ailemi bırakıp gideceğim :(

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
selam kızlar....:14::14:

nişanlıyım ve bi süre sora evlenip yuvamdan ayrılacağım,ailemle istanbul anadolu yakasında oturuyoruz şimdi ise evlenince avrupa yakasına taşınacağım.
aramızda arabayla 1 saat gibi bi mesafe olacak yani çat kapı girip göremeyeceğim onları ancak planlı git gel olacak..

biraz önce dolaptaki atılcak eşyaları seçiyordum,kozmetikleri falan kutulara koyup toparladım hepsini bi araya yavaş yavaş yapıyordum anneciğim odama geldi:14::14: eşyalarımı toparladıgımı görünce gözleri doldu ben ise soğukkanlı duruyorum hep belli etmiyorum ama artık onlardan ayrılacağım yeni yeni bana dank ediyor.
işleri yarıda kestim ve buraya yazmak istedim.
çok zor ya belli yaşa kadar ailenle ol sonra bambaşka bi ev ve yeni bi hayat:14: zor hemde çok zor.
evinde tek kızıyım düğün günü çok ağlıycaklar nasıl dayanıcam nasıl kendimi tutucam hiç bi fikrim yok:43:
sizlerde çok zorlandınızmı?

Son düzenleme:
gelinler hem ağlarım, hem giderim derler..:123:
allah yuvanda mutluluk versin..tabi babaevinden ayrılmak zor ama..
kendi evine, düzenine de çabuk alışıyorsun..
mutluluklar..

cnm Allah mutluluk versin.... 1-2 saatlik mesafeyi çok büyütme Allah ım başka dert vermesin:nazar:

Ben 2 ay sonra evleniyorum. 1 ay sonra işe başlıyorum.
İş dolayısıyla ailemden önce 5 saat sonrada tayin olup eşimin yanına gelince tam 8 saat uzaklaşıcam..
O kadar çok iyi anlıyorum ki seni..
Çok üzülüyorum ben onlarsız napıcamm..
Sen yine iyisin 1 saat..
Çok üzgünüm bende..
1 ay sonra ailemden uzaklaşıcam..
hiç bişiy eskisi gibi olmuycak v.s
Ama umarım biz gibi bütün evlenicekler mutlu olsunlar hep..
Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

Hayatın her anında gurbetlık vardır canım cok sukur yurt dısın cıkmıyorsun

gonuller bır olsun kırgınlık olmasın yeter mesafelerın ehemmıyetı yok

Hayatın her anında gurbetlık vardır canım cok sukur yurt dısın cıkmıyorsun

gonuller bır olsun kırgınlık olmasın yeter mesafelerın ehemmıyetı yok
tabiki öyle yine 1 saatlik mesafeyede çok şükür ama insan bu dönemde çok duygusal oluyorki ben soğukkanlı durmayı başarıyorum.teşekkürler
Ben 2 ay sonra evleniyorum. 1 ay sonra işe başlıyorum.
İş dolayısıyla ailemden önce 5 saat sonrada tayin olup eşimin yanına gelince tam 8 saat uzaklaşıcam..
O kadar çok iyi anlıyorum ki seni..
Çok üzülüyorum ben onlarsız napıcamm..
Sen yine iyisin 1 saat..
Çok üzgünüm bende..
1 ay sonra ailemden uzaklaşıcam..
hiç bişiy eskisi gibi olmuycak v.s
Ama umarım biz gibi bütün evlenicekler mutlu olsunlar hep..
Hakkında hayırlısı olsun tatlım..
canım teşekkür ederim çok zor artık yeni bi hayat başlıyor bizim için dediğin gibi artık hiç bişey eskisi gibi olmuycak biz artık çocuk olmuycaz :( sanada hayırlı olsun
cnm Allah mutluluk versin.... 1-2 saatlik mesafeyi çok büyütme Allah ım başka dert vermesin:nazar:
amin :14: çok zormuş ...hiç bigün onlardan ayrılacagım aklıma gelmezdi.
gelinler hem ağlarım, hem giderim derler..:123:
allah yuvanda mutluluk versin..tabi babaevinden ayrılmak zor ama..
kendi evine, düzenine de çabuk alışıyorsun..
mutluluklar..
teşekkür ederim,sanırım bi kaçyıl sora bende böyle düşüneceğim

Canim seni cok iyi anliyorum cunku 1 sene oldu evleneli ancak daha dün gibi hersey.

