- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Siz böyle diyince gecti sizlanmalari okeee.. bi yavaş gelin az gazı bi kesin. Anne misiniz bu arada? Evladiniz var mi? Yaşınız pardon? Kimin ne çektiğini bilemezsin. Herkesin derdi kendine büyük.Ben burda ailenizin değil sizin isyanınız var!!! Zor bi hastalık geçirmişsin okey ama bi saç dökülmesi ve tüylenme oldu diye bu kadar drama gerek yok! Klişe olacak belki ama insanlar acı için de kıvranıyo sen bunlara mı isyan ediyosun? Lütfen bi tık daha olgunlaşmaya çalış ve her sıkıntını da ailene yansıtma. Koca 33 yaşında kadın olmuşsun, 17 18 değilsin ki. Sorunlarının üstesinden kendin gelebilecek yaştasın. Geçmiş olsun.
Hayatta herkes yorulabilir insaniz robot degiliz neticede.. anne babalar da öyle.. bir kizginlik halinde soylemistir belki olabilir.. bunlardan ziyade baskalarinin beklentileri icin degil de siz kendinizden ne bekliyorsunuz bunu dusunup bunun icin caba gosterin derim. Hastaliklarinizin temelinde psikolojik unsurlar olabilir ki bana gore yüksek olasılık oyle. İyi bir terapist edinin derim. Herkes tek ve biricik olarak dunyaya geliyor ve dunya bir disko değil. Keder uzuntu de var zorluk da var sevinc de var.. bazen isyan da var. kimse 4x4 degil zaten oyle olsa dunyada olunmazdi. Burasi bir okul. Sonsuza dek de burada degiliz bir gün öleceğiz. Bu yolculukta da hicbir sey icin hicbir zaman gec degil. Sagliginiza ve ozellikle psikolojinize odaklanin yeniden kariyer planlari yapmayi deneyin derim.Daha öncede buradan paylaşımda bulundum , ailenin tek çocuğu benim, çokta güzel yetistirildim, kolej mezunuyum, ama tam olarak hala sebebi bulunamamış sağlık sorunum nedeniyle ne mantıklı bir meslek seçimi yapabildim ne de hayatımı doğru düzgün yasayabildim, deli gibi ızdırap veren baş ağrıları, zaman zaman konuşma bozukluğuna neden olan ataklar, hastaneler, doktorlar en sonunda bu ilett beni 33 yaşında terk etti ama elde ne doğru düzgün bir meslek ne de iş tecrübesi kaldı , havalimanında işe başladım 3 ayda feleğim şaştı 15 kilo verdim saçlarım döküldü cildim bozuldu tam sıkıntılarım bitti derken bunlarla uğraşmaya başladım şimdi artık saçlarım az ve yüzüm erkek yüzü gibi kıllandı 4 ay önceki ben gittim yerine sağlıksız, saçı az ve tüm yüzü erkek gibi kıllı biri geldi 4 ay önce tahlil yaptırmıştım hormonlarım triodim her şey normal çıkmıştı feritinin eksikliği vardi onun için ilaç kullandım saç dökülmesi için biotin içtim , şu an hala saçım dökülüyor artı birde killanmam var ailem artık benim sorunlarımdan bunaldı bitip tukendiler ama benim elimde olanda bir şey yokki ben mi çıkardım yüzümdeki kılları tüm yüzüm, yanaklarım,boynum favorilerim hatta gözümün altı bile kıllı şu an sarı ve uzun kıllar, Perşembe yine doktora gidicem hem dahiliye hem kadın doğum , ne yapacağımı şaşırdım doktora kılları gösterip onları aldırmayı düşünüyorum böyle gezilmez ama ya o sarı kıllar siyah olursa şaştım kaldım ne yapıcam bilmiyorum o kadar yoruldum ki içimi dökmek istedim
Teşekkür ederim desteğiniz içinHayatta herkes yorulabilir insaniz robot degiliz neticede.. anne babalar da öyle.. bir kizginlik halinde soylemistir belki olabilir.. bunlardan ziyade baskalarinin beklentileri icin degil de siz kendinizden ne bekliyorsunuz bunu dusunup bunun icin caba gosterin derim. Hastaliklarinizin temelinde psikolojik unsurlar olabilir ki bana gore yüksek olasılık oyle. İyi bir terapist edinin derim. Herkes tek ve biricik olarak dunyaya geliyor ve dunya bir disko değil. Keder uzuntu de var zorluk da var sevinc de var.. bazen isyan da var. kimse 4x4 degil zaten oyle olsa dunyada olunmazdi. Burasi bir okul. Sonsuza dek de burada degiliz bir gün öleceğiz. Bu yolculukta da hicbir sey icin hicbir zaman gec degil. Sagliginiza ve ozellikle psikolojinize odaklanin yeniden kariyer planlari yapmayi deneyin derim.
