Ailemi tamamen sildim ama sizce ?

arkadaşım sana kimse delisin bakırköy hastanesine yat demiyor.. insanlar çogu zaman bunalıma girebilir sorunlarla başedemeyebilir.. gayet sağlıklı bir insanda bir uzmana gidip yardım alabilir.burdaki çoğu kişi de gitmiştir emin ol.. hamilesin olaylara daha fazla duygusalsın normlden fazla üzülüyor olabilirsin. ve de son bir tavsiye doğumunda daha fazla kafaya takacaksın lohusalık bunalımına çok müsaitsin.. bizlerde bir uzman olabilirdik burada anlattıklarını anlatacaksın gidip bunda ne sakınca gördünki insanlara kulaklarını kapatttın?.. sağlıkla kucagına almanı mutlu bir hayat süreni temenni etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok malesef..

Eşinin ailesi merhametli anlattiginda eger seni anlayabilecek insanlarlarsa anlatabilirsin.ilerde başa kakacak seni zayif noktandan vuracak insanlarsa anlatma.en iyi sen tanirsin .ama benim sahsi fikrim insanlar acimasiz ilerde size kötu dönüşu olabilir.aileni idare et anlatma
Eşimin ailesi biraz farklı bu konuda başka kişilerle sorunu varsa herkesle olur mantığı var ama elimde ailesi ile gorusmuyormus esim oyle diyordu e ltimde benim tek ailem eşimin ailesi diyormuş bu durum kaynanamgilin hoşuna gidiyordu.suan tabi benim durumumu bilemem çünkü eltime karisamazlar o sert ve otoriterdir ben yumusagim büyük sorunda bu sanırım.

arkadaşım sana kimse delisin bakırköy hastanesine yat demiyor.. insanlar çogu zaman bunalıma girebilir sorunlarla başedemeyebilir.. gayet sağlıklı bir insanda bir uzmana gidip yardım alabilir.burdaki çoğu kişi de gitmiştir emin ol.. hamilesin olaylara daha fazla duygusalsın normlden fazla üzülüyor olabilirsin. ve de son bir tavsiye doğumunda daha fazla kafaya takacaksın lohusalık bunalımına çok müsaitsin.. bizlerde bir uzman olabilirdik burada anlattıklarını anlatacaksın gidip bunda ne sakınca gördünki insanlara kulaklarını kapatttın?.. sağlıkla kucagına almanı mutlu bir hayat süreni temenni etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok malesef..
Eger ki burda sadece olumsuz eleştirilere bakarken benim ne anlatmaya çalıştığına da baksaydunuz suan bu yorumu yapmadınız.ben diyorum ki suan hamileyim destek almam hiç uygun değil ilaç vs icemem artı ben desteği kötü birsey olarak görmüyorum elbetteki herkes destek alabilir bakırköy ne alaka Allah nasip etmesin o da insanın başına bile gelebilir elestri yapmak çok kolay önemli olan sorunlara empati kurarak yaklaşmak

Merhaba zerafetli zerafetli ,

Bende aynı şekilde terapi almanızı düşünen taraftayım. Lütfen bu yazdıklarımızı kötülük olarak algılamayın.
Her gün 2-3 konu açıyorsunuz, piskoloğa gidip hem kendi sağlığınızı iyileştirirsiniz hemde hayatınızda sorun gördüğünüz her konuda piskoloğunuz size çözümler üretir.

herşeyi anlatmana bilmelerine gerek yok hatta bilmemeleri daha iyi canım sonra farklı şekilde karşına çıkar laf yaparlar. eşin uygun bi dille anlatsın sorarlarsa ona göre bişeyler sölesin allah eşinle huzurunu daim etsin.:KK14:

Aileniz bırakın gelsin..İlişkiniz yüzeysel olsun ama olsun..

Eger ki burda sadece olumsuz eleştirilere bakarken benim ne anlatmaya çalıştığına da baksaydunuz suan bu yorumu yapmadınız.ben diyorum ki suan hamileyim destek almam hiç uygun değil ilaç vs icemem artı ben desteği kötü birsey olarak görmüyorum elbetteki herkes destek alabilir bakırköy ne alaka Allah nasip etmesin o da insanın başına bile gelebilir elestri yapmak çok kolay önemli olan sorunlara empati kurarak yaklaşmak
bu 3. yorumum güzelim.önceki 2 yorumum gayet fikirleşme babındaydı..
bu da genel durumunla alakalı fikrimdi.. konuşmak bile iyi gelebilirdi sana.illa ilaç tedavi değil.

Ayrıca uslubunuz bile
bu 3. yorumum güzelim.önceki 2 yorumum gayet fikirleşme babındaydı..
bu da genel durumunla alakalı fikrimdi.. konuşmak bile iyi gelebilirdi sana.illa ilaç tedavi değil.
1.ben sizin arkadaşınız degilim 2.güzelim felan uslubunuz bile dusuncenizin basitligini yansıtıyor bundan sonra size cevap yazmaya gerek duymuyorum kendinize göre yazıp cizin

Back
X