Ben delice asik oldugum sevgilimle evlenmeme ragmen, gelinligimi aldigim gun babamin hickira hickira agladigini gorunce vazgectim ben evlenmiyorum diye ben de cok agladim. Asiri duygusal bir patlama yasiyor insan dogal olarak. Nikahtan sonra ayrilirken babam yine koptu ki tembih etmistim aglamayalim diye. Misafirler de babami oyle gorunce agladilar. Simdi guluyorum.

Ben de anadolu yakasina gelin gitmistim ancak esim 5 ay sonra babamlarin sitesinde hem de tam yanindaki apartmandan ev aldi. Su an bana inanmayacaksin ama yasayinca goruceksin, evlendikten 3-4 ay sonra babanlara gidince kendi evini arayacaksin. İnan ki ben babamlara yanimda olmalarina ragmen haftada iki kez gidiyorum ve kendi evime gelince icim rahatliyor. Babami da annemi de cok seviyorum ve arkadas gibiyiz ama insan kendi duzenini kurduktan sonra hersey baskalasiyor. Emin ol.

Sana mutluluklar dilerim.

Canim seni cok iyi anliyorum cunku 1 sene oldu evleneli ancak daha dün gibi hersey.

Ben delice asik oldugum sevgilimle evlenmeme ragmen, gelinligimi aldigim gun babamin hickira hickira agladigini gorunce vazgectim ben evlenmiyorum diye ben de cok agladim. Asiri duygusal bir patlama yasiyor insan dogal olarak. Nikahtan sonra ayrilirken babam yine koptu ki tembih etmistim aglamayalim diye. Misafirler de babami oyle gorunce agladilar. Simdi guluyorum.

Ben de anadolu yakasina gelin gitmistim ancak esim 5 ay sonra babamlarin sitesinde hem de tam yanindaki apartmandan ev aldi. Su an bana inanmayacaksin ama yasayinca goruceksin, evlendikten 3-4 ay sonra babanlara gidince kendi evini arayacaksin. İnan ki ben babamlara yanimda olmalarina ragmen haftada iki kez gidiyorum ve kendi evime gelince icim rahatliyor. Babami da annemi de cok seviyorum ve arkadas gibiyiz ama insan kendi duzenini kurduktan sonra hersey baskalasiyor. Emin ol.

Sana mutluluklar dilerim.

öncelikte teşekkür ederim her genç kızın başına gelicek bi olay bu ama kesinlikle çok duygusal dönemler oluyor.
bazen stresli oluyorum annemi en ufak bi üzdüğümde içim acıyor sonra,o konulardan hiç konuşmuyorum bile çünkü annem hemen ağlıyor...bazen çok hissediyorum şimdiden onların yokluğunu .ama dediğin gibi zaman sonra insan kendi düzenine alışıyor ve kendi evini arıyor.
düğün günü cabucak geçsin başka birşey istemiyorum,ama nasıl çocukluğumu geçirdiğim evden çıkacağım gideceğim bilemiyorumki :(:5::5::5:

canım yine sen iyiymişsin.biz aileme 20 dk. mesafede bir ev tutmuştuk.yine de ağlaya ağlaya evlendim.düğün resimlerimde burnum kırmızı,gözlerim yaşlı...
şimdi ise evimden başka hiçbir yerde rahat edemiyorum.insan zamanla herşeye alışıyor.
inşallah eşinle çok mutlu olursun.Allah hiçbir kadına baba evini aratmasın.

Seni anlayamam ama bir saat nedirki sonuçta özledikçe gidersin ne olucak.. yakındada olsanız evleriniz ayrı olcaktı insan ister istemez gene üzülür..ama sürekli gidip gelirsin gene bende istanbuldayım her gün olmasada haftada bir kaç kez 1 saatlik yola gidiyorum ve artık alıştım o yola .. Kadıköye 2 saatte gidiyorum bana yakın geliyo yani...Allah mutlu mesut etsin:123: :124:

Son düzenleme:

nişanlıyım ve bi süre sora evlenip yuvamdan ayrılacağım,ailemle istanbul anadolu yakasında oturuyoruz şimdi ise evlenince avrupa yakasına taşınacağım.
aramızda arabayla 1 saat gibi bi mesafe olacak yani çat kapı girip göremeyeceğim onları ancak planlı git gel olacak..

