- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile