- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Aynen öyle gençken de sahte ilişki ben içtenlik istiyorum.ben samimiyeti gerçek sevgiyi gözde görmek ve kalben hissetmek istiyorum.size anlatsam mesela bir örnek versem ben evliyim bir evladım var cumartesi hafta sonu annegile oturmaya gittik ziyaret için annem kek yapmış kete çıkarmış dolaptan salata tturu yapmış biz ağırladı sağolsun fakat benim aradığım içten sevgi yeni b n yapmacık karşılık olduğu için bu hazırlığı yaptığını düşünüyorum.bnd onlar gelince dört dörtlük hazırlarım çünkü yapmadan eleştiri alabilirim.isterimki anlatabildim mi duygularımı Candan kandan samimi yıllar yaşananlar yıpratıyor insanların ilişkisini.bn duygusallık kızımla mesela Candan bir sevgim var hep öyle gitsin istiyorum.kizima gonuld n kosayim yardıma ihtiyacı olursa canı gönülden gel kızım sana sevdiğin su yemeği yaptım diyeyim yiyelim diyeyimKüçükkende mi böyle hissediyordunuz?
Ben annemle pek anlaşamazdım evlendikten sonra çok iyi anlaşır olduk birbirimizi anlamaya başladık.
Fakat samimiyetsiz olduklarını hiç düşünmedim annem babam ve kardeşim var arada anlaşmazlıklar tabiki oluyor ama Allah yokluklarını göstermesin.
Artık bana da samimiyetsiz geliyorlar hatta şu an suçlarını bildikleri için yavrum , canım dedikleri için iki kat daha samimiyetsiz geliyorlar :)Bayanlar ailemin duygu ve düşüncelerini samimi bulmuyorum içten değiller.
Sadece formalite icabı konuşuyor ve görüşüyor gibiyiz.onlarla beraberken resmen ik ki yabancının sohbeti gibiyiz.ben içten ve duygusal bir insanım bana uzak geliyor duyguları yapmacık geliyor.cikar ilişkisi yaşıyoruz resmen.kardesmi kardeş annemi anne babamı baba işte gibi.
Bende onlara karşı böyleyim çünkü bu samimiyetsizlik bayadir var sogugum duygu olarak onlara karşı.
Sizler nasılsınız aranızdaki duygular ictenmi ailenizle?
Valla ben bu söylediğiniz de bir şey göremedim. Biz 3 kardeşiz hepimiz evliyiz. Anneme kahvaltıya gittiğimiz de kadın canı isterse yapar donatır masayı canı istemezse salça ekmek yeriz. Ne var ki şimdi bunda kadın kek ve salata yapmış. Biraz abartıyorsunuz gibi kusura bakmayın.Aynen öyle gençken de sahte ilişki ben içtenlik istiyorum.ben samimiyeti gerçek sevgiyi gözde görmek ve kalben hissetmek istiyorum.size anlatsam mesela bir örnek versem ben evliyim bir evladım var cumartesi hafta sonu annegile oturmaya gittik ziyaret için annem kek yapmış kete çıkarmış dolaptan salata tturu yapmış biz ağırladı sağolsun fakat benim aradığım içten sevgi yeni b n yapmacık karşılık olduğu için bu hazırlığı yaptığını düşünüyorum.bnd onlar gelince dört dörtlük hazırlarım çünkü yapmadan eleştiri alabilirim.isterimki anlatabildim mi duygularımı Candan kandan samimi yıllar yaşananlar yıpratıyor insanların ilişkisini.bn duygusallık kızımla mesela Candan bir sevgim var hep öyle gitsin istiyorum.kizima gonuld n kosayim yardıma ihtiyacı olursa canı gönülden gel kızım sana sevdiğin su yemeği yaptım diyeyim yiyelim diyeyim
Yanlış anlamışsınız yazdiklarimi size şöyle anlatayımBen sizin soğuk olduğunuzu düşündüm nedense bende mıç mıç ilişkileri sevmem mesela yani sürekli sevgi gösterisinde bulunmak mı içtenlik size göre? kadın sizi ağırlamış neler yapmış belki de siz soğuk davrandığınız için öyle davranıyordur etki tepki meselesi yani. Herkes geçmişte bir şeyler yaşıyor ama bunu ileriye taşımamak lazım siz annecim deyip sarılsanız falan o da aynını gösterebilir. Siz sofra donatırsınız o elinden geleni yapar ne demek ben yapmasam kesin laf söyler falan bir kere çok önyargılısınız daha ortada denmeyen şeylere bile denebilir gözüyle bakıyorsunuz bence siz tavır ve düşüncelerinizi gözden geçirin
Konu sahibi arkadaşım bence sen kendini tam ifade edemedin..ama hani merak ettiğin şuysa ben boyle hissetmiyorum.peki kardeşlerine karşı nasıl annen? Birde ben doğrumu anladım sen geleceğin zaman kek kete yapmış ama içinden gelerek yapmamış seni misafir olarak düşünmüş,evladım gelmiş duygusundan öte bı arkadaşı gelse nasıl duyguda ise size de o duygu olmuş ve bu sizi rahatsız etmis.dohrumudur?Sanırım ben yanlış anlaşıldm
Arkadaşlar ben kekte pasta değilim
Canlar
Mevzu bu değilben annemin samimiyetini inanmıyorum anne olarak kardeşlerime kardeş olarak soğuk ve samimiyetsiz
Sanki bir misafir gelmiş gibi agitlamalari beni sinir den
Kuru ekemek koysalarda olur
Benim merakım suki siLer tüm içtenliği izlemi ailenizle iletişime m kuruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?