• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin beni hasta ilan etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zoe101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zoe101

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
99
203
8
24
Annem çocukluğumuzda ne babamı ne bizi adam yerine koymadı kök ailesinden kopamadı varsa yoksa kardeşleri . Bi kez benim çocuğum benim ailem demedi hep kardeşlerim kardeşlerim ne değer gördük ne ilgi gördük ne sevgi gördük kocasını aşağıladı bizi sorunlu ilan etti psikolog psikolog gezdirdi bi kez bile kendisi gitmedi. Bizi ailesine aşağılamaktan rencide etmekten rezil etmekten beni sorunlu göstermekten hiç geri kalmadı aile içinde yaşadığımızhiçbi zaman aile içinde kalmadı.Kimsesiz öksüz sanki annem yokmuş gibi büyüdüm yemek yapmak temizlik yapmak annelik sananlar hep bana anneni nasıl sevmezsin diyip vebalı gibi baktı. 8 yaşındaydım teyzem yüzümü parçaladı kan içinde yatarken annem karşıma geçti benim kardeşim hasta bilmiyormusun onu nasıl sinirlendirirsin dedi. 2 hafta sonra teyzem utanmadan “kusura bakma ben kendi çocuklarıma 1kez bile vurmadım senin çocuğuna yaptım dedi annem önemli değil dedi geçti böyle öksüz büyüdüm ben hep başkaları kıymetliydi biz değildik.kim kimin çocuğuna yapabilir böyle bişey? Sürekli öfke patlamaları yaşıyorum 24 yaşına geldim hala bunları yüzüne vuruyorum kardeşlerinden de nefret ettim sürekli sen onu yaptın sen bize bunu yaptın diyorum bana hasta kafanda kuruyor muamelesi yapıyor. İşsiz kaldığım 5 aylık bi süre oldu öfkemi aileme yansıttım anlaşılmadığım için . Beni sürekli teyzeme şikayet ediyordu sinirlenip hesap sorarken beni ses kaydına alıyordu sinirlendim diye gitti ambulans polis ne varsa çağırdı sırf haklı çıkmak için. Kız Kardeşini aramış benim ses kayıtlarımı dinletmiş o da gitmiş dayılarımı aramış beni akıl hastanesine kapatıp dövsünler diye. Annem beni yerlerde sürükledi kolunu tutmuşum tırnağım geçmiş diye gitmiş abilerine göstermiş beni dövdü bana hakaret ediyo bağırıyo çağırıyor eve polis ambulans geldi onun yüzünden diye tüm sülaleyi ayağa kaldırıp eve topladı. Dayımlar eve geldi evin üst katında bana seni doğrarız bizim kardeşimiz kimsesiz mi sanıyorsun sen neyine güveniyorsun güzelliğinemi yolda geçerken attırırız yüzüne kezzabı oturursun aşağı dediler oysa kardeşleri değil kimsesiz olan anlaşılmayan hep bendim. Silah çıkardılar Bidaha üzersen sıkarım kafana dediler. Döveceklerdi sözde perişan halimi görünce acımışlar. Bu arada yaptıkları öylesine laf falan değil annem gerçekten böyle psikopat bi ailede büyümüş amcası da karısını doğramış 40 yerinden bıçaklamış. Babam sesini çıkaramıyor anneme gücü yetmiyor o da bıktı ama karım evi temizliyor yemek yapıyo diye sesini çıkarmıyor. Ben artık çok yoruldum anlaşılmamaktan deli muamelesi görmekten hayatı boyunca ne çocuklarını benimsedi ne de mutlu olmamızı istedi. Kendi yaşamadığı hiçbirşeyi yaşatmadı bana . Ergenliğimin başında ilkken hayatta yüzüm gülmeye başladığında hergün evde mutsuz olayım diye kavgalar çıkarttı çocukluğum allahım ben hep ağlayacakmıyım ömrüm böyle mi hasta muamelesiyle mi geçecek diye düşünmekle geçti. Ben ailesine her laf ettiğimde ona ters yaptığım herşeyde öl geber yaşamanı istemiyorum keşke doğmasaydın cehenneme odunsun şeytansın ben bu lafları duya duya ömrüm çürüdü. Para kazan evden git diyeceksiniz ama o dayılarım buna müsaade edecek insanlar değiller. Heryerde kalmam herşeyimi yasakladılar. Ben anneme öfkelenmekte haksızmıyım? Bana kendi kendime onu sevmiyorum düşman olmuşum gibi muamele yapılmasından deli ilan edilmekten çok yoruldum.

Sen çocuk değilsin artık bahanelere sığınma evden gidecek bir şey bul
Haklısın ama gidemiyorum dışarıda kalmam yasak evlenmemi istiyorlar ben de yanlış bi insanla annemden kaçmak için evlenmek istemiyorum

hayır kesinlikle haksız değilsin o senin annen senin ona saygı gösterdiğin kadar oda sana saygı göstermek zorunda bu hayatı yaşamayı sen seçmedin seni yaparlarken seni doğururken sana sormadılar kesinlikle evlendikten sonrada biraz daha kendi ailesine odaklanmalıydı bu dediğim biyolojik ailesini unutsun ilgilenmesin değil sadece sizinlede dahaçok vakit geçirmeliydi hele ki teyzen sana öyle birşey yaptıktan sonra kesinlikle kardesini sorgulaması gerektiğini düşğnüyorum lütfen bu dediklerimi yanlış anlama

