Merhaba evet sorun mu bilmiyorum ama tamda başlıkta dediğim gibi. Ailemden artık fazlaca uzaktayim. Uçakla gelip gidiyorum. Eşim ailemin yanina gideceğim zman üç beş günün hesabını yapıyor. Dun yine ayni sey oldu . Bilet bakıyoruz mesela atiyorm ayin 20 sinde promosyonlu bilet var o inatla dönüş için öncesine bakıyor 15 de dön diyor. Yeni evlendigimizde anneme topragi ne zman ihtiyaciniz olursa çağırın demişti (ailemin özel bir durumu var çünkü oraya girmeyim simdi)benimde gozum arkada kalıyor.boyle deyip her gidisimde kavga cikinca bende sinir oluyorum.bi kere kayinvalidem bayram için gittigimde bayramda beni aileme göndermek istememişti neymis orda kalcakmisim hep. ailemin yanınada gitmem lazm sonuçta evlendim diye milletin esiri olamam.Acaba annesinden mi etkileniyor diye düşünüyorum. Bide şöyle diyor esim sen gidince ben napicam 2 hafta burda diyor. Ev işinden mi böyle diyo yoksa beni mi ozluyor orasını bilemedim.bende şöyle biriyim kimse benim aileme gitmeme engel olamaz ole ezik ezik kocama yada kv ye tamam gitmem demem asla inatla giderim. hayır gidemezsin deseydi dinlemezdim yani direk yarın biletimi alır ucardim. Zaten bi ocakta birde yazın gideceğim. Abartiyormuyum napayim kocam üçün beşin hesabını yapıyor birde ben yapmayayimmi yoksa istediğim zaman gidip istediğim zaman geleyimmi abartmamak sartiyla.