biraz önce dolaptaki atılcak eşyaları seçiyordum,kozmetikleri falan kutulara koyup toparladım hepsini bi araya yavaş yavaş yapıyordum anneciğim odama geldi:14::14: eşyalarımı toparladıgımı görünce gözleri doldu ben ise soğukkanlı duruyorum hep belli etmiyorum ama artık onlardan ayrılacağım yeni yeni bana dank ediyor.
çok zor ya belli yaşa kadar ailenle ol sonra bambaşka bi ev ve yeni bi hayat:14: zor hemde çok zor.
evinde tek kızıyım düğün günü çok ağlıycaklar nasıl dayanıcam nasıl kendimi tutucam hiç bi fikrim yok:43:

bende ilk evlendiğimde aileme arabayla 10 dk uzaklıktaydım ama her ziyarete gittiğimde ilk gunku gibi ağlayarak dönerdim. birgun eşim yine öle arabayla ağlayarak eve dönerken bana dediki istersen bırakıyım seni ananın evine (gulerek tabi) ben gidermiyim 6 sene sonunda evlendik. şimdi ise 10 saatlik mesafede oturuyorum özluyorum ama alıştım. yani 1 saat nekii. allah sağlık sıhhat versin

bende ailemle oldukça uzak sayıllırım.. Onlar bir ucunda ben bir ucunda istanbulun.. hamile kalmadan önce her hafta muhakak bir günümü kesin ayırıyordum ... akşamda eşim alıyordu. Şimdi hamileyim bide riskli gebelik.. eşim olmadan gidemiyorum..

Başta anlamıyorsun ama çok koyuyor insana ... Alışıyoruz işte yavaş yavaş..

düğünlerin en kötü yanı bu işte.uzakta olsa yakında olsa baba ocağından çıınca gurbet oluyo.ailenin değerini insan bi kez daha anlıyor.çok zor çooookkk.ben evlendiğimde ailemle yakındık 1,5 yıl sonra antalyaya taşındılar.ben izmirde 9 saatlik mesafe.keşke 1 saat olsa.:2::2:ancak yazları görebiliyorum bende öle zorki.hasta olduğumda en zor anlarımda evleneli 10 yılı geçti hala annemi ararım.gel desem gelemez hemen.içime oturdu şimdi seni çok ama çok iyi anlıyorum.ne olursa olsun ailenin yerini hiç bişe tutmuyo.evliliğimde mutluyum şükürler olsun.aile bambaşkaa

canım yine sen iyiymişsin.biz aileme 20 dk. mesafede bir ev tutmuştuk.yine de ağlaya ağlaya evlendim.düğün resimlerimde burnum kırmızı,gözlerim yaşlı...
şimdi ise evimden başka hiçbir yerde rahat edemiyorum.insan zamanla herşeye alışıyor.
inşallah eşinle çok mutlu olursun.Allah hiçbir kadına baba evini aratmasın.
evet çok yakında olsa yine ayrılıyorsun ama her istediğim anda görememek kötü,allahtan onlarda istanbulda bizde yoksa diğer türlüsü ne zordur kimbilir.
Seni anlayamam ama bir saat nedirki sonuçta özledikçe gidersin ne olucak.. yakındada olsanız evleriniz ayrı olcaktı insan ister istemez gene üzülür..ama sürekli gidip gelirsin gene bende istanbuldayım her gün olmasada haftada bir kaç kez 1 saatlik yola gidiyorum ve artık alıştım o yola .. Kadıköye 2 saatte gidiyorum bana yakın geliyo yani...Allah mutlu mesut etsin:123: :124:
teşekkür ederim,evet artık istanbulda heryer o mesafede sayılır .babamı düşünüyorum inşallah ağlamaz ogün yoksa mahvolurum ben.
bende ilk evlendiğimde aileme arabayla 10 dk uzaklıktaydım ama her ziyarete gittiğimde ilk gunku gibi ağlayarak dönerdim. birgun eşim yine öle arabayla ağlayarak eve dönerken bana dediki istersen bırakıyım seni ananın evine (gulerek tabi) ben gidermiyim 6 sene sonunda evlendik. şimdi ise 10 saatlik mesafede oturuyorum özluyorum ama alıştım. yani 1 saat nekii. allah sağlık sıhhat versin
eşinde iyi şaka yapmış :)insan kendi yuvasına alıştıktan sora gitmek istemiyor diyorlar,ama ailenin yeri bambaşka şimdi daha iyi anladım.
bende ailemle oldukça uzak sayıllırım.. Onlar bir ucunda ben bir ucunda istanbulun.. hamile kalmadan önce her hafta muhakak bir günümü kesin ayırıyordum ... akşamda eşim alıyordu. Şimdi hamileyim bide riskli gebelik.. eşim olmadan gidemiyorum..

