Ailemi tamamen sildim ama sizce ?

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile

Bilemedim ki. Doğumda sakin sessiz ve huzurlu ortam olsun istedim ailemi çağırmadım kalabalık olmasın diye denilebilir.

Çok acil bir uzmanla görüşün, lütfen... Bebeğiniz için.
Ne alaka siz her seferinde sırf yorum yapmak için lutfen yazımı işgal etmeyin zira alakasiz şeyler yazıyorsunuz ben sizinle polemiğe girmek istemedikce sizin gibi bir kac tane daha var burda milleti eleştirmek için var olan sizden fikir isteniyor elestri değil her seferinde elestiriyorsunuz

hiç söyleme. sana bakış açıları ve davranış biçimleri değişir muhtemelen.. kendi elinle saygınlıgın varsa yitirme onuda..

hiç söyleme. sana bakış açıları ve davranış biçimleri değişir muhtemelen.. kendi elinle saygınlıgın varsa yitirme onuda..
Sayginligim vs yoğun var ama mecbur öğrenecekler bizimkiler başka şeylerde olmazlar ama hastane vs işlerinde ile olsa koşar giderler ve aynı sehirdeyiz farklı olsa sorun olmazdı malesef

Ne alaka siz her seferinde sırf yorum yapmak için lutfen yazımı işgal etmeyin zira alakasiz şeyler yazıyorsunuz ben sizinle polemiğe girmek istemedikce sizin gibi bir kac tane daha var burda milleti eleştirmek için var olan sizden fikir isteniyor elestri değil her seferinde elestiriyorsunuz

Ama durumunuz cidden çok vahim görünüyor. Üzülüyorum bebeğinize de size de. Eleştirmiyorum sizi, yardım almanız gerektiği çok açık. Bir evlat kaybetmişsiniz, problemleriniz var belli ki. Her gün aynı doğrultuda en az iki konu açıyorsunuz. Gerçekten yardıma ihtiyacınız var, hem de çok acil.

Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile
konularınıza şöyle bir göz gezdirdim çok problemli gördüm sizi o yuzden bu konuda bir şey diyemiyorum

valla buraya yazınca sorunların çözülmeyecek,dk başı aynı konuyu açman ne kdr takıntı ettiğini gösteriyor. ne yazık ki hiçbirimiz psikiyatr değiliz ve senin takıntıların da bir psikiyatrın yönlendirmesi olmadan çözülecek gibi değil. bunlar hassas konular, lütfen profesyonel bir destek al.

valla buraya yazınca sorunların çözülmeyecek,dk başı aynı konuyu açman ne kdr takıntı ettiğini gösteriyor. ne yazık ki hiçbirimiz psikiyatr değiliz ve senin takıntıların da bir psikiyatrın yönlendirmesi olmadan çözülecek gibi değil. bunlar hassas konular, lütfen profesyonel bir destek al.[/QOTE] dk başımı komiksiniz ne diyim eğer olmayan birsey den bahsediyorsaniz ki oyle sizin de bir desteğe ihtiyacınız var buraya birçok sorun yazılıyor neden benimki battı diye sirmayacagim bile size istemiyorsanız yorum yapmazsınız ama sırf elestri yapıp egonunzu tatmin içinde burayı işgal etmeyiniz

bu kez fazla geldi yaptıkları aşırı derecede uzduler beni onlar olmayınca daha mutluyum yuzgoz olmak zaten istemem ama bu kadar taviz de vermemem gerek artik
ben de senin sorunun tam nedir anlayamadım.
her ailede benzer sorunlar olur az çok.
yeri gelir görmezden gelinir duymazdan gelinir vs.
öyle kaşını eğdi gözünü eğdi diye koparılmaz ki aile bağları.
bendeki intiba da senin çok abarttığın yönünde.
sana yaptıkları en büyük somut kötülük nedir zerafetli zerafetli
tek cümle ile:))
belki anlaşılmanda faydası olur

Acilen psikiyatrik tedaviye ihtiyaciniz var. Neden bunu guzelce dile getirenlere ters ters cevaplar veriyorsunuz?
Lohusalikta kimseyi istememeniz normal birsey diyemem.
Teşekkür ederim gerek duymuyorum sizin gibi elestri odaklı iki uc kişi daha var ben hatta sizlere cevap bile verme gereksinimi duymuyorum ama devamlı ust eleme halindesiniz burayı satın aldıysanız söyleyin bileyim ona göre üyeliği iptal ederim burda yapmanız gereken eleştirmek değil sadece fikir vermek iyi günler dilerim

yani konuya yardımcı olmak yerine sündürenleri de anlamıyorum. ya gerçekten konuya odaklanın ya da yorum yazmayın. yazık hamile kadın 2 düşünüp bir yazmak gerek.
arkadaşım hiçbir şey deme. doğum olduğunda istemezsen onları kayınvalidene aramız biraz limoni o yüzden istemedim onları dersin olur biter. yani bir de kayınvaldene açıklama yapmak durumunda kalma.

Back
X