Ailemi samimi bulmuyorum(yapmacık duygular)

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.761
4.816
698
Bayanlar ailemin duygu ve düşüncelerini samimi bulmuyorum içten değiller.
Sadece formalite icabı konuşuyor ve görüşüyor gibiyiz.onlarla beraberken resmen ik ki yabancının sohbeti gibiyiz.ben içten ve duygusal bir insanım bana uzak geliyor duyguları yapmacık geliyor.cikar ilişkisi yaşıyoruz resmen.kardesmi kardeş annemi anne babamı baba işte gibi.
Bende onlara karşı böyleyim çünkü bu samimiyetsizlik bayadir var sogugum duygu olarak onlara karşı.
Sizler nasılsınız aranızdaki duygular ictenmi ailenizle?

Küçükkende mi böyle hissediyordunuz?
Ben annemle pek anlaşamazdım evlendikten sonra çok iyi anlaşır olduk birbirimizi anlamaya başladık.
Fakat samimiyetsiz olduklarını hiç düşünmedim annem babam ve kardeşim var arada anlaşmazlıklar tabiki oluyor ama Allah yokluklarını göstermesin.

Aynen öyle gençken de sahte ilişki ben içtenlik istiyorum.ben samimiyeti gerçek sevgiyi gözde görmek ve kalben hissetmek istiyorum.size anlatsam mesela bir örnek versem ben evliyim bir evladım var cumartesi hafta sonu annegile oturmaya gittik ziyaret için annem kek yapmış kete çıkarmış dolaptan salata tturu yapmış biz ağırladı sağolsun fakat benim aradığım içten sevgi yeni b n yapmacık karşılık olduğu için bu hazırlığı yaptığını düşünüyorum.bnd onlar gelince dört dörtlük hazırlarım çünkü yapmadan eleştiri alabilirim.isterimki anlatabildim mi duygularımı Candan kandan samimi yıllar yaşananlar yıpratıyor insanların ilişkisini.bn duygusallık kızımla mesela Candan bir sevgim var hep öyle gitsin istiyorum.kizima gonuld n kosayim yardıma ihtiyacı olursa canı gönülden gel kızım sana sevdiğin su yemeği yaptım diyeyim yiyelim diyeyim

Çok enteresan sanki bir komsunuzdan bahsediyorsunuz..neden böyle acaba çok mu soğuklar neden çıkar ilişkisi olsun onuda anlamadım.anneniz siz yapmazsanız neden bozuluyor onuda anlamadım.niye doğal değilsiniz ki..inanın farklı geldi.sizdemi acaba samimi içten değilsiniz.annenizde öyle hissediyor olabilirmi.?

Benim babamda öyledir annem tam tersi. Hiç bi dostluğum annemle aramızda ki kadar kaliteli olmamıştır.

Bana garip ve içten olmayan sizmişsiniz gibi geldi. Yazım şekliniz bir yabancıdan bahseder gibi. Ayrıyeten yabancı kökenli misiniz yazdıklarınızı anlamak da zor

Artık bana da samimiyetsiz geliyorlar hatta şu an suçlarını bildikleri için yavrum , canım dedikleri için iki kat daha samimiyetsiz geliyorlar :)

Valla ben bu söylediğiniz de bir şey göremedim. Biz 3 kardeşiz hepimiz evliyiz. Anneme kahvaltıya gittiğimiz de kadın canı isterse yapar donatır masayı canı istemezse salça ekmek yeriz. Ne var ki şimdi bunda kadın kek ve salata yapmış. Biraz abartıyorsunuz gibi kusura bakmayın.

