Ailemi sildim silecem :(

Aselim

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
858
316
648
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar
haftalardir cokd ertliyim ne keyfim ne nesem hicbiseyden tat almiyorum.. daha once bi konu acmistim abim hasta diye yurtdisindayim annemler turkiyeden buraya gelmistiler abim icin abim ameliyat falan oldu durumu iyi sukur simdi arabayla hepbirlikte izine gittiler moral olsun diye.. problemime gelirsek izine gitmelerine bi kac gun kala annemi aradim dedim esim turkiyeye gidicek anne bi kac gunlugune gelirmisin yanima dedim a u yapti ben abine yemek yapiom hergun dedi dedim abimin karisi var o yapsin bi kac gunluk dedim bakalim dusuneyim dedi tamam dedim uzatmadim sonra beni ne aradi ne sordu bi kac gun sesi cikmadi annemin ardindan bana msj yazmis biz yola cikiyoruz diye bende tamam yazdim sonra aradim hayirli yolculuklar diledim eve varinca beni arayin yada yazin dedim gidis o gidis biz eve geldik diye bile yazmadilar aramadilar bende iyice sinirlendim o gundur aramiyorum annemi dun dogum gunumdu belki yazar dedim ona bile yazmadi hicbiri ne annem nede babam cok ofkeliyim kesinlikle aramayi alttan almayi artik dusunmuyorum cunku surekli ala ala biktim sizce yanlis olan benmiyim kusura bakmayin cok uzun oldu hakkinizi helal edin arkadaslar

Çok üzerilerine düşerseniz sonuç hüsran oluyor düşmezsende hayırsız ikisinin arasını bul ben buradan geçmiş doğum gününü kutlarım canım hakkında herşeyin en hayırlısı senin olsun kimseye olduğundan daha fazla değer verme kib

silme sonuçta annen baban ailen ama bi süre mesafe koy ayda bır ara ne bılım konusurken derın konulara gırme nasılsınız ıyı mısınız gibi ama nerelisin bilmiyorum genelde kız cocuklar ele gıttı bızden cıktı dıye dusunuluyor bazı yerlerde anneler yapıo bunu bır de varsa yoksa oğulları benımkıler de böyle malesef

Silmek iddialı olmuş .

Silmek deme de ona ; beklentiye girmemek , onları da öyle kabul etmemek , çok umursamamak , fazla aramamak ... gibi mesafeler koyabilirsin .

Çünkü haklısın , bu durum can sıkıcı .

Siz arayıp sorsaydınız anne tamam gelemedin ama neden aramıyorsun geldik demiyordun doğum günümü bile kutlamadın ne yaptım ben diye. Belli ki onlarda birşeye bozulmuşlar yoksa durup dururken neden size öyle davransın ki.

Bu bahsettiğiniz herhangi bir arkadaşınız değil ki aileniz öyle silmek kolay mı bu yaşa getirmişler büyütmüşler okutmuşlar emek vermişler bunları nasıl göz ardı edersiniz sanki bu yaşa kendiniz geldiniz. Hiç birş ey yapmadılar size. Belki o da sizin aramanızı bekledi sonuçta küçükler ara sorar son konuşmanızda biraz bozuk atmış olabilirsiniz.

Baska bi sorun yokmu acaba onlarin yoksasen daha iyi tanıyorsun durduk yere böyle yaparmi ki

Sakin olun önce. Aile içinde olur böyle şeyler. Aileyi silmek öyle kolay bir iş değil. Bir sıkıntıları olsa ilk koşacak kişi sizsiniz, eminim.

Bence arayıp sorsaydınız bu tavırlarının nedenini. Zor mu bunu yapmak? Belki abinizin hastalığına yoğunlaştıklarından bazı şeyleri unutmuş olabilirler yoksa kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.

adapazarliyiz canim ve annem asiri oglanci beni hep bi kenara

Belki baska bir sorunlari vardir, telefonda uzaktasiniz üzülmeyin diye soylemiyorlardir. Bence once bunlari degerlendirin.

Bende bozulurdum.yalnız oğlunun durumuna takılı kalmış olabilir mi.çocuğum yok.olssydı ve kaza yapsaydı.ayağa kalkana kadar gözüm başka şey görmezdi.

silmek çok iddialı olmuş insanlar neler yaşıyor, doğum gününü hep mi unuturlar yoksa bu sene mi unuttular

Bu kadar kolay mı aileyi silmek.Bu kadar kolay mı anneye babaya öfkelenmek.
Agzimdan aldın lafi derler ya... tam sayfayi aşağı cekiyordum "bukadar kolayı mi aikeyi silmek" diye yazdigin gozume carpti.

Evet ya, bu kadar kolay mi gercektende aileyi silmek? Gelmedi diye sinirlenmek falan. Belki gelemeyecegim diyemedi, diyememek yerine arayamadi.

Kac gun kalacak ki esin tr de?
1 - 2 haftalik ise. Kisa bir sure zaten.

Bana kalirsa fazlaca abartmissin. Anneye baba kusmek cok abes cok cabuk silmeye kalkmissin. Bazen anasi babasi neler yapanlar varda yine silmeyen evlatlar var.

Neyse cok gereksiz buldum ve hak veremeyecegim. Tabi bu olaya kadar neler yasadiniz bilemem. Araniz nasildir bilemem.

Sonra bizim ailemize karsi en ufak tavrimizi eslerimiz koz olarak kullaniyor. Sende annene zaten kiziyodun ne oldu ben kizincami kotu oluyorum vs. Vs. Gibi...
Ne yapin edin kocalariniza koz vermeyin. Her firsaata kullanirlar.

esim iki haftaligina gitti ama uc cocugum arti dukkanimiz var yoksa zatrn yardim istemezdim cagirmazdim annemi.. daha onceleri hep hatitlardi buseferde hatirladi eminim ama yazmadi aramadi sormadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…