- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Zaten çok uzun zaman babası ve abisi olduğu halde çalışıp çalışıp tum parayı kiraya faturaya verdi.. faydasız bir abisi babası varAilesi calis diyor madem , solistlik yapmasin baska gunduz isi bulsun. Boylece hem eve ekmek getirir, evdeki baski biraz azalir. Seninle evlenmem diyen hic bir erkege meze olmasin. Yalniz yasasin onuruyla yasasin.
Merhaba yazan benim.gidecek olan yani ama.birbirimize karsi bazi hislerimiz var. Ve o bana yardim.etmek icin bir eve cikalik.diyor kendisi de yalniz yasamiyor suanda ayri bir yere ben bu sikintilarin icindeyim diye cikiyorBenim tavsiyem bu adama kendini kullandirtmasin. Seven adam herseyi goze alip evlenir. Anladigim kadariyla sıkılınca arkadasinizi terk edip anasinin buldugu kizla evlenecek karakterde bir adam bu.. Boyle bir adam icin degil evi terk etmek 1 saniyesini bile harcamasin. Ailesinden ayrilmak istiyorsa tek basina ayri eve ciksin.
Suan da ona imkanim yok. O sadece kendimi toparlamam.icin bana yardimci olacagini soyledi. O kizla ne olur ilerisi icin ne olur bilemiyoruz. Daha onunla gorusmediler bile. Ve bana karsi hisleri olmasa yanima.gelfi ta vandan istanbila geldi sirf beni gormek icin. Yaninda da kalmadim kisitli saatlerde durdumEvlenmesin. Adam belli ki yedekte tutuyor. Yoksa niye kızla konuşsun. Aile ne kadar kötü olursa olsun eşinden ayrılsa yine onlara sığınacak. Imkanı varsa ayrı eve çıkıp çalışsın kendi ayakları üzerinde dursun.
Evi gecindirmeye devam etsin diyorum ben. Anlasilan solistlik erkek arkadasinin ailesi tarafindan assagilanmis. O da gunduz isi bulsun. Bundan sonra hic bir erkekgin ailesinin kucuk gormesine firsat vermemis olur. Baba ve agabey calismasa bile onu kendi evinde korur kollarlar. Oteki turlu onunla evlenmeye tenezzul etmeyen yani ona gereken degeri vermeyen bir erkekle maceraya atilmasin. Kendi evindeki insanlarla iyi gecinmeye baksin. Gunduz isi ile kendini kurtarir bu kizcagiz. Kendi ailesinde bir agirligi olur. Tarlada izi olanin sofrada sozu olur.Zaten çok uzun zaman babası ve abisi olduğu halde çalışıp çalışıp tum parayı kiraya faturaya verdi.. faydasız bir abisi babası var
Normalde arkadaşım güvenlik ve yakın koruma zaten kendi işi var. Kısa bir süre borç ödemek için solistik yaptı. Ailesini detaylı şekilde anlatamamis ama mesela küçük bir örnek abisi bir iki ay önce baya şiddet uyguladı arkadaşımaEvi gecindirmeye devam etsin diyorum ben. Anlasilan solistlik erkek arkadasinin ailesi tarafindan assagilanmis. O da gunduz isi bulsun. Bundan sonra hic bir erkekgin ailesinin kucuk gormesine firsat vermemis olur. Baba ve agabey calismasa bile onu kendi evinde korur kollarlar. Oteki turlu onunla evlenmeye tenezzul etmeyen yani ona gereken degeri vermeyen bir erkekle maceraya atilmasin. Kendi evindeki insanlarla iyi gecinmeye baksin. Gunduz isi ile kendini kurtarir bu kizcagiz. Kendi ailesinde bir agirligi olur. Tarlada izi olanin sofrada sozu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?