Ailemle geçinemiyorum

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
133
İstanbul
Cok çaresiz hissediyorum şuan öz annem beni dogdum doğalı istemez sanki vebaliyim teyzeme büyüttü beni oz anneden ileri annem olur kendisi o derece yakınız oz annem istemediği gibi kardeşlerimde istemez mal mülk davasından dolayı anne sağ ama oğullarına para verip yurtdışına gönderdi diğeri çalışmaz kiraları yer ve bizde kalırlar kendi evleri vardı ama öz anne hastalanınca teyzem baktı ama ben onlarla beni küçük yaştan beri dIsladiklari için sevemiyorum öz annemi kardeşimi seviyordum ama mal mülk davasından tartıştık gerçek yüzünü gördüm 4 5 senedir bize yerleşmiş durumdalar hastalığı iyileşene kadar dedik bizde kal iyileşti gitmiyorlar çöreklendiler eniştem birşey diyemiyor çünkü teyzem (benim için anneden ileri anne) musade etmiyor açıkça kovamiyorlar kovasada gitmzeler yuzsuzlukte nirvana bende yeni evlendim adete evden kaçtım diyebilirim kaçmadım ama kurtulmak için hemde evlenmem gerekiyordu artik yastan oturu neyse sorun suki yazliga gittim teyzem eniştem ben üçümüz iyidik teyzem hastalandı ilçede oldumuz icin uzman dr yoktu apartopar istanbula geldik ama tabiki öz kardeşim öz annemle geçinemiyorum onlar beni sildi bende onları teyzemin hatrına katlanırım sanıyordum ama katlanamıyorum ne yüzlerini görmeye ne bana söylenen sozlere cevap veriyorim teyzsm zaten hasta iyice morali bozuluyor kavgamıza kuslumuze başka şehirdeyim normalde ama teyzemi bırakıpta gidemiyorum cok careizim üstelik hamileyim hastaliktan yeni kalktim zaten moralimin yüksek olması lazım ama eksilerdeyim içimi dökmek istedim

Siz kv ile de geçinemiyorsunuz. Annenizi de şimdi öğrendik. Hatalı hep karşı taraf mı?

Annenize yureginizi sogutmussