• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemi nasıl ikna edebilirim

aileni de suclamak olmaz onlar da evlenip yuvanı kurmanı mutlu olmanı istiyolardır (Allah gecinden versin de gözümüz arkada kalmasın diye bi düşünce var bizim toplumumuzda ) okul dısında sevgilinle ilgili baska sorunları v ar mı :44:

cnm doğuda yaşaması ve öğrenci olması dışında bir sorunları yok zaten yakından görmediler bile fotolardan biliyorlar

aileni dinle canım benim. inan onlar tecrübeleriyle ve sana olan sevgileriyle senin için en doğru kararı verirler. Bekle diyorlarsa acele etme bence.

bekle de demiyorlar ki cnm kesin olmaz da demiyorlar hala düşünüyorlar tanışmaya gelseler mi diye ama onlar gelince sanki vermek zorunda kalırlarmış gbi düşündükleri için yanaşmıyorlar onla görüşmemi engellemelerinden korkuyorum :( çünkü çalıştığım yerde ev arkadaşlarımla kaldım bu sene ayrıldım onlardan atamaları oldu vs yeniden ev tutcam ve annem de benimle kalmak istiyor görüşmemizi istemeyecekler muhtemelen :(

bekle de demiyorlar ki cnm kesin olmaz da demiyorlar hala düşünüyorlar tanışmaya gelseler mi diye ama onlar gelince sanki vermek zorunda kalırlarmış gbi düşündükleri için yanaşmıyorlar onla görüşmemi engellemelerinden korkuyorum :( çünkü çalıştığım yerde ev arkadaşlarımla kaldım bu sene ayrıldım onlardan atamaları oldu vs yeniden ev tutcam ve annem de benimle kalmak istiyor görüşmemizi istemeyecekler muhtemelen :(

senin iyiliğini istiyorlar orası belli canım seviyorlar seni yoksa verelim gitsin derlerdi

senin iyiliğini istiyorlar orası belli canım seviyorlar seni yoksa verelim gitsin derlerdi

sevdikleri için böyle davrandıklarından hiç şüphem yok canım ama en azından görüşmemize karşı çıkmasınlar istiyorum seninle öğretmen olduğun için paran için görüşüyor diye imalarda bulunuyorlar ama biz konuşmaya başladığımızda ben atanmamıştım bile tamam para gönderdiğim oldu ama onu da benim için kullandı sonuçta yaz tatili bitiminde evi taşımama yardım etmek için arabayla geldi yakıt masrafını ben karşıladım durumu iyi değildi sıkışıktı o zmananlar o olmasaydı hemen toprlanıp gelemezdim bütün eşyalrımı tek tek o taşıdı çünkü bana dokundurmadı çoğu eşyam da şu an ailesinin evinde dönüşte getirecek bana

önce bayan atandıysa sıkıntı oluyo işte. Bi arkadaşım 2 yıl oldu atanalı. Nişanlısı hala kpss kursuna gidiyo. Ailesi ve çevresi sıcak bakmamaya başladı ilişkilerine. Halbuki okul lise yıllarından beri birlikteler. Ama nişanlısı atansaydı evlenmişlerdi şimdiye. Bizim türkiyede erkeğin çalışıyo olması daha önemli kurulacak olan aile birliğinde malesef :(

Back
X