Ailemi silmekle hata mı ediyorum?

Aileni silmek icin cok gec kalmissin.

Kanser tedavin için geçmiş olsun aile öyle kolay kolay silinecek bişey değil ailen seni büyütmüş o yaşa getirmiş bence silmek bu kadar kolay olmamalı belki durumları yokdur para yardımı yapmamışlar dir ama emin ol annen baban senin için çok dua etmişlerdir

onlar da hastanelere düşecek. o zaman ben yapamam bilmiyorum dersin.

Çok geçmiş olsun kanseri yenmişsiniz çok güçlü bir kadınsınız.
Ailenizle ilgili siz nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın bence.
Onları tamamen sildikten sonra rahat edecek misiniz hiç görmemek mi sizi daha mutlu edecek yoksa ara sıra görüşmek mi bunu bir gözlemleyin bence.
Tabii ki kırılmakta sonuna kadar haklsınız ama ilerde onlara da bir şey olursa ben yapamam bilmiyorum dersiniz..
Evlilik işleri de öyle hocayla falan olacak şeyler değil.
Siz bence tayin isteyin sosyal çevre ile olur böyle şeyler.
Ailenizin bulduğuyla evlenirseniz üzülürsünüz hayatınıza yeni bir dert almayın evlenicem derken.
Ayrıca hayırlısı ise olsun evlilik değilse olmasın..
Sizde kendinize zaman ayırın bakımlar yapın turlara katılın mesela..

Ben maddi birsey istemedim ki ayrıca vardı da onu da biliyorum ben hasta iken kullanmayacaklari şeyleri satın aldığını da biliyorum benim kırıldığım nokta para değil zaten arkadaşım İstanbula tayini çıktı diye ailesi yanında kaldılar bana doktor ölecek dedi ilik nakli dedi ama onlar benim yanımda kalmadı ben bir ay boyunca öğretmen evinde kaldım ne olur ne olmaz birsey olursa çevrem de insan olsun diye yoksa ben hiç bir şekilde para istemedim hiç vermesinler o da sorun değil önemli olan ilgi göstermesi di o da paradan değildi ya

Öncelikle çok geçmiş olsun

Hastalıkta sağlıkta hepsi Allah’tan

Anne babanın yaptığı çok kötü belki de üzüntüden hasta oldun

içinde ne biriktiyse söyle
Yüz yüze söylemeye çekinirsen ya da yapamazsan yaz kağıda ve onlara ver.
İçinde öfke , kin barındırma çünkü hepsi insanı hasta ediyor ve yeyip bitiriyor.

Onun dışında aileni silmeni tavsiye etmem ama görüşmede

evet belki tamamen silmem ama eskisine göre çok ama çok az konuşacağım bütün aileler aynı mı onu da bilmiyorum açıkçası bence annemler ozguvensiz mi desem yapmak zormu geliyor zorunlu mu hissetmiyor çözemedim tuhaf olan yengenin annesi hamile iken yanına gelmedi ama benim annem yengeme çok da iyi 4 ay baktı bana bakmadın ona niye deyince ama onun annesi bakmadı eee benim annem de bana bakmadı yani sen bana bakmadin deyince tek yaptığı ağlamak açıkçası isine gelmediklerinde babam.bagirip hakaret eder annem.de ağlar ama bir kez olsun cocukla için ne yapabiliriz diye düşünmezler onların işine geliyor 3 kardeşiz iki erkek onlarında benimde bir kez veli toplantısına gitmemiştir bir kez işi olsun diye ugrasmadi essek gibi çalışıp memur olduk bizim için ugrasmadi öyle gördüler desem dayimlar teyzemler halamlar niye çocukları için paso uğraşıyor yani onlar yapıyorsa bizimkiler neden yapmıyor dayı kızı da benim hala kızı da özel lise e gitti ben lise i açıktan okudum bana aynı puan almam gerektiğini söylemişler di onlar karşılaştırma yapıyor da çocuklar i ben onlar yapıyor deyince biz onlar gibi değiliz bende değilim bende hala kızı dayı kızı değilim neden karşılaştırma dayımın kızı evlenir bana bak evlendi der ama dayım kızına kendisi koca bulmuştur.onlar buldu sizde bulun dediğim da ben dayın gibi değilim insan tanımıyorum neden karşılaştırma yapıp benim çocukluğum dan bu yana öz güvenimi neden yok ettiler

Ne demek silmekle hata mı ediyorum diye. Halen silmediniz mi yoksa. Büyük konuşmak istemem ama böyle anne baba ölse ölüsüne gitmem. Kanseri tek başına atlatan birinin bu dünya da başkasına ihtiyacı yoktur. Ailenizi de komple hayatınızdan çıkarın , farz edin hiç tanımamışsınız.

Son düzenleme:
Kanseri tek başına atlatan birinin, başka dertler için keşke ailem yanımda olsaydı diyeceğini zannetmem. Konu sahibi kendine azıcık değer verse o aileyi komple hayatından çıkarır.

Çoğu kişi ailesiyle sorunlar yaşıyor yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil. Ama genel bir kural vardır ki aff etmediğiniz birileri varsa önünüzü göremiyorsunuz özellikle anne ve baba. Onlar size ne yapmış olursa olsunlar önce onları kaybetmiş gibi düşünüp içinizde affedip o yükü kenara bırakın. Sonra da özgüvenimiz ve kendiniz için yatırım yapmaya başlayın. O kadar çirkin insanlar varki etrafındaki insanlarda hayranlık uyandıran. Görüntü ya da manevi anlamda şu an kendinize odaklanın. Siz birşeyleri başardıkça aileniz size yakınlaşmaya başlar. Çabanız çok önemli ağlamayı bir kenara bırakın

Cok gecmis olsun. Oncelikle kirilmakta cok haklisiniz ama ailenizi silmeyin cunku bu hem 100% hakli bi durum olmaz hemde siz daha cok yalniz kalirsiniz. Evet kirilmakta yerden goge kadar haklisiniz bence ama iliskiyi koparmak size iyi gelmeyecektir. Hayatta hepimizin turlu turlu dertleri sinavi var. Onemli olan pes etmemek ve gemileri yakmamak. Inşallah bir gun karsiniza hatta en tez zamanda hayırlı bir es olacak insan cikar. Siz dualarinizdan vaz gecmeyin. Son olarak malesef bizim toplumda oglum var evlenecek demek ayip kacmiyorda kizim var demek ayip kaciyor. Bunun sizin hastaliginizla bi ilgisi yok inanin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Konu sahibi kanserken yalnız bırakılmış zaten. Bu saatten sonra anne baba yanında olsa ne olmasa ne. Ben mesela böyle bir şey yaşasaydım annem babam demezdim artık. Kesinlikle hayatımdan çıkarırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…