Teşekkür ederim desteğiniz içinKimse hasta olmayı seçmez. Ailemiz bile yanımızda olmak istemezse başka kim destek olur bilmiyorum. Evladı engelli doğup 60 sene bakan 80 yaşında bir yaşlı teyze vardı onlar anne değil mi yada insan değil miydi ömürlerini vermişler. Hayatta en gıcık olduğum şey insanlar neler yaşıyor buna mı üzülüyorsun demek! Yahu arkadaşm acı çekiliyorki üzülüyor insan. Hastalığın kıyaslaması mı olur?! Üzülme neleri aşmışsın bunuda aşarsın. Lazeri var o su var bu su var. Streste en büyük etken biraz sevdiğin şeylere yönel yalnız kalma. Sevgiler
Ben yaşadığım süreci ve yorgunluğumu paylaştım , tabiki bu süreçte benimde hatalarım oldu siz benim o ağrı atakları geçirirken dilim tutulup konusamazken ya da kolum tutmayıp kapıyı bile acamazken yanımda degildiniz ben mücadele ettim bunlarla ailemle beraber şu anda yaşadığım sorun tabiki onların yanında bir hiç ama o kadar yıpranmışım ki tam ataklarım geçip rahata erdigimi düşünürken üst üste bunları yaşamak ve yeni bir mücadeleye girmek beni ve ailemi yordu dedim niye bu kadar acımasız ve tepkiselsiniz anlamış değilim , burda hiçbir şey yazmayalım paylaşmayalım o zaman o kadar laf yazdıktan sona iliştirdiginiz geçmiş olsun dileği kadar samimiyetsizsiniz bence!
Dahiliye randevum var sanırım o yönlendirecek beni dediğiniz bölüme teşekkür ederim ilginizeEndokrinoloji bölümüne gitmelisiniz, çok geçmiş olsun umarım çaresi bulunur
Ben burda ailenizin değil sizin isyanınız var!!! Zor bi hastalık geçirmişsin okey ama bi saç dökülmesi ve tüylenme oldu diye bu kadar drama gerek yok! Klişe olacak belki ama insanlar acı için de kıvranıyo sen bunlara mı isyan ediyosun? Lütfen bi tık daha olgunlaşmaya çalış ve her sıkıntını da ailene yansıtma. Koca 33 yaşında kadın olmuşsun, 17 18 değilsin ki. Sorunlarının üstesinden kendin gelebilecek yaştasın. Geçmiş olsun
Aileye anlatırsın paylaşırsın bunda bi tezatlık yok. Ama ben konuyu başlığa bakarak yorumladım. "Madem ailen isyan ediyo artık o zaman her şeyi yansitmayacaksin" net. Başlık ve konu içeriği çelişiyo.Aile olmanin annami ne zaman anneme babama derdimi anlatmiycaksam kime anlaticam konu sahibine bu kadar acimasiz olmayin
Yahu her konuda abartisiz her konuda mantikli mantiksiz aci dolu veya dertlesmek istenilen her konuda boyle bitane olsun acimasiz sirf kendi egolarini tatmin icin sacma bi yorum yapiliyo yani ne alaka gercekten yazdiklariniz asiri anlamsiz. Konu sahibi cok gecmis olsun lutfen sen boyle yorumlara aldiris etme Allah yardimcin olsun ailenede gucenme insan evladindan bikmaz saglikli olana bike bi sinir aninda dert yanikilir kafani takip uzme moral herseyin ilaci.
+1Kimse hasta olmayı seçmez. Ailemiz bile yanımızda olmak istemezse başka kim destek olur bilmiyorum. Evladı engelli doğup 60 sene bakan 80 yaşında bir yaşlı teyze vardı onlar anne değil mi yada insan değil miydi ömürlerini vermişler. Hayatta en gıcık olduğum şey insanlar neler yaşıyor buna mı üzülüyorsun demek! Yahu arkadaşm acı çekiliyorki üzülüyor insan. Hastalığın kıyaslaması mı olur?! Üzülme neleri aşmışsın bunuda aşarsın. Lazeri var o su var bu su var. Streste en büyük etken biraz sevdiğin şeylere yönel yalnız kalma. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?