• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin tepkisi :(

ailen istemiyorsa, tanımalarına rağmen, uzaktan akraba olmalarına rağmen ısrarla karşı çıkıyorlarsa mutlaka ki bir bildikleri var.

çok çok çok çok çok açık ve net!!!

ha senin gözün şimdi görmüyor, evlendikten 15 gün sonra açılır gözün , ama bu sefer de ailem arkamda durmaz dersin, haklılar da. :KK14:

Arkadaslar sizce 19 yaş evlenmek için çokmu erken? Üniversiteye gidiyorum. Sevgilimin durumu iyi kendi işi var. Benden büyük olduğu için olgunda

bak bir konun bu senin.
evet çok genç. hayatını karartma. adam çapknmış birde. yapma bunu. satıcı kızın poposunda gözünün işi ne Allahaşkına ayrıca

ovvvvv :KK43::KK43:

keşke ailesine ve burda yazılanlara kulak verse konu sahibi , hiç mi duymadın senin gibi hatalar yapıpta pişman olanları göz göre göre kendini ateşe atmak neden o_O ve daha 19 yaşındasın ne işin var 40 yaşındaki, ailenin istemediği ve sana şimdiden kötü davranan biriyle ?

bu saatten sonra kendi seçimlerini yaşarsın hiçte üzülmem müstehak derim kusura da bakma :KK12::KK12:

konunda çocuğun zengin olduğu dışında hiçbir özelliğinden bahsetmemişsin biz sana ne diyebiliriz ki ha zenginlik seniniçin yeterli bi kıstassa onu bilemem.
Bu adam nası bi adam ne yer ne içer nasıl davranır bilmioruz ki elimizdeki tek özelliği zenginliği hem hiçbir anne baba çocuğunu yok yere evden kovmaz sen sen ol evlenme derim.Sonra dört duvarın içinde kocanın yaşın dolayısla kıskançlıklarıyla uğraşırsın.

bide madem kararsızsın niye yumurta kapıya dayanınca danışırsın ki bu insanlara?biraz daha geç yazsan gelinlikle nikah masasından kaçmak dışında alternatifin kalmıcak :D

konunda çocuğun zengin olduğu dışında hiçbir özelliğinden bahsetmemişsin biz sana ne diyebiliriz ki ha zenginlik seniniçin yeterli bi kıstassa onu bilemem.
Bu adam nası bi adam ne yer ne içer nasıl davranır bilmioruz ki elimizdeki tek özelliği zenginliği hem hiçbir anne baba çocuğunu yok yere evden kovmaz sen sen ol evlenme derim.Sonra dört duvarın içinde kocanın yaşın dolayısla kıskançlıklarıyla uğraşırsın.
zengin olmasına aldanmıştır zaten evlenmesi için tek sebebi budur :110:

Senin derdin ne? 19 yaşındasın senden yaşça büyük adamın peşinde okulun varken evlilik diye tutturmanın anlamı ne? Durumu iyi durumu iyi demişsin her mesajında.Çok heves ediyorsan gir bi vakıf üniversitesine bi sürü zengin çocuğu var.Okuduğum okul sebebiyle bunlardan etrafımda çok var.Al takıl gez toz yaşıtların gibi,insanları tanı.Ne bu acele?

Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?

Kac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?

19 yaşında niye evlenir ki insan zaten ya?

geçen burda 16 yaşında tanıştığı biriyle 20 yaşında evlenen ve hamile olan bir kız yazmıştı.
esir hayatı gibi yaşıyordu evde yazık.

çok genç yaşlar.
hayat toz pembe o zamanlar yaa yapmayın.
ben 19 yaşımdaki düşüncelerimi, kararlarımı düşünüyorum da bazen.
aklım 1 karış havadaymış, hayatın ne olduğunu bilmiyormuşum. :KK12:

yok kızlar adamv 30 yaşındaymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yim-nasil-duzelebilirim.756786/#post-37056267
Ben 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?

Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
Annem sen daha çocuksun yaaaa adam da bildiğin kart horoz ailen tabiki karşı çıkar, ilerde senin isteklerinle onun tavırları arasında dağlar kadar fark olacak bence sen bir U dönüşü yap, ben senin yaşındayken arkadaşlarımla dışarda yakartop oynardım :KK6:

İyi de siz gençsiniz baya belli ki bu adam da babanın arkadaşı olduğuna göre babanın yaşındadır belki biraz küçüktür. İyice düşündünüz mü sonra yaş farkının sorun olmayacağını garanti ediyor musunuz babanızın tepki vermesi çok normal ayrıca biraz da maddi durumu iyi diye evlenmek istiyorsunuz gibi geldi bana zengin filan demişsiniz ama para herşey demek değil bu adam hiç evlenmemiş mi bu yaşa kadar neden evlenmemiş bir de onu düşünmek lazım. Haftaya düğün var derken aileniz istemiyorsa nasıl düğün yapacaksınız kaçtınız mı yoksa nasıl olacak aile onayı olmadan aileniz nasıl razı oldu orasını da anlamadım ama ailenizi hiçe sayıp evlenmeniz iyi değil.

Back
X