Ailemle ayni evde yaşamak

Kesinlikle bakıcı istemiyorsunuz ama en mantıklı ve hatta tek mantıklı çözüm o. Böyle giderse hem aile ilişkileriniz bozulacak hem de çocuğun böyle bir ortamda yetişmesi doğru olamayabilir. Düşünsene kavga gürültü olmasa bile sürekli gerginlik olacak. Ayrıca sabır taşı bile olsa eşiniz de çatlayacaktır bir aşamadan sonra.

Mümkün değil ben kabul etmezdim. İsterse evim saray olsun. Yapamam. Ev içinde ev olmaz. 5 aylık bebeği bırakacak ne işi bu?
Yanlış anlamayın ama bebek yapmadan bunların planını çizmiyor musunuz?

bakıcı - olmaz
annenin taşınması - olmaz
işi bırakma - olmaz
sen taşinacağim diye karar vermissin zaten niye buraya yazdin ki

Kendi kendini ve eşini yakmissin. Araban yoksa da dolmuşa bin her sabah annene götür bebeği. Böyle olmaz. Çok saçma

Gunde 5 saat calisiyorsaniz anneniz 15 km uzakliktaki evine siz geldikten sonra donebilir. 15 km cok uzak bir yer degil nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama.Maaile yasam hic hos degil bence. Ev ne kadar buyuk olursa olsun. Insanin ozeli olmali. Esinizle bu sekilde ozeliniz kalmaz. Duzen de olmaz o evde.
Esinizi tebrik ediyorum. Gercekten kolay kolay hicbir erkek icguveyisi gibi bu sekilde yasamayi kabul etmez. Kendi evinizde misafir olmussunuz.
Bari hafta sonlari evlerine gitsinler. Hadi anne ve teyze sizde onu anladim da babaya ablaniz evinde de bakabilir. Bir kisi degil ki evinize 4 kisi birden gelmis.
Bu arada calisan anneler icin sifir yas bebeklere bakan tecrubeli kresler var. Cok da guzel bakiyorlar. Yarim gun calisiyorsaniz yarim gun krese birakabilirsiniz. Cogumuz calisiyoruz ve cocuklarimiz kreste buyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…