Ben sizin soğuk olduğunuzu düşündüm nedense bende mıç mıç ilişkileri sevmem mesela yani sürekli sevgi gösterisinde bulunmak mı içtenlik size göre? kadın sizi ağırlamış neler yapmış belki de siz soğuk davrandığınız için öyle davranıyordur etki tepki meselesi yani. Herkes geçmişte bir şeyler yaşıyor ama bunu ileriye taşımamak lazım siz annecim deyip sarılsanız falan o da aynını gösterebilir. Siz sofra donatırsınız o elinden geleni yapar ne demek ben yapmasam kesin laf söyler falan bir kere çok önyargılısınız daha ortada denmeyen şeylere bile denebilir gözüyle bakıyorsunuz bence siz tavır ve düşüncelerinizi gözden geçirin

Yanlış anlamışsınız yazdiklarimi size şöyle anlatayım
Ben ne yaptığında değilim isterse kuru ekmek yedirin mevzu o değil
Ben bunu bana karşılık beklediği icn yaptığını düşünüyorum
Ben yapmazsan egerk eleştiri alırım
Niye şöyle yaptın niye böyle yapmadın ben istiyorum ki hiçbirşey karşılıklı olmasın
İçten ve samimi olsun
Ama kardeşlerinden annemde babam zaten dünden benim için yabancı zaten .
Ben aile ilişkilerini insanların merak ediyorum sogukmus ictenmi

Ablama bişey anlatsam yarın birgün yüzüme vurur
Yani inanın ben kimse ama kimseye hayatta guvenemeyecwgim
Tek tesellim çocuklarımla hep içten ve samimi olalım
Size şunu soyleyim ben vick vick ilişkileri hiç sevmem benin istediğim bu degil

Misafir gibi mi karşılanmak istiyosun ? Kek yapmış ,kete çıkarmış ama onlar geldi mi ben dört dörtlük hazırlanırım ...bu ne demek ? Bence bu samimi sofraya yakismiyosun. .annen sana portakalli ördek yapsa yaranamaz ,kusura bakma .

Benim ailem uzakta yaşıyor ..bazen annem hiçbişey yapmaz , biz gidince dışardan birşeyler söylerdi .çünkü babam hastaydı ve her öğününü taze taze hazırlar ,özel yemekler yapardı .tonla ilaç verirdi babama .ilaçların saniyesi bile şaşmazdi . Bu durumda ben gidip de annemden özel ilgi bekleyemezdim ki fazlasını gösterirdi .bu sebeple çoğunlukla habersiz giderdik .yük olmak istemezdik .çünkü annem iki üç saatlik uykusunun arasına bide bizi sikistirsin istemezdik ..önümüze kuru ekmek de koysa alinmazdim çünkü yükü çok agirdi . Babama tapardim, kardeşlerimi de çok severim ..art niyet yoksa sevgi ve samimiyet de vardır .nasıl gidersen öyle gelirler.

Benim annem de 10 gündür bendeydi, bugün gitti böyle ağlayasım geliyor. Yemekmiş kekmiş pastaymış hepsi boş. İki kelam hoş sohbet edin, bir daha bu günler gelmez.
En büyük korkum bu güzel günlerin geride kalacak olması. 80 yaşıma da gelsem keşke annem hep yanımda olsa.
Ah bugün fazla duygusalım sanırım. :/

Sanırım ben yanlış anlaşıldm
Arkadaşlar ben kekte pasta değilim
Canlar
Mevzu bu değilben annemin samimiyetini inanmıyorum anne olarak kardeşlerime kardeş olarak soğuk ve samimiyetsiz
Sanki bir misafir gelmiş gibi agitlamalari beni sinir den
Kuru ekemek koysalarda olur
Benim merakım suki siLer tüm içtenliği izlemi ailenizle iletişime m kuruyorsunuz

canım gençsin ergenlik dönemlerindesin sandım ama evliymişsin çocuğunda varmış sanırım. illa bişeyler yaşanmıştır ki soğumuşsundur kendi ailenden... düzeleceğinizi sanmıyorsan yapacak bişeyde kalmamıştır ne desemki. inşallah kendi kurduğun yuvanda mutluluğun eksik olmaz canım

Konu sahibi arkadaşım bence sen kendini tam ifade edemedin..ama hani merak ettiğin şuysa ben boyle hissetmiyorum.peki kardeşlerine karşı nasıl annen? Birde ben doğrumu anladım sen geleceğin zaman kek kete yapmış ama içinden gelerek yapmamış seni misafir olarak düşünmüş,evladım gelmiş duygusundan öte bı arkadaşı gelse nasıl duyguda ise size de o duygu olmuş ve bu sizi rahatsız etmis.dohrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…