Ailemin bencilce düşünceleri

Ben de seni benim gibi atanamamış umutsuz bir ev hanımı sandım.. bacım al tayinini git işte çocuğu da ver kresine niye illa ana baba desteği virt zırt altin bileğini takmışlar işte s...ktir et ya milleti azıcık asın kaygısız basın
 
Tayin isteme sansiniz var ve kurtulmayi dusunmuyorsunuz ailenizin agzinami kaldiniz. Ne kadar sansli oldugunuzu farkinda degilmisiniz? Ben seneelr once evliligim kotuyken tek cikar yolum memur olup hem ailemden hem esimden kurtulmak oldugunu anladigimda kopek gibi kpss calismistim.tabi beyin biraz geriden geliyor benim oldukca dusuk puan aldim ama ne hayallerim vardi doguya gidicektm mardin van veya d.bakir.hesapmi soruyolar? Nereyemi diyorlarrrrr hoşssssstttt sen kimsin aslan gibi memurum benim tayinim cikmis devlet gonderiyor sen kimssinnnnnnn lannn diyecektim herkese tabi sinavdan sifiri basinca hepsi birlik oldu bir sene güldüler bana. Bende daha hayal falan kurmadim sonrarda ne bilim evlilik ailem falan kendiliginden duzeldi tabi bizim soeunlarimiz maddi falan degildi kiskanclik baski falan vardi babam ve esimde. Oyleydi yani. Ama memur olmayi hayatim boyunca cok isterdim
 
Hayır değilim ben yeni üye oldum
Gerçekten çok enteresan hilal10 diye bir üye vardı konunuz bire bir aynı.
En son kesin boşanıyorum diye bir konu açmıştı demek ki boşanmamışsınız ve yeni bir isimle geri gelmişsiniz.
Hayat sizin hayatınız ama en çok kızınıza üzülüyorum.
 
Yeni bir isimle niye geleyim herkes boşanir bosanmaz kendi fikri sonuçta ben yeni üye oldum
 
Sizi sevmeyen bir aileniz var. Bu hayata bir defa geldiniz kızınız bir daha çocuk olup büyümeyecek, sizi önemsemeyen sevmeyen aile için bir ömrü heba etmeye değer mi?
Mesleğiniz de var varmış, çok büyük şans, başka şehire tayin istemek kızınız okul çağında değilse zor olabilir yoksa mutlaka değerlendirin. Yeni ev, yeni iş ortamı, yeni arkadaşlar zorlukları olur ama size de iyi gelir. Derin bir nefes almaya ihtiyacınız var.
Müge ye geliyorlar kadınlar en son dayanamayıp evden kaçıyorlar, bu sefer aile pişman olup dövünüyor, hep aynı elalem ne der diye ayrılmasına izin vermedik. Kızı şiddet görüyor aile buna bile ses etmiyor sonra kadın kaçınca yada ölünce yalandan timsah gözyaşları. Bu nasıl evlat sevgisi anlayamıyorum. İmkanınız var ise ayrılın derim, 1 çocuk annesi kadının kimsenin onayına ihtiyacı yok, cesarete ihtiyacınız var.
 


Siz söyleyince hatırladım umarım o üye değildir. Çocuk için üzülürüm, birebir aynı gibi. Elin ekmek tutması başka birşey özgüven ve cesaret bambaşka birşey. O yoksa profesör de olsan boş, Yazık.
 
Tayin kelimesini kullandığınız andan itibaren sizin bosanacaginiza inancım kalmadı. Zira asgari ücretle çalışan sanmıştım bu kadar aciz bu kadar millet ne der diyen biri ancak maddi zorluk çekiyor olabilir. Ailesine boşandıktan sonra muhtaç kalacak olabilir vs.
Sen bosanmazsin
 
Anlamadığım aynı evin içinde paranız ayrı mı
 
Evet kesinlikle o,her ay aynı konuyu açmaya o bıkmadı,biz aynı şeyleri yazmaktan bıktık…her konusunda boşanıyorum bu sefer bitti diyerek yazıyor ve bu döngü böyle devam ediyor…hayır millet yazacağını yazdı,daha ne duymak istiyorsun ,sal artık insanları zaten boşanacağın yok.Bir de tepki almamak için nick değiştirmiş o değilim diyo..oldu canım bi sen akıllısın zaten
 
Ayrılmayı ayıp birşey olarak görüyorlar hep.
 
Benim annem boşanmaların cok az oldugu dönemde herkese resti çekip çat diye boşandı hem de iki cocukla ev hanımı olarak. Kimseye de bir şey olmadı elalemde 2 gün konustu 3.gün unuttu. Şu an siz memursunuz zaten evi de geçindiriyorsunuz eee ne bekliyorsunuz. Malese her zaman ailelerimiz kararlarımızı onaylamıyor. Adam beni ve cocugumu masraf görüp dısarı yemege bile götürmüyorsa ben onu koca diye yanımda gezdirmem kimse de kusura bakmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…