Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper yazmışsınız. Umarım konu sahibini düşünmeye sevk eder.Benim de aklıma ilk bu geldi. Kendi cocuklari ile bağı zayıf üstelik torun sahibi. Yani çocuk sorumluluğu yaşını çoktan geçmiş. Ayrıca çocukların dedesi gibi yani kuşak farkı çok olacak. Evde bu ister istemez sorun yaratacak. Küçük çocuklar gurultulubolur adamın kafası kaldirmadiginda kızacak belki de. Babam da o yaşlarda torununu sever vs ama aynı evde küçük çocukla yıllarca duramaz. Ergenlikte kavgalar olabilir vs vs. Yaş farkı olarak değil ama otuzlarda birine elli çok fazla . Biri genç diğeri orta yaşa adım atmış. Aynı evde oniki çocuğa tahammül edeceğini sanmıyorum. Üstelik kendi çocuğu ayda bir zor gelir diyorken. Liseli çocuk babaya ihtiyac duyar. Ayda bir ne yaa . Bu adam kreş yaşı çocuklara babalık mı yapacak.
Ayrıca dört çocukla o kadın neden boşanmış. Adam tabiki kendi acisindan anlatır. Çekişmeli bosandiysa dosyayı isteyin karşı tarfain dava cevap dilekçelerini. Bakın bakalım neler neler yazıyordur.
Anlaşmalı ise de etrafa sorusturun. Adama sorulsa ne sorulmasa ne haklıydın der geçer. İki küçük çocuk ile bu evlilik karrainiz bence de akıl işi değil. Ailenize hak verdim. Kötü gununuzde destek olmuşlar evliliğinizi onaylamiyorlar diye onlarla gorusmuyorsaniz hata ediyorsunuz. Yarın birgün yine aileniz yaninizda olacak
Kadın manyaktırAhhaha demek boşanmaları hakkında bilgi sahibisiniz bende bilgi sahibiyim isterseniz size sayayım mı bakın şöyledir
Zorla evlenmiştir
Hic sevmemiştir
Çocuklar için sürdürmüştür
Kadin pistir
Çocuklara ve eve bakmamistir
Hatta aldatmistir
Tek bir soru sormak istiyorum iyi bir adam olsa eşi boşar miydi
Ha bir de ben 50 yaşına yaklaştım benimkisi önyargi değil yaşanmışlık
Kendimiz yaşamadan da etrafta olan bitenden ders çıkarmak diyelim
Daha yaşım küçük 25 yaşındayım. Belki sizi tam olarak anlayamam ama ben nedense yaş farkının çok olduğunu düşünmüyorum. Babamdan pay biliyorum 53 yasinda dünya telaşesi kalmamış, birikiminini yapmış,çocuklarını evlendirme büyütmüş şuan hayatının en güzel rahat dönemini yaşıyor diyebilirim. Annemle ayrı olsalardı biriyle olmasına kizmazdim mesela. Önemli olan iki soru var bu adam iyi bir babamı ve sizin çocuklarınıza nasıl davranir sonucta yaşları küçük ve babaları konumunda olacakBirkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.
ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.
yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.
benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?
Diğer iki çocukla tanıştınız mıburada oldukca acimasiz olundugunu biliyorum. ozellikle konu actim, ki fikir alayim. farkinda olmadigim yerlere deginirsiniz diye.
Konu sahibi de ailesini silmeye gönüllü ki "en zor zamanlarımda yanımda onlar vardı" derken..kim olduğu belli olmayan, kendisinin ağzından dinleyip, tanıdığı bir adam var karşısında, boşanma konusunda birçok erkek gibi mağdur hikayeleri anlattığına eminim. Kimse hayatını yaşamasın/evlenmesin demiyorum ancak biraz da dengi dengine olmalıBenim de aklıma ilk bu geldi. Kendi cocuklari ile bağı zayıf üstelik torun sahibi. Yani çocuk sorumluluğu yaşını çoktan geçmiş. Ayrıca çocukların dedesi gibi yani kuşak farkı çok olacak. Evde bu ister istemez sorun yaratacak. Küçük çocuklar gurultulubolur adamın kafası kaldirmadiginda kızacak belki de. Babam da o yaşlarda torununu sever vs ama aynı evde küçük çocukla yıllarca duramaz. Ergenlikte kavgalar olabilir vs vs. Yaş farkı olarak değil ama otuzlarda birine elli çok fazla . Biri genç diğeri orta yaşa adım atmış. Aynı evde oniki çocuğa tahammül edeceğini sanmıyorum. Üstelik kendi çocuğu ayda bir zor gelir diyorken. Liseli çocuk babaya ihtiyac duyar. Ayda bir ne yaa . Bu adam kreş yaşı çocuklara babalık mı yapacak.
