ailemle akrabalarimla gorusmem suc mu

Tam tersi cok sosyal arkadaslariyla iyi gecinen devamli görüşen biridir. Ailesini ve akrabalarina pek gitmiyo ayni sekilde benim tarafima da
Sizden istediği ne o zaman? Çok saçma, o arkadaşlarıyla plan yaptığında, siz de ailenizle vakit geçirin. Nedir derdi? Ailenle arasında bir sürtüşmemi oldu?

Ne olursa olsun tavız vermeyın tavrınzı koyun nasıl sacma bı seydır bu ya sızın evladınız kız mı erkek mı bılnıyorum ama bı dusunsun bakaklım kendı kızınada oyle yapıldgjı ve evladına hasrt kaldıgını kaldıkı aynı sehırlerdesız valla aıle cok cok onemlı ne olrsa olsun bu konuda tavız vermeyın aılenıze gıdıp gelmek sızın en dogal hakkınız

Inşallah ama bu gidisle biraz zor gibi. Peki sizin cocugunuz var mi. Ben yapi olarak cok zayif bir insanim bebegimle bunu kaldiramazsam die düşünüyorum. Ailem destek olur ama annemi bu gunleinde bir de ben uzmek istemiyorum. Bilmiyorum napcam
Eşiniz ailenizi sevmiyor mu ?
Tek derdi sizi anlayamaması mı?
Normalde aksi bir adam belli ki böyle bir konuda problem oluyor size .

Akraba neyse de kanser tedavisi gören bir anneye göndermemek vicdansızlık..
Bir gün o da evladına hasret, bekler durur evladını görmeyi..

Inşallah ama bu gidisle biraz zor gibi. Peki sizin cocugunuz var mi. Ben yapi olarak cok zayif bir insanim bebegimle bunu kaldiramazsam die düşünüyorum. Ailem destek olur ama annemi bu gunleinde bir de ben uzmek istemiyorum. Bilmiyorum napcam
cocugum yok..
bosanmis olsam da kimseye kolayca bosan diyemem, demem.. evlilik icin elden gelen fazlasiyla yapilmali, fedakarliksa fedakarlik, ne gerekirse.. ama yine de olmuyosa, o zaman son care olur bosanma.. biraz zaman verin ve deneyin, olmazsa bosanirim dusuncesiyle degil ama, 'gercekten' duzeltmek niyetiyle.. sonrasi sonra dusunulur.. sizin bir de evladiniz var, bilhassa onun icin cabalayin.. dua edin.. insaallah iyi olur.. (bir de kimseye bahsetmeyin sorunlarinizdan, yayildikca boguluyo insan)

Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar

kendi gelmesin sen kendin git

Onceden böyle degildi boyle olacağını bilsem bebek yapmak için brz düşünürdüm. Annesinin yuzunden ailemle dogumumdan sonra mesafe koydu. Halbuki ailemin tek bir kabahati yok kendisi de biliyor aslinda sirf annesinin kabahatini örtmek icin böyle davraniyor. Ne yapacağımı bilemiyorum alttan almak zorunda birakiyo beni kendisi hic adim atmiyo

Iki aileye de uzagiz ama ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo .Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo . Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi de ailesini aylarca gormese sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icin aylardır gitmiyor evlerine .bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo . Onlar benim her zaman yanimda oldular . Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sizce ben mi abartiyorum ayni seyleri yaşayan var mı arkadaslar

bununla ilgili bir konu açmıştım daha önce bizde evlenince kadın ailesinden uzak kalmalı anlayışı var.

Baskasinda duysam hic durma bosan gitsin derdim ama evlenince oyle olmuyor iste. Bebegimiz daha alti aylik belki zamanla duzelir diye düşünüyorum. Çünkü esim onceden boyle degildi. Aslinda tam anlatamadim durumu dogumumdan hemen sonra kayinvalidemle kavga ettik. Aileler de isin icine karisti. Kayinvslidem bir sürü iftira atti hem benim hem annem hakkinda. Malesef ki esim de bunlara inandi. Olaylarin ardindan alti ay geçmesine rağmen esim sanki ben ve annem haksiz gibi kin guduyor. Gorusmek istemiyo benim de sık gorusmemi istemiyo. Herseyi Rabbime havale ettim elimden hicbir sey gelmiyo benim icin dua eder misiniz

Eşiniz annesinin iftiralarından dolayı annenize kin güdüyor olabilir ama sizin annenizle görüşmenize engel olamaz.

İnanamıyorum böyle yapanlara! Akrabayı geçtim de kanser tedavisi gören bir anneye götürmek neden zor olsun.
Uzaksa uzak, bu bencillik.
Üzgünüm ama suç sende, neden böyle alıştırdın, ben canım istediğinde anneme gidemesem çıldırırım. :KK57:
Sen kanser tedavisi gören anneni eşinin saçma kompleksleri yüzünden göremiyorsan, eşinden ziyade sende hata..

Tavrını koy arkadaşım
Bu ne ya af edersin de ipler tamamen onun elinde...
Nasıl insanmış eşin ya hasta anneyi kızından ayırmak nedir?
ben senin yerinde olsam inan ki atlar taksiye giderim( ki yapmışlığım da var)
sen sustukça alttan aldıkça üstüne çıkıyor ... Yazık...

• Beğen
Reactions: anu
benimki daha kotuydu, kendi ailesinden cikmayalim ama ben ailemi unutayim, yani unutsam yok demezdi.. ayrica kendi ablalari her gun nerdeyse, analarinin dibindeydi, gelinler bi gitsin kavga kopar.. oyle bencillerdi..
esinle konus, dini boyutunu anlat, annen de hastaymis ne hakla engel olur, haftada en az 1kez gitmek kadinin dinen hakkidir.. orta yolu bulmak gerek.. yoksa boyle mutluluk mu olur..
Benimkide öyle. Onun ailesyle yasıoz ztn. Bende benim tarafla biraz limoniydim bi çok akrabamı çıkardm hayatmdan ama senede bi iki gideriz giderken dayına gitmem amcana gitmem die pazarlk yapar. Anremdede bi gece kalırz. İki saatlk yol. Bayramlarda ğitmem zatem gitseydimde sorun olurdu. Çöpsüz üzüm istiyorlar bunlar..

Benimkide öyle. Onun ailesyle yasıoz ztn. Bende benim tarafla biraz limoniydim bi çok akrabamı çıkardm hayatmdan ama senede bi iki gideriz giderken dayına gitmem amcana gitmem die pazarlk yapar. Anremdede bi gece kalırz. İki saatlk yol. Bayramlarda ğitmem zatem gitseydimde sorun olurdu. Çöpsüz üzüm istiyorlar bunlar..
o zaman kimsesi olmayan biriyle evlenecekler.. kim ailesinden vazgecer..

Back
X