Uzun zamandır yoktur tatlım, işten güçten hiç fırsat bulamadım. Nasıl özledim o sohbetleri :) Aslında aileler arası hiçbir sorun olmadı, daha doğrusu bizimkiler hep sorun çıkardı, karşı tarafı biraz uğraştırdı ama onlarda kız evi naz evidir diyerek birçok şeyi sineye cekti. Herşey de gayet iyi gibiydi. Sevmemeleri icin gerekçeleri ailesinin misafire hizmet, yeme kültürü, alışveriş kültürünün biraz farklı olması. Nişanlımın samimiyetsiz davranması, tabi bu aileme göre. Ben değerlendirince samimiyetsiz gelmiyor ama ailen ısınmadı ya her hareketini negatif yorumluyorlar. Fazla konuşmuyor büyükler konuşsun diye ona kızıyorlar, bazen ortamı olunca şaka yapıyor bu hiç olgun değil. Suratını ekşitti, eğri baktı, içeriye girince ayağa kalkmadı, şöyle yürüdü, burnunu kaşıdı, traş olmamış, giydiği renk yakışmamış.... bu liste uzar gider böyle. Ben her konuda ailem haksız demiyorum elbette benimde aklıma takılanlar var ama bu daha çok beni ilgilendiren konular, hem aşılmayacak şeyler olduğunu düşünmüyorum