- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.777
- 798
- Konu Sahibi kumsaldakiayakizleri
ilk çocuk olmandan dolayı soruyorumBen istenmeyen çocuk oldum niyeyse sebebini bilemiyorum .bi de ilk çocuğum... Erkek kardeşim y. Dışında yaşıyor .o zamanlar vizesi bitince orda kalmak için mecburiyetten evlendi. 6 sene önce ilk bizle tanışmaya gelen gelin hanım hep tepkiliydi.ikinci gelişinde de hep sorun çıkardı anne ve baba oğlunun hatırlarına hep alttan aldılar.gelin hep el üstünde tutuldu.her şeyde bizim alttan almamız söylendi.kaldığı süre boyunca saygısızlıklarına göz yumuldu.ben de saygısızlıklarına karşı ailemi savundum aptal gibi ben kötü insan oldum.Annem gelinin yanında bana bağırdı hep.sonra da o gidince özür diledi.son seferinde de annem bebek doğumunda oradaydı 6 ay sonra beraber geldiler .zaten bizleri sevmediğini söylüyormuş gelmeden de.. Anneme de bebeğe bakmasaydın dedi.6 ay gece gündüz bakmasına rağmen... Şimdi da herşeyini annem yapıyor yemeğini r önüne getiriyor yatağını bile annem yapıyor .hergün peşinde geziyor dışarılarda ...En son olayda benim arkamdan anneme birşeyler söylemiş annem de bana söyleyince ben de kıyameti kopardım artık. Tamam benim de hatalarım yok mu var elbette... Ama tek suçlu benmişim gibi herkesin bana tavır alıp evden kovması çok canımı yaktı gerçekten... Gözlerinde hiç bir değerimin olmadığını anlıyordum ama bugun çok daha iyi gördüm
evlatlık olabilir misin acaba