kesinlikle şuan bile tam anlayamıyorum ama çok koyuyor yavaş yavaş.
düğünlerin en kötü yanı bu işte.uzakta olsa yakında olsa baba ocağından çıınca gurbet oluyo.ailenin değerini insan bi kez daha anlıyor.çok zor çooookkk.ben evlendiğimde ailemle yakındık 1,5 yıl sonra antalyaya taşındılar.ben izmirde 9 saatlik mesafe.keşke 1 saat olsa.:2::2:ancak yazları görebiliyorum bende öle zorki.hasta olduğumda en zor anlarımda evleneli 10 yılı geçti hala annemi ararım.gel desem gelemez hemen.içime oturdu şimdi seni çok ama çok iyi anlıyorum.ne olursa olsun ailenin yerini hiç bişe tutmuyo.evliliğimde mutluyum şükürler olsun.aile bambaşkaa

:14: ailenin yerini hemde hiç birşey tutmaz,yani eşyalarımı toparlamakta çok koyuyor bana resmen evde hiç eşyam kalmıycak.
ne garip bi duygu

onlar gelemiyomu. bende gebeyim ilk 2 ay cok kotu olmuştum. 10 gun gittim annem baktı. ama kız baba diye tutturunca mecbur eve donduk. onlr ist ben antalya hele biz cok daha zor. hasta olursun cocuğu bırkacak kimse yok şmdi 2. gelecek napcam bilmem. allah bana yardım etsin

Canım hiç üzme kendini annemin bi lafı vardır"murat üstüne gideceksen,gülerek git"diye...Bende eşyalarımı toplarken anneme çaktırmadan hüzünleniyordum ama şimdi 3 senelik evliyim,şimdi annemlere gittiğimde evime dönmek istiyorum...Annem de çok ağlaktır çünkü"düğün günü sakın ağlama ve gözlerime bakma"demiştim anneme,yoksa bende patlardım..canım annecim..o da öyle yapmıştı...

İlk bi kaç aydan sonra çoook rahat alışırsın canım üzme sakın kendini...

oy oy üzülmeyin bu kadar :(
evlendikten sonra ailenizle aranizda 1 sokak dahi olsa,eskisi gibi girip cikmak zor oluyor
kendi cevreniz kendi misafiriniz özel isleriniz v.s sebebiyle..
ister istermez misafir gibi olanabiliyor
ama bildigim kadariyla metrobüslerle cok daha kisa bir zamanda karsiya geciliyor
Allah yuvanizda mesut mutlu etsin insallah zaman buldukca ailenize gidip hasret giderirsiniz

Son düzenleme:
zamanla sbah anneme bırakırdı eşim akşam saat 5 oldumu ne zaman geleceksin sıkıldım diye arardım. insan evine alışıyo. anne evinde bile misadfir hissediyordum kendimi annem bişe yaptırmak istemezdi

Canım hiç üzme kendini annemin bi lafı vardır"murat üstüne gideceksen,gülerek git"diye...Bende eşyalarımı toplarken anneme çaktırmadan hüzünleniyordum ama şimdi 3 senelik evliyim,şimdi annemlere gittiğimde evime dönmek istiyorum...Annem de çok ağlaktır çünkü"düğün günü sakın ağlama ve gözlerime bakma"demiştim anneme,yoksa bende patlardım..canım annecim..o da öyle yapmıştı...

İlk bi kaç aydan sonra çoook rahat alışırsın canım üzme sakın kendini...

bende anneme diyorum bakma gözlerime ogün diye yoksa dayanamam bende,özelliklede babam ağlamasın daha kötü olurum:14::14:

Canım sen mutlu olda..ailen emin ol bunada alışacaklar...bu yaşadıklarının hepsi normal...herkesin yaşadığı şeyler...bak ne güzel telli duvaklı gelin olıyorsun ailen için emin ol bundan daha gurur verici bişey olamaz...Annende vaktiyle böyle çıkıp gelmemişmiydi babana..ve sıra sende...Herşey iyi olacak inşallah böyle düşün...şimdiden bunları düşünüp üzülme..

Back
X