Ailemin yanina gitme ve eşimin herzamanki tepkisi

toprak43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
122
59
48
36
Merhaba evet sorun mu bilmiyorum ama tamda başlıkta dediğim gibi. Ailemden artık fazlaca uzaktayim. Uçakla gelip gidiyorum. Eşim ailemin yanina gideceğim zman üç beş günün hesabını yapıyor. Dun yine ayni sey oldu . Bilet bakıyoruz mesela atiyorm ayin 20 sinde promosyonlu bilet var o inatla dönüş için öncesine bakıyor 15 de dön diyor. Yeni evlendigimizde anneme topragi ne zman ihtiyaciniz olursa çağırın demişti (ailemin özel bir durumu var çünkü oraya girmeyim simdi)benimde gozum arkada kalıyor.boyle deyip her gidisimde kavga cikinca bende sinir oluyorum.bi kere kayinvalidem bayram için gittigimde bayramda beni aileme göndermek istememişti neymis orda kalcakmisim hep. ailemin yanınada gitmem lazm sonuçta evlendim diye milletin esiri olamam.Acaba annesinden mi etkileniyor diye düşünüyorum. Bide şöyle diyor esim sen gidince ben napicam 2 hafta burda diyor. Ev işinden mi böyle diyo yoksa beni mi ozluyor orasını bilemedim.bende şöyle biriyim kimse benim aileme gitmeme engel olamaz ole ezik ezik kocama yada kv ye tamam gitmem demem asla inatla giderim. hayır gidemezsin deseydi dinlemezdim yani direk yarın biletimi alır ucardim. Zaten bi ocakta birde yazın gideceğim. Abartiyormuyum napayim kocam üçün beşin hesabını yapıyor birde ben yapmayayimmi yoksa istediğim zaman gidip istediğim zaman geleyimmi abartmamak sartiyla.

Yilda iki kere gidiyormussjn gitmisken iki hafta falan kalmanda sorun olacagini sanmiyorum. Her ay gidip bir hafta kalmiyorsun sonucta.
Bence de eşin abartiyor.

Eşinize "ağaç kovuğundan çıkmadığınızı,kendisinden önce ailenizin olduğunu"sık sık hatırlatın

Ben ne zaman eşimden ayrı bir yere gitsem bir yolunu bulup üç beş gün sonra o da geliyor. Özlüyordur sizin eşiniz de muhtemelen

Ben ne zaman eşimden ayrı bir yere gitsem bir yolunu bulup üç beş gün sonra o da geliyor. Özlüyordur sizin eşiniz de muhtemelen
Bilmemki esimle aramizda cok iyi cok sukur cok iyi de bir insandir. Ama hep 3-5 günün hesabını yapınca sinirleniyorum. Hani birazda ozleyecek artk bunu anlaması lazm

Ne kadarlik evlisin? bende ailemden bihayli uzaktayim ve ailemin bana ihtiyaclari oluyor.bende ilk evlendigimde esim beni 3 gunlugune gondermisti bende dinledim hemde hic kizmadim cunku yeni evliydik adam beni yaninda istiyordu annemde sagolsun yeni evlisiniz cok ayri kalmak istemez derdi. ama 1 yilda 5 kez gittim yillik iznimizle beraber hatta enson 1 ay birakti beni sagolsun yani zamanla oturuyor.

Inada girme esinle, ben neyapcam yalniz sen yokken dediginde gülümse öp yanagindan cok mu özluyorsu yoksa beni yaninda yokken de..

Dedigim dedik olmayin evlilik esneklik ister suyuna gidin izin aliyormus gibi yapin kendi dediginizi yapin.

burada bir üye vardı ... kocası bizim üye yanında yatmayınca kabus görüyordu . Sizinki de siz olmayınca rahat etmiyor olabilir :))

Yılda iki kere gidince 15-20 gün kalmak gayet normal. Eşiniz yalnız kalmak istemediği için 3-5 günün lafını yapıyordur.

Ayyy ınş öyledir ama öyle olsa bile biraz alışması lazım hayat bu neolacagi belli olmaz.

Bence annesinden etkileniyor. Dinlermiş gibi yapıp kendi bildiğinizi yapın.

1.5 yıl oldu . Bu konuda zaten kv nin öyle yapmasıyla değişik bir hal aldı. Eşim yukarda da bahsettiğim gibi anneme ne zman isterse gelsin diyordu. Sonra üçün besin hesabını yapmaya başladı.gitme demiyor ama mesela ben aralikta gideyim fazla kar kis olmadan dedim o ocakta git yeni geldik dedi.boyle surekli erteleniyor o gunler.bayramdan sonra gelmistik bu arada .bende yazın uzun bir süre kaldım ama dinlemeyerek. Taviz tavizi doğurur diye düşünüyorum bide.

Hemen hemen ayni surelik evliyiz. Kayinvelide icin bisey diyemicem.Maddi durumunuz yetiyorsa önceden alin biletleri benim ailem sakaryada ben karadenizdeyim kocaeliye aliyorum bileti genelde hep biletler 90-120lira arasi tek yön.maddi durumumuz iyi sayilir bende en az 2 hafta bazen 1 ay falan önceden aliyorum.zaten cocuk olacak cocuk olunca dahada zor olacak gidip gelmelerim ama sagolun eşim gidip gelme demez gitmek istedigimde de önceden işlerim bir anda gitmek istiyorum demem.

Özledim derim yenide geldim ama falan senide birakmak istemiyorum diye girerim mevzuya sonra biraz daha bekliyim derim oda kendince yorum yapar ona göre ortak nokta buluruz. bence eşiniz uyumlu biri siz kayimvalideniz acaba dolduruyormu diye düşunuyorsunuz.Belki de eşiniz lafinin dinlenmesini istiyordur olabilir erkek hakimiyeti sonucunda siz ilimli olun onun lafini dinliyormuş gibi yapin ama kalp kirmadan kendi istediginizide dile getirin.Dedigim gibi coluk cocuk olunca zaten zor olacak. Mutluluklar diliyorum çözülmeyecek konular degil:) kar kış olsun ucaklar hep var cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…