsiz
Onada razıyım parada istemiyorum dedim gönüllü çalışmayıda kabul ettim işi öğrenene kadar bedava eleman dahi istemiyorlar kaç yere sordumO halde bir sure gonullu calisin.Yani ucretsiz.Gecici olarak boyle calisirsaniz o cok istedikleri tecrubeye de sahip olursunuz.isi kaptiginiz zaman isyerindeki mudurle gorusup ucretli calismaya hazir oldugunuzu soyleyebilirsiniz.Dilerlerse eger sizinle devam ederler.Dilemezlerse de baska yerlere basvurursun.3 aylik tecruben varsa kendine guveniyorsan , 1-2 yil tecrubem var diyebilirsin.Inan bana oyle cv ler gordum ki full yalan.Sanirim bu biraz beyaz yalan olur heralde.Sonucta bir fedakarlik yapacaksin.
Onada razıyım parada istemiyorum dedim gönüllü çalışmayıda kabul ettim işi öğrenene kadar bedava eleman dahi istemiyorlar kaç yere sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?