Ailemin erkek evlat sevgisi....

elazehra

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
19
9
286
Bilecik
Merhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum

Merhabalar icim çok sıkılıyor yine bugün anlatırsam belki biraz rahatlarim annem ve babam abim ve erkek kardesimi her zaman benden çok sevdiler evliyim 2 çocuğum var çocuklarımı bile abimin ki kadar sevmiyorlar çünkü ben kız çocuğuyum şimdi erkek kardesimde evleniyor yeni geline bile kızım derken gözünün ici parlıyor biz her hafta giderdik artık ayda bir gidiyorum çünkü yanımızda bile oturmuyor babam cocuklardan rahatsız oluyor çok yaramaxlar of püf yapip ayrı odaya gidiyor beni sevmedikletini kabullenmeliyim belkide ama ben saf gibi uzun süre gitmeyince özlüyorum gidiyim diyorum ama kavga ediyoruz tartışıyoruz yine pişman oluyorum
Ailen dahi olsa mesafenin koy kırıldığını belli et

Bizim toplumumuzun azımsanmayacak kesiminde var böyle saçma tavırlar malesef.

Iş bu kadar tartışmaya varmasa belki alınganlık yapıyorsunuz derdim fakat belli ki epeyce rahatsız edici seviyede.

Kökten bağları koparmayın fakat görüşmelerini azaltın. Özlediğiniz zamanlarda kendiniz için gidip görüşüp kısa bir vakit geçirin. Belki zamanla anlarlar.

Ben inanamıyorum böyle ailelerin varlığına.
Gerçekten insan evlat ayırabilir mi? Sonra da torun ayırmak.
Çok ilginç. Hele sırf cinsiyet için ayrım yapmak. Bilemiyorum akıl alır gibi değil.
Çok üzücüdür.
o_O

Konudan bağımsız olarak
İki yaramaz çocukla anamın bile evinde rahat edemem ben
her hafta gitsem babam kesin beni kovardı seninki gene iyi bişey dememiş :KK35:

Ben olsam gitmezdim demek ki evde kızını torunlarını gördüklerine mutlu değiller uzaklaşın özlersiniz ama bir süre sonra alışırsınız gidipte sizi üzmelerine izin vermeyin.

Benim gorumcemde boyle dusunuyo ve sadece kendisini uzmekten baska bisey yapmiyo....

Ben inanamıyorum böyle ailelerin varlığına.
Gerçekten insan evlat ayırabilir mi? Sonra da torun ayırmak.
Çok ilginç. Hele sırf cinsiyet için ayrım yapmak. Bilemiyorum akıl alır gibi değil.
Çok üzücüdür.
o_O
Oooo siz bi doguya gelin görün
(Dogulular taşlamasın lütfen cünkü bende dogulu oldugum için malesef çokça sahit oluyorum erkek evlada tapma olaylarına)

Tatlım anne baban muhtaç olduğu zaman ve erkek kardeşlerin ilgilenmediği zaman en kıymetli evlat sen olursun.
Not: bana yapılanları belki unutabilirim ama çocuklarıma yapılmasına asla izin vermem ve asla unutmam.

Gelinlerden güzel bi kazık yerler akılları başına gelir hiç üzülme kız evladın gözünü seveyim sen eşinle çocuklarınla mutlu ol

Benim gorumcemde boyle dusunuyo ve sadece kendisini uzmekten baska bisey yapmiyo....
Çok haklısınız sadece kendimi uzuyorum ama araya mesafe koyacam artık ozamsnda psikolojik şiddet uyguluyorlar ilk gittiğimde hayirsizsin sen senin cocuklarinda böyle yapsın diye beddua ediyor annem

Tatlım anne baban muhtaç olduğu zaman ve erkek kardeşlerin ilgilenmediği zaman en kıymetli evlat sen olursun.
Not: bana yapılanları belki unutabilirim ama çocuklarıma yapılmasına asla izin vermem ve asla unutmam.
En çok da o koyuyor oğlumun çocuğu diye bı farklı seviyorlar hatta evlerinde kızlarının bı tane resmi bile yok diğer torunların ve abimle kardeşimin var

En çok da o koyuyor oğlumun çocuğu diye bı farklı seviyorlar hatta evlerinde kızlarının bı tane resmi bile yok diğer torunların ve abimle kardeşimin var
Şunu da söyleyeyim. Benim eşimler üç erkek kardeşler. Anneleri bir tanesinin çocukları için neredeyse ölür. Diğer torunlarını da eh işte diyelim.

Benim uvey anne ablamın kızlarını babaannelerinden daha çok sever. Benimkileri de eh işte. Yani senin kız olmanla alakası yok. Evlat ayrımı çoğu ailede var. Sana düşen evlatlık vazifeni yapmak. Bubanne ve babanın ayıbı. Herkes yaptığından veya yapmadığından sorumludur. ❤❤❤

Back
X