- Konu Sahibi Madamgonca
Aileler bazen düşünemiyo gerçekten çok sinir bozucu oluyo bu durum . Eşim akrabalarimla arası çok iyidir baya iyidir. Bugün işi gereği İstanbul'a gitti teyzemlerle konuşurken eşimin İstanbul'a gittiğini söyledim o da keşke sen de gelseydi dedi ben de o iş için gidiyor halledicek geri gelicek. Hemen ses değişti yani bize ugramicak evet dedim ugrayamaz aBabam bu bayram konusunda çok katıdır
Tatile gidenlere demediğini bırakmaz
Hatta bayramda telefonlarını açmaz
Neymiş değer veren gelip bizzat kutlarmış
Ben bu sene bebeğimle gitme planı yaptım
Ama 5 gün kalabileceğiz evde kedimiz vE bebeğin düzeni var
9 gün kalmıyorum diye bir sürü şey söyledi
Tam bu sırada eşimin işiyle ilgili bi durum oldu belki de hiç gidemeyeceğiz daha belli değil
Bu defa da inandıramıyorum gerçekten mazeretimiz olduğuna
Hani evli insanlar tek başına hareket edemez başka bi düzenleri vardır diye dusunebilmeli.Bu benim kişiliğimle ilgili bir durum büyük ihtimal. Evli ya da bekar olmakla da değil.
Eşimin benim akrabalarimla da arası çok çok iyidir. Bugün iş gereği İstanbul'da teyzem aradı muhabbet oraya geldi , keşke sen de gelseydin dedi, ben de ne işim var o iş için gitti öyle gezmek için vakti yok işi bitince donucek diyince sesi değişti ,yani bize gelmicek mi dedi.ben de hayır gelemez eve geç kalmasını istemiyorum dedim bitti konu.
Tabiki tavrınız etkili ama anneniz hassas olabilir yani kaldığı yerde mutsuz da olabilir. Yoksa evli birinin gelip uzun uzun kalmasını beklemek pek mantıklı gelmiyor