Ailemi silmekle hata mı ediyorum?

Ailenizi silmekte haklısınız. Kız-erkek çocuk ayrımı mı var da oğlunun çocuğu oldu diye geline bakıyor da size bakmıyor? Aileniz size değer vermiyor silmekte haklısınız, keşke onların olduğu yere tayin istemeseydiniz. Küçük de bir yer herhalde, evlenmeye de isteklisiniz İstanbulda evlenme ihtimaliniz artardı. Dedikoducuymuş da akrabalarınız, belki görüp laf ederler diye bile görüşememişsinizdir kimseyle. Ama size tavsiyem evlenmek için hocaya gideceğinize sosyalleşin.

Aileni seçemiyorsun sağlığın için bile senin yanında olmayan aile olmaz olsun inşallah bir an önce kendi yuvanı kurarsın

Tayin iste yeni cevre kısmet demektir
En zor anında yalnizmissin bundan sonra ailen olsa ne olmasa ne.Ben kuzenimde cok istiyordu evlenmeyi en sonunda tayin oldugu ilcede tanisti biriyle 40 yasinda evlendi kız

Cok ama cok uzulerek okudum konunu. Bazi zaman insan ne diyecegini bilemez ya, oyle kaldim okuyunca.

Kirilmakta uzulmekte yerden goge haklisin. Ama her ne olursa olsun silme aileni. Mesafe koy, kirk yilda bir gorus, ama silme. Oyle birgun olur ki, ailem yanimda olsaydi dersin, yasadigin onca hayal kirikliklarina karsin.

Sen cok guclusun. Mesafeni koy, ama kesip etme

Çok üzüldüm kırgınlıklarınızda o kadar haklisinızki. Ama inanın konusmamak çözüm değil. Bir terapi alın mutlaka. O kadar yaralamislarki sizi. Anne olmak için de yanliş evlilik yapmayın kesinlikle. Evlat edinirsiniz daha olmazsa bişey olmaz

Ama konu sahibesi "öyle bir gün olur ki ailem yanımda olsaydı" kısmını çok acı yaşamış zaten. Lakin o aradığı aileye ulaşamamış. Zira kanserken yanında olmayan ailesi bir tek cenazesine gelir öyle görünüyor. Kızları Azraile selam çakıp gelmiş anlamamışlar.. Yalnız konu sahibesi yengeni ve annesini tebrik ederim helal olsun onlara. Allah onlardan razı olsun.. aile olmak başka, insan olmak bambaşka. Önce insan olmalı insan, sonra ne olacaksa..

Silin gitsin.

Ailenizden birşey beklemeyin bence. Kanseri bile tek başınıza anlatmışsınız herşeyi atlatırsiniz evelallah. Bazı aileler kız evladı evlattan saymıyor maalesef. Sizinkiler de öyle. İnşallah karşınıza düzgün bir insan çıkar, evlenip mutlu bir yuva kurarsınız. Ama yerinizde olsam ailemin bulduğu biriyle evlenmem, onların çevreleride kendileri gibidir.

slm ailem den bir şey beklemiyorum artık zaten sıfır enerjim var hiç bir şey için gücüm kalmadı çok yorgun düştüm hayatta açıkçası öylesine geçiyor yıllar 37 yılda tam olarak 37 gün mutlu olmadım

Çok çok geçmiş olsun. Yalana inanmaktansa gerçeği bilmeyi tercih ederim her zaman. O yüzden ben yerinizde olsam bildiğim için daha memnun olurdum. Siz gerçekten çok güçlü bir kadınsınız. Böyle düşünceler geldiği zaman "hayırlısı hayırlı zamanda nasip olsun" diye dua edip düşünmemeye çalışın. Benim gibi faydasını görürsünüz umarım

Galiba kısmetim yok ve ben evlenmicem en kötüsü cocuk sahibi olamayacağım yanliz şekilde öleceğim hoş insanın ailesi insanı sevmezse kim sevecek ki hoş ben dahi kendimi sevmezken kimsenin de sevmesini beklemiyorum artık

içim burkuldu yazdıklarını okudğumda kanser hassas bir hastalık hastta psikolojisi cok ayrı bir şey Allah size değerinizi bilecek hayat arkadaşı versin en zor süreçte yanınızda olmamış bu insanlar bir aile neden vardır ki??

siizin aileniz zaten yokmuş ki. üzülmeyin

kendinize başka bir şehirde yeni bir hayat kurun

Size iyi gelecekse ailenizi lütfen silin. Hiçbir şey sizden önemli olmamalı.

Gecmis olsun , yumurtalarinizi dondurun demek icin geldim. Bu sizi bir nebze olsun rahatlatir. Baska bir sehre tayin de isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…