• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle eşimin arasında kaldim

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Eşimle 6 ay kadar benim ailemin yanında kalmak zorunda kaldık tam ayrı eve çıkacağımız zaman eşimle annem babam büyük bi tartışma yaşadı.hakaretler içeren ağır sözler içeren bi tartışmaydı.biz ayrı eve çıktık ama annem asla evime gelmiyor ben gittiğimde de o adam dan eş olmaz bırak onu,bu saatten sona biz asla gelip gitmeyiz yaninda olmayiz diyorlar.eşimle zaten sıkıntılı bi evliliğim var.10 aylık bebeğim var ben ne yapmaliyim.

Maalesef sıkıntılı durumları toparlamak kolay olmuyor.
Eğer sizin de eşiniz kötüyse,madem aileniz arkanızda,boş yere çekmeyin derim.

Ben de öyle düşünüyorum ama bebeğim ne olacak.çocuk bi onda bi bende..o istemedi sonuçta bu dünyaya gelmeyi.kafam çok karışık inan

hergün tartışmanın ortasında büyümesinden iyi diyorum bazen de bu çocuğun doğum günü var ilk okula başladığı gün var nasıl olacak.yazık değilmi evladima

Kerndi ailenın yeri ayrı ama her zmaan eşinle iyi olmaya bak bazen yeri gelir kendi ailenin umrunda olmazsın ınan tecribeyle sabitli eşine cocuguna sarıl yuvanda huzurlu olursun inşallah

Eşimle 6 ay kadar benim ailemin yanında kalmak zorunda kaldık tam ayrı eve çıkacağımız zaman eşimle annem babam büyük bi tartışma yaşadı.hakaretler içeren ağır sözler içeren bi tartışmaydı.biz ayrı eve çıktık ama annem asla evime gelmiyor ben gittiğimde de o adam dan eş olmaz bırak onu,bu saatten sona biz asla gelip gitmeyiz yaninda olmayiz diyorlar.eşimle zaten sıkıntılı bi evliliğim var.10 aylık bebeğim var ben ne yapmaliyim.
Anneler kolay kolay "bırak ,bundan adam olmaz " demez ,diyorsa vardır öngördüğü yada yaşadığı birşeyler ..madem yolunda gitmiyor evliliğin ,anne sözü dinle ..

Doğum yaptıktan 10 gün sonra eşimi eski kız arkadaşıyla mesajlaşırken yakaladım gece 3 te.affettim bu 4 kere tekrarlandi bu ailemin evinde yaşandı.eşim bencil bi adam kendine milyarlar harcasın gözü görmez ben 10 lira isteyim zoruna gider.yatakta 5 dk süren ilişkide kendi zevkini alıp döner yatar.elle tutulur hiçbir yani yok evliliğimin ama bebeğime kiyamiyorum

Back
X