Ailemi hor görüyor

Saygısız eşinize söyleyin, ailenizi çok sevmek zorunda değil zaten. Saygı göstermek zorunda ama. Çok net belirtin hatlarınızı. Hiç tahammül edemem böyle insanlara.

Benim aileme atıp tutanın zerre hatrı olmaz bende. Siz el pençe saygıda kusur etmeyin, ama o sizin ailenizi saymasın. Yok öyle bir dünya, tepkinizi acilen koymanız gerek.

Yeni mi evlisiniz? Benim eşim de sevmeme değil de uzaktı aileme. Ben de çok küstüm surat astım kavga ettim kısas yaptım. Bi araya gele gele alıştı. Şu an istediğim huzuru yakaladım çoğu işlerine yardımcı oluyor ve konuşkan..

Beni yanlış anlamayın ama esiniz anneannenize gitmek zorunda değil.
Siz de onun ailesini el ustunde tutmak zorunda değilsiniz..
Ya bakın siz,esinizle evlisiniz,sizi seviyorsa evin eksiklerini gideriyorsa,size deger veriyorsa,sizinle ilgileniyorsa varsın anneannenize de gitmeyiversin ..
Benim esim ailemle samimiydi,annem esime özel yemek bile yapardı. Benim kaynanam ile aram bozuldu,görüşmüyorum,başta kısasa kısas yapiyor zannetmisim. Eski konularima bakabilirsiniz
Geçen gün dedi ki utanıyorum görüşmeye. Kavga ettik vs dedi. Aileme karşı yüzü yok yani . Kustu resmen..
Giderken selam soyle der. Beni almaya gelince birsürü sorar. Annen napiyor,babama lakap takmış,onu söyler birsuru sorar. E soruyorsan gel degil mi ama ben esime bu yuzden kotu insan diyemem ki
Bence esinize saygi duymalısınız
Ama tek bir konuda hatalı. Size ailesinin önünde bağırması . Bunun icin evde 2 gün küs kalın,anneannenize gelmedi diye degil. Gaflete dusmus pisman olmustur eger olmamissa esiniz terbiyesiz bir insan demektir.
Dun anneme gittik sabahtan hemde aksama kadar kaldım
Kocam acından ölmüş. Dolapta dunden yemek vardı. Bende bu huyunu sevmiyorum ben olmasam ac kalıyor kusura bakmasin artik annemleri ne zamandir görmüyordum :dondurma:
Esime ben bu yuzden kırılmıyorum cunku sebebini soyledi sorun neden gelmedigini? Gelmek zorunda degil gercekten,bazi insanlar sevmezler aile ortamlarini. Ben de hic sevmem

O senin ailene nasıl davranıyorsa sen de onun ailesine öyle davran canim. Aileni bu kadar ezmesine izin verme. Bişey söylerse de sen ne yapıyorsan karşılığında onu görüyorsun dersin.

Hatır gönül bilmek güzel bi duygu, sen de bi dene bak çok seveceksin diyin.

Yukarı çıkıp bi geçmiş olsun dememesi o kadar büyük bir terbiyesizlik ki. Pislik herif. Ego manyağı. Ben öyle utanırdım sanırım tek çıkamazdım yukarı. Ve o an onu tehdit ederdim ya çıkarsın ya da bir daha ailenin suratına bakmam derdim.
Sen şimdi o pamuk kalpçiğinle "düzeltmek için ne yapabilirim köyü ye kötülük ile karşı gelinmez bla bla.." diye düşünüyor olabilirsin ama daha yenı evlisin sınırlarını çizmezsen bu böyle sürer gider

Arkadaşlar eşimle 1 yıllık evliyim ama benim aileme karşı soğuk bütün akrabalarımı bi bahane ile buyuzden sevmiyorum diyor ama onlar benim ailem anneannemle aynı şehirdeyim ameliyat oldu ona gitmek istedim beni götürdü ama kendi bırakıp gitti arkadaşıyla buluşmaya geçmiş olsuna gidiyorum ama yukarı çıkmaya bile tenezzül etmiyor ailemde niye böyle yapıyor bizi sevmiyor mu diyor ben onun ailesini el üstünde tutuyorum benimde kırikdigim sevmedigim şeyler oluyor onun hatrı için görmezden geliyorum ama o aynı şekilde değil 2 gündür konuşmuyorum yanında bile oturmuyorum dün kendi ailesinin yanında bana çok sert bağırdı gücüme gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum hamileyim belki o yüzden bu kadar duygusalım ne yapmalıyım sizce
Yaşadığınız durumun hamilelikle hiçbir alakası yok normal zamanda da olsa zaten alınırsınız ki alınacak bir durum zaten o sizin ailenize değer vermiyorsa Siz de onunla ailesine değer vermeyeceksin az olacak bitecek yani kısasa kısas Erkekler başka bir şeyden anlamazlar

Back
X