Beni yanlış anlamayın ama esiniz anneannenize gitmek zorunda değil.
Siz de onun ailesini el ustunde tutmak zorunda değilsiniz..
Ya bakın siz,esinizle evlisiniz,sizi seviyorsa evin eksiklerini gideriyorsa,size deger veriyorsa,sizinle ilgileniyorsa varsın anneannenize de gitmeyiversin ..
Benim esim ailemle samimiydi,annem esime özel yemek bile yapardı. Benim kaynanam ile aram bozuldu,görüşmüyorum,başta kısasa kısas yapiyor zannetmisim. Eski konularima bakabilirsiniz
Geçen gün dedi ki utanıyorum görüşmeye. Kavga ettik vs dedi. Aileme karşı yüzü yok yani . Kustu resmen..
Giderken selam soyle der. Beni almaya gelince birsürü sorar. Annen napiyor,babama lakap takmış,onu söyler birsuru sorar. E soruyorsan gel degil mi ama ben esime bu yuzden kotu insan diyemem ki
Bence esinize saygi duymalısınız
Ama tek bir konuda hatalı. Size ailesinin önünde bağırması . Bunun icin evde 2 gün küs kalın,anneannenize gelmedi diye degil. Gaflete dusmus pisman olmustur eger olmamissa esiniz terbiyesiz bir insan demektir.
Dun anneme gittik sabahtan hemde aksama kadar kaldım
Kocam acından ölmüş. Dolapta dunden yemek vardı. Bende bu huyunu sevmiyorum ben olmasam ac kalıyor kusura bakmasin artik annemleri ne zamandir görmüyordum

Esime ben bu yuzden kırılmıyorum cunku sebebini soyledi sorun neden gelmedigini? Gelmek zorunda degil gercekten,bazi insanlar sevmezler aile ortamlarini. Ben de hic sevmem