Ailemi sevdiğin adammı?

Mnklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
21
16
88
Kızlar merhaba.
Ben felaket bir hafta geçirdim.Bir erkek arkadaşım var 1,5 yıldır birlikteyiz .ben 28 yaşındayım o 30. O daha önce bir evlilik yapmış ve 1,5 yaşında kızı var.Biz aynı iş yerinde çalışıyorduk neler yaşadı neden ayrıldı hayatına dair nerdeyse her şeyini biliyorum.Geçen hafta annemin ne zaman evlenceksin artık evlen baskıları sonucu birlikte olduğumuzu söyledim.tanısınlar ön yargılı olmazlar belki tanırlarda diye daha önce tanıştırdım biçok kez bize geldip gitti atkadaşım olarak.Tanıdılar ve sevmişlerdi.ben söyleyince annem deliye döndü asla olmaz kabul edemeyiz dedi.bir haftadır hergğn ağlıyomuş annemde babamda hiç iyi değiller.Sonra ben işimin olduğu şehire döndüm o gece babama söylemiş.Babam aradı ağıza alınmayacak bi dünya hakaret etti.ya o ya biz onu seçersen bi daha bu kapıdan giremezsin dedi kapattı.Başından beri bilen kardeşimle kalıyodum baba gelip beni alın diye aramış gelip onu aldılar gittiler.Kardeşim beni yarı yolda bıraktı..Şimdi annem msj atıp kararını ver o mu biz mi diyor..
Ben sevdiğimden eminim onunla çok mutlu olurum ama ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum:KK43:

Ailenin ısrarla istememe sebebi nedir , çocuk mu ?

Bana kalırsa ,ilk evliliğini yapacak olan biri ,daha önceden evlenip çocuk sahibi olan biriyle sorunsuz evlilik yaşayamıyor. Hiçbir şeyden sorun çıkmasa çocuktan çıkıyor ,çocuğa bağlı olarak eşin eski eşiyle görüşmesinden de ..ailen bunları öngörüyor sanırım. .senin için !

tabiiki insanların hataları olabilir evlenip bosanabılırler veya cocukları olabılırr..o karsındakı kısıye gore degisir...
amaaa
hic evlenmemis birinin yinede evlenip bosanmıs ve cocuk sahıbı olan bırıyle evlenmesı cok zor bı durum.eskı esıyle senı kıyaslamaya gırerse..bı cocugu var eskı esıyle gorusmesı gerekcek.sana bi abla tavsiyesı iliskiler sevgiliyken farklı evlenince farklı..aileni asla bırakma..onlar seni buyutmus bu zamana getırmıs ve kırılmaman ıcın uzulmemen ıcın yapıyorlr.1,5 yıldır bırlıktesın ve 1,5 yasında cocugu var.bılemedım cocuk dogdugundan berı sevgılısınıızz
bıde 1,5 yıldır tanıdıgın adam için aileni kıyas bıle yapma bence

Bır cocuk var şartlar eşit değil.
Bence kesınlıkle aileni dinlemelisin onlar sadece senın iyiliğini istiyor.

adamın hem 1.5 yaşında çocuğu var hem senle 1.5 senedir beraber
yani eşini hamilelik döneminde mi bırakmış?
bir kadını o kadar zor döneminde yalnız bırakıp başka aşklara bakan biri bana çok güvenilir gelmemekle beraber ailenin bu kadar ah vah etmesini de anlamadım.
iyiliğini düşünüyor olabilirler ama 28 yaşındasın, bu kararına saygı duymak zorundalar.
çocuklarımız istemediğimiz kişilerle evlenince çocuğumuz olmaktan çıkmıyorlar. bizi sil demelerini hiç anlamıyorum.

Şimdi şöyle çocuk doğduktan 2 ay sonra ayrılıyorlar.Eski eşi ailesini sülalesini istemiyor eve almıyor babasını evden kovuyor falan..ben onu 2 yıldır tanıyorum yaklaşık olarak 1,5 yıldır birlikteyiz.Ailemin tek istememe nedeni çocuk..iş arkadaşımken tanıdım sonra sevgilim oldu nasıl bi insan hangi konularda sorun yaşarız hepsini çok iyi biliyorum..O dönemlerde asla bi daha hayatıma birini almam derken nasıl okduysa biz birbirimize aşık olduk işte..Eski evliliğinde hazırlığından tutun evlilik sürecide dahil herşey içinde uhte kalmış benden daha çok heyecanlanıyor istemede şöyle yapalım nişanda düğünde şu olsun diye anlatırken..Aile evet vazgeçilmez.Ki bide biz aile bağları çok güçlü bir aileyiz..En çok anneme kıyamıyorum ama bende kötü durumdayım hala ne yapacağımı bilmiyorum

ailenin tepkisi çok abartılı.sana destek olmaları gereken yerde seni kestirip atmaya ne kadar meyilliler.sevginizden eminsen evlen bence.

Ben ailemi dinlerdim ve böyle bir şeyi en başından anneme söylerdim. Anne babaların her zaman haklı çıkıyor, bi bildikleri vardır

Simdi soyle senin durumundan bagimsiz ben sevdigim adamla ailem arasinda kalirsam sevdigim adami tercih ederdim. Cunku karar da benim olmali, hata da dogruda. Ailenin iatedigi pismanlik yaratirsa daha zor. Ama ben pisman okursam daha kolay olurdu.

Senin durumunu dusununce ben 1.5 yasinda kizi oolan biriyle evlenmezdim . Yok ben seviyorum diyorsan da sonuna kadar git derim. Dedigim gibi.. hayat senin, karar senin, dogru senin, yanlis senin.. cocuk degilsin..

Kızlar merhaba.
Ben felaket bir hafta geçirdim.Bir erkek arkadaşım var 1,5 yıldır birlikteyiz .ben 28 yaşındayım o 30. O daha önce bir evlilik yapmış ve 1,5 yaşında kızı var.Biz aynı iş yerinde çalışıyorduk neler yaşadı neden ayrıldı hayatına dair nerdeyse her şeyini biliyorum.Geçen hafta annemin ne zaman evlenceksin artık evlen baskıları sonucu birlikte olduğumuzu söyledim.tanısınlar ön yargılı olmazlar belki tanırlarda diye daha önce tanıştırdım biçok kez bize geldip gitti atkadaşım olarak.Tanıdılar ve sevmişlerdi.ben söyleyince annem deliye döndü asla olmaz kabul edemeyiz dedi.bir haftadır hergğn ağlıyomuş annemde babamda hiç iyi değiller.Sonra ben işimin olduğu şehire döndüm o gece babama söylemiş.Babam aradı ağıza alınmayacak bi dünya hakaret etti.ya o ya biz onu seçersen bi daha bu kapıdan giremezsin dedi kapattı.Başından beri bilen kardeşimle kalıyodum baba gelip beni alın diye aramış gelip onu aldılar gittiler.Kardeşim beni yarı yolda bıraktı..Şimdi annem msj atıp kararını ver o mu biz mi diyor..
Ben sevdiğimden eminim onunla çok mutlu olurum ama ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum:KK43:
Konu ekimde açılmış çok merak ettiim ne oldu ne karar verdiniz diye ??

ailen senin iyiliğini düşünüyor fakat kendilerince. bence aradaki dengeyi biraz zorlasan sağlayabilirsin.

Back
X