Bilmemki esimle aramizda cok iyi cok sukur cok iyi de bir insandir. Ama hep 3-5 günün hesabını yapınca sinirleniyorum. Hani birazda ozleyecek artk bunu anlaması lazmBen ne zaman eşimden ayrı bir yere gitsem bir yolunu bulup üç beş gün sonra o da geliyor. Özlüyordur sizin eşiniz de muhtemelen
O hiç gitme demedi çok şükür ama hep biran önce dönmemi istiyorEşinize "ağaç kovuğundan çıkmadığınızı,kendisinden önce ailenizin olduğunu"sık sık hatırlatın
Konunuzda belirtmemişsiniz yada ben kaçırdımO hiç gitme demedi çok şükür ama hep biran önce dönmemi istiyor
Enteresanmıs :))) yok benimki okadar değil :))burada bir üye vardı ... kocası bizim üye yanında yatmayınca kabus görüyordu . Sizinki de siz olmayınca rahat etmiyor olabilir :))
1.5 yıl oldu . Bu konuda zaten kv nin öyle yapmasıyla değişik bir hal aldı. Eşim yukarda da bahsettiğim gibi anneme ne zman isterse gelsin diyordu. Sonra üçün besin hesabını yapmaya başladı.gitme demiyor ama mesela ben aralikta gideyim fazla kar kis olmadan dedim o ocakta git yeni geldik dedi.boyle surekli erteleniyor o gunler.bayramdan sonra gelmistik bu arada .bende yazın uzun bir süre kaldım ama dinlemeyerek. Taviz tavizi doğurur diye düşünüyorum bide.Ne kadarlik evlisin? bende ailemden bihayli uzaktayim ve ailemin bana ihtiyaclari oluyor.bende ilk evlendigimde esim beni 3 gunlugune gondermisti bende dinledim hemde hic kizmadim cunku yeni evliydik adam beni yaninda istiyordu annemde sagolsun yeni evlisiniz cok ayri kalmak istemez derdi. ama 1 yilda 5 kez gittim yillik iznimizle beraber hatta enson 1 ay birakti beni sagolsun yani zamanla oturuyor.
Inada girme esinle, ben neyapcam yalniz sen yokken dediginde gülümse öp yanagindan cok mu özluyorsu yoksa beni yaninda yokken de..
Dedigim dedik olmayin evlilik esneklik ister suyuna gidin izin aliyormus gibi yapin kendi dediginizi yapin.
Hemen hemen ayni surelik evliyiz. Kayinvelide icin bisey diyemicem.Maddi durumunuz yetiyorsa önceden alin biletleri benim ailem sakaryada ben karadenizdeyim kocaeliye aliyorum bileti genelde hep biletler 90-120lira arasi tek yön.maddi durumumuz iyi sayilir bende en az 2 hafta bazen 1 ay falan önceden aliyorum.zaten cocuk olacak cocuk olunca dahada zor olacak gidip gelmelerim ama sagolun eşim gidip gelme demez gitmek istedigimde de önceden işlerim bir anda gitmek istiyorum demem.1.5 yıl oldu . Bu konuda zaten kv nin öyle yapmasıyla değişik bir hal aldı. Eşim yukarda da bahsettiğim gibi anneme ne zman isterse gelsin diyordu. Sonra üçün besin hesabını yapmaya başladı.gitme demiyor ama mesela ben aralikta gideyim fazla kar kis olmadan dedim o ocakta git yeni geldik dedi.boyle surekli erteleniyor o gunler.bayramdan sonra gelmistik bu arada .bende yazın uzun bir süre kaldım ama dinlemeyerek. Taviz tavizi doğurur diye düşünüyorum bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?