- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Yani çalışıyor musun bilmiyorum ama tek yol KPSS değil.Çalıştığın ortamı değiştirebilirsin çalışmıyorsan iş arayabilirsin.
bankalara baş vurabilirsiniz onlarında başka şehire gönderme durumları oluyorBen ailemden uzaklasmak istiyorum ama bu sehırde calısırsam onlarla yasamak zorundayım ama memur olursam baska sehıre gıdıp onlardan uzaklasabırım bilmıyorum kafam baya karısık
Ailesini neden silsin? Ailesini bugün silse, yarın siz mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? Bütün olumsuzluklarda başınıza kakılacak bu.
Senin yüzünden ben ailemi bıraktım cümlesiyle başlayan tartışmalar ve dayak. Hatta cinnet getirip öldürmeye kadar varır.
Aileler meselesini anlamaya çalışmak lazım. Aileler durup dururken ortada hiçbir şey yokken karşı çıkmazlar. Belki yanlış düşünüp karşı çıkıyorlardır. O zaman size düşen görev onlara yanlış düşündüklerini göstererek ikna etmeye çalışmak.
Hiçbir aile çocuğunun mutsuz olmasını istemez. Arada elbette çürükler çıkar ama istisnalar kaideyi bozmaz.
evlen.
yaşınız kaç sorması ayıp?KAFAMA GÖRE BIRINI BULSAM KESKE :) AMA YOK
Bakın şayet adam ailesini silme niyetinde olsa ve siz de buna sessiz kalsanız veya destek verseniz sıkıntı olmaz. Ama eğer sırf siz istiyorsunuz diye ailesiyle arasına mesafe koyarsa bundan eninde sonunda siz zararlı çıkarsınız.ailesi baya sorunlu annesı oglunu kıskanıyor benden sanırım kımseyle evlendırmek ıstemıyor ben o aıleyı ıstemıyorum bana cok cektırdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?