Terapi destek aldim bireysel terapi de aldım bir kez de çift terapisine gittik eşim devam etmedi param boşuna gidiyor diye. Terapist eşinin de haklı olduğu yerler var senin de dedi. Karşılıklı uzlaşmaya çalıştık ama eşim maddi konularda uzlaşmaz zaten derdi gücü para. Onun dışında arkadaşlık ve tutku bağını guclendirin dedi. Eşim sürekli disarda. Eve gelmesi 6 7 oluyor sonra da 3 4 gün disarda. Evde en küçük şeyden kavga çıkıyor. Benim tahammülüm de kalmadı çünkü susamiyorum artık. Eşim zaten alttan almaz. O hep haklıdır yani. Kardeşimin destek vermeme sebebi de annemi babamı üzüyorsun diye. Yoksa bana hak veriyor haklısın diyorlar. Ama sabret idare et alttan al diyorlar yaniAnne babalarin el etraf konu komsu ne der korkusu malesef hep var ama bu kadar bardak tastiysa sizin agac kovugundan cikmadiginizi soyleyecek kisi onlar...ben daha cok kardeslerinizin hak vermemesine yaninizda olmamasina sasirdim acaba sizin pencerenizden mi sadece boyle bi terapi deneseniz uzman gorusu alsaniz daha saglikli olur gibi
Evet ikimiz de öğretmeniz. Ben 4 te çıkıp geliyorum kızımı kresten alıyorum. Eve gelip çocukla vakit geçir yemek bulaşık derken geçiyor zaman. Eşimin de mesaisi 4 te bitiyor ama okulda kalıp islerini hallediyormus. 2 ayrı yerde kurs veriyor yani eve gelmesi bazen 7 8 ama en erken 6 oluyor. Eve gelince de elinde telefon. Şunu yap dersem yapar anca. Ama ben yap dedim hasta flan olayım misal çocuğu uyutuyor olayım o bulaşık orda kalır. Alıp da kaldırayım demez. Eve de şu alınacak bu eksik diyeyim sende her şeyi bana yıkmaya çalışıyorsun der. Örneğin çocuğa kışlık alınacak sadece mont bot alırım gerisine karışmam diyor. Ben zaten herseyini fazla fazla alıyorum ama eşim de çocuğuna değer versin bana değer versin istiyorum. Onun bu para düşkünlüğü beni aşırı sinir ediyor. Bir yere gidelim ben dışarda yiyelim derim misal ben ismarlarsam yer ismarlamazsam biz kızımla yeriz o yanimizda oturur. Biriktirme hastalığı gibi bisey var. Evimiz var ikimizin de arabası var ama daha parayı ne yapacak bilmiyorumProfiline öğretmen yazmışsın, kamuda mısın… eşiyle meslektaş olup böyle konular açan çok, özellikle erkek öğretmense aşırı sinirleniyorum sonuçta mesai erken bitiyor. Tayin iste, sonra boşan. Elalemden kurtulursun. Yapamayacak durumdaysan paranı kendine harca
Kendine alır yer. Bazen evden götürür. Ama biz de yanında olunca 3 kişilik hesap ödeyecek sonuçta bizimle yemeğe gitmiyorBu kadar cimri biri akşama kadar dışarda ne yapıyor? Sonuçta artık sokakta nefes almak bile para. Bence boşanın ve şehir değiştirin boşverin ailenizi, onu, bunu..
Bu cimrilik değil bencillik. Tez vakitte kurtulun benceKendine alır yer. Bazen evden götürür. Ama biz de yanında olunca 3 kişilik hesap ödeyecek sonuçta bizimle yemeğe gitmiyor
Hayır değilim ben yeni üye oldumSiz en son boşanmıyormuydunuz?Eşiniz kızınızı kolundan tutup yere atmıştı
Siz o üyesiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?