Ayrıca dört çocukla o kadın neden boşanmış. Adam tabiki kendi acisindan anlatır. Çekişmeli bosandiysa dosyayı isteyin karşı tarfain dava cevap dilekçelerini. Bakın bakalım neler neler yazıyordur.
Anlaşmalı ise de etrafa sorusturun. Adama sorulsa ne sorulmasa ne haklıydın der geçer. İki küçük çocuk ile bu evlilik karrainiz bence de akıl işi değil. Ailenize hak verdim. Kötü gununuzde destek olmuşlar evliliğinizi onaylamiyorlar diye onlarla gorusmuyorsaniz hata ediyorsunuz. Yarın birgün yine aileniz yaninizda olacak
Dede denecek bir yaşta değil adam ama konu sahibi ile denk değiller..Ailen hakli. He dede cok zengindir o zaman ok.
Ama torunu var sanırım o zaman dede tabiiAilen hakli. He dede cok zengindir o zaman ok.
Çünkü şu an 53 yaşında dolayısıyla bir delikanlı kadar olmasa da gücü kuvveti elbette yerindedir ancak 38 yaşında bir kadın 48 yaşında iken eşi 60 yaşında olacak. Hayatta elbette istisnalar var ki benim arkadaşımda da benzer bir örnek var ancak ikisi de genç zamanlarında evlendi ve ikisinin de ilk evliliğiydi. Bilemiyorum konu sahibinin de mutlu olmak hakkı ama 4 çocuklu bir kadının eşini aldattığını ve bu nedenle ayrılık olduğunu hiç sanmıyorum. Bu sorularin net cevabını bulamadıkça bu evlilik benim için macera/risk olur. Çocuklar olmasa yaşa ve gör diyeceğim de..Bence bu şekilde devam etsinler, evlilik şart değil..Daha yaşım küçük 25 yaşındayım. Belki sizi tam olarak anlayamam ama ben nedense yaş farkının çok olduğunu düşünmüyorum. Babamdan pay biliyorum 53 yasinda dünya telaşesi kalmamış, birikiminini yapmış,çocuklarını evlendirme büyütmüş şuan hayatının en güzel rahat dönemini yaşıyor diyebilirim. Annemle ayrı olsalardı biriyle olmasına kizmazdim mesela. Önemli olan iki soru var bu adam iyi bir babamı ve sizin çocuklarınıza nasıl davranir sonucta yaşları küçük ve babaları konumunda olacak
Diğer soru da neden boşandığı
bence bu sorulara nasıl cevap verdiğiniz ile alakalı sonuç değişir ama ben yaş farkini çok görmedim. Kadınlar her zaman erkeklerden daha cabuk yaşlanır, daha çabuk menopoza girer daha çabuk çöker. Bahsettiğim şey sadece görünüş değil annem de 53 yaşında babam da ama annem görünüz olarak genc dursa da babam daha diri. Hala güçlü kuvvetli.
Sana o kadar destek olmuş ailene bir adam için sırf çevirmemen gerektiğini bu yaşında anlamadın mı? 50 yaşında torun sahibi adamla ne işin var el kadar çocukların var dahaBirkac yil once esimi kaybettim. iki kucuk cocugum var (4 ve 5 yaslarinda Rabbim bagislasin tum evlatlarimizi).
calisiyorum, evimi yuvami cocuklarimi gayet rahat gecindiriyorum. cocuklarim kres cocuklari, tempomuz cok yogun.
38 yasindayim. 50 yasinda bir sevgilim var. mutluyum, seviyorum, seviliyorum. onun 4 cocugu var, hatta torunu bile var.
ailem iliskime MUTHIS karsi. son yillarda beni cok derleyip toparladilar, destek oldular, onlara muhtac kaldigim bir cok vakit oldu. asiri agir tepkilerle karsi karsiya kaldim. yeni bir iliski icin cok erken diyorlar (dort yil oldu esim rahmetli olali). ve gorustugum kisi ile yas farkini COK fazla buluyorlar, onu yanima yakistirmiyorlar, sen oldugundan genc, o ise yasli duruyor diyorlar. cocuklarinin agirligini kaldiramazsin diyorlar. onunla tanismadilar, gorusmediler. fikirleri hep onyargi uzerine kurulu.
yoruldum, cok gerginim. son bir aydir gorusmuyoruz. benim vazgecip, onlardan ozur dilememi bekliyorlar. ben bunu elbette yapmiyorum, yapmayacagim. gorustugum insanin karakteri gayet saglam, sevgisi bana bu kadar iyi gelirken, ayrilmam icin bir sebeb yok.
benim goremedigim neyi goruyorlar. anlayamiyorum. kiminle paylastiysam ailemin yanlislarini konusuyoruz, onyargisina kiziyorlar. durum bu mu gercekten. yoksa yas farki su an farketmedigim sorunlara sebebiyet verecekte ben mi goremiyorum. veya cocuklari. bu yollardan gecenler oldu mu? fikirleriniz nelerdir?