hayır kesinlikle haksız değilsin o senin annen senin ona saygı gösterdiğin kadar oda sana saygı göstermek zorunda bu hayatı yaşamayı sen seçmedin seni yaparlarken seni doğururken sana sormadılar kesinlikle evlendikten sonrada biraz daha kendi ailesine odaklanmalıydı bu dediğim biyolojik ailesini unutsun ilgilenmesin değil sadece sizinlede dahaçok vakit geçirmeliydi hele ki teyzen sana öyle birşey yaptıktan sonra kesinlikle kardesini sorgulaması gerektiğini düşğnüyorum lütfen bu dediklerimi yanlış anlama
Hayır yanlış anlamadım beni anladığın için teşekkür ederim ❤️ kardeşleri ona çok şey yaptı inan ki hiç değer görmediği bi aileye saplantılı kaldığı için haksız sevilmemenin öfkesini yaşadım yıllarca ama anlaşılmadım

Haklısın ama gidemiyorum dışarıda kalmam yasak evlenmemi istiyorlar ben de yanlış bi insanla annemden kaçmak için evlenmek istemiyorum
Yabancı dilini geliştir. Pasaport al. Çocuk bakıcılığı vizesiyle yurt dışına kaç. Na bulurlar seni

Ofkelenmekte haksız değilsiniz ama o ofkeniz size zarar veriyor gördüğünüz gibi. Yani çözüm öfkelenmek değil bu durumda. Olabildiğince az iletişim kursaniz?

İyi de sen sevgilinin evinde kalan, onunla yurtici yurtdisi tatillere giden, bir terapist degil miydin? Ne ara dayilarim evden gitmeme izin vermez bi kiz oldun? Normale gore hayat biraz hizli gidiyo.
Hayatıma müdahil edildiler zorla. Anlatamıyor muyum? Neden okuduğunuzu anlayamıyorsunuz? Böyle birisi bunları yaşamış olamazmı? İşiniz gücünüz burda kaos yaratmak birilerinin canını acıtmak

Herkes anne olmamalı … Yazdıkların gerçekten çok üzücü. Annen, teyzen ve dayın kesinlikle çok sıkıntılı insanlar. Burada babanın pasif kalması da büyük dezavantaj olmuş. Keşke anneni baştan frenleyebilseydi belki böyle korkunç bir çocukluk geçirmezdin.

Konu sahibi eğer maddi gelirin yerindeyse o evden ayrılabilirsen ayrılmaya bak. Sakın evden ayrılmak için yanlış bir evlilikte yapma…

Dayımlar eve geldi evin üst katında bana seni doğrarız bizim kardeşimiz kimsesiz mi sanıyorsun sen neyine güveniyorsun güzelliğinemi yolda geçerken attırırız yüzüne kezzabı oturursun aşağı dediler

Silah çıkardılar Bidaha üzersen sıkarım kafana dediler. Döveceklerdi sözde perişan halimi görünce acımış

Annem beni yerlerde sürükledi kolunu tutmuşum tırnağım geçmiş diye gitmiş abilerine göstermiş beni dövdü bana hakaret ediyo bağırıyo çağırıyor eve polis ambulans geldi onun yüzünden diye tüm sülaleyi ayağa kaldırıp eve topladı.
Anneniz, teyzeniz ve dayınız asıl ruh hastası onlar gibi görünüyor. Silahla kezzap dökmekle tehdit etmek nedir ya! Can güvenliğiniz tehlikede bu aileyle. Aile demeye bin şahit ister aslında. Gerekirse çalışıp birikim yapın,ayrı eve çıkarken size engel olan olursa polise şikayet edin. Tehdit edildiğinizi söyleyin.

Herkes anne olmamalı … Yazdıkların gerçekten çok üzücü. Annen, teyzen ve dayın kesinlikle çok sıkıntılı insanlar. Burada babanın pasif kalması da büyük dezavantaj olmuş. Keşke anneni baştan frenleyebilseydi belki böyle korkunç bir çocukluk geçirmezdin.

Konu sahibi eğer maddi gelirin yerindeyse o evden ayrılabilirsen ayrılmaya bak. Sakın evden ayrılmak için yanlış bir evlilikte yapma…
Nasıl frenleyecekti ki. Dayak mı yeseydi? Kendi psikopat ailesi gibi davranmadığı daha normal bi insan olduğu için yaranamadı ona. Babam bizi çok sevdi ne aşağıladı ne üzdü ne aç açıkta bıraktı durumumuz da kötü değildi. Sonuç bu oldu

İyi de sen sevgilinin evinde kalan, onunla yurtici yurtdisi tatillere giden, bir terapist degil miydin? Ne ara dayilarim evden gitmeme izin vermez bi kiz oldun? Normale gore hayat biraz hizli gidiyo.

Hangisi doğru? Konu sahibi su yazilanla yazdiklariniz örtüşmüyor.

Hayatıma müdahil edildiler zorla. Anlatamıyor muyum? Neden okuduğunuzu anlayamıyorsunuz? Böyle birisi bunları yaşamış olamazmı? İşiniz gücünüz burda kaos yaratmak birilerinin canını acıtmak
Alıntıladığınız şeyler doğruysa siz zaten bizim düşündüğümüz gibi kısıtlanmıyorsunuz. Ben bir şey anlamadım.

Back
X