Ailemi bir türlü ikna edemiyorum

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Biraz sizden küçüğüm bir de yaş farkımız daha az. Ben istiyorum ki herkes mutlu olsun. Artık seçimlerimden onlar da memnun olsun ama çok fazla beklemeye niyetim de yok. Ben vazgeçmeyeceğim sevdiğimden.

aile her zaman haklı cıkar anlayısına katılmıyorum
ailenizin istediği biriyle yaptığınız evliliktende zarar görebilirsiniz böyleleri de
kendi secimlerinizde de olabilir...bu kimin sectiğiyle alakalı değil ki..karsınızdaki insanın samimiyetiyle alakalı
ama aileyi gözardı etmekte cok acı bilirim

merhaba kendimden 15 yaş büyük biriyle 4 yıllık bir ilişkim var ben 29 yaşındayım atanamadım bir türlü kendisi kadrolu öğretmen
ancak başından bir evlilik geçmiş.
bu zamana kadar hiçkimseyi onun kadar sevmedim açıkcası.bana çok değer veriyor
üstelik bu zamana kadar her sıkıntımda yanımda oldu hiç bir zaman beni yalnız bırakmadı.ancak dul olduğu ve aradaki yaş farkından dolayı ailemi bir türlü ikna edemiyorum şiddetle tepki alıyorum.evlenelim diye kaç senedir ısrar ediyor kendisi ancak ben evlenecegim diye kimseyle kötü olmak istemiyorum.artık sabrım kalmadı benimle oturup güzel güzel konuşmayı denemedi aileden kimse sürekli aşağılayan kelimler işitiyorum.
yol gösterecek kimse yok yanımda sizin düşünceniz nelerdir

Bende yeni evlendim,ilk basta bizim ailelerimiz herseye tamam dediler,iyi anlastilar ama sonra sozlu oldugumuz donemde esimin ailesi esimde surekli para ister oldu,calisir calistigini onlara verirdi,dugun istedigimizde kredi cekmemizi istediler ve anca ozama olur dediler,buni ogrenen benim ailem deli oldu,iki aile birbirine dusman oldu,hic kimse evlenmemizi istemedi,engellemek icin bir suru sey yaptilar.Acikcasi arada olan bana oldu,hastalandim,zayifladim,ben evlenmekte hala israr ettim herseye ragmen,nikah gunune kadar evlenecegimiz belli degildi ama ne yaptim ettim onlara evlenmek istedigim erkegin o oldugunu gosterdim cunku ailenin destegi olmadiginda arkanizda sonrasi cok zor oluyor,o yuzden onlari razi et ve sevgindende vaz gecme.Senin mutlulugunu istiyorlarsa mutlaka izin vereceklerdir.Bol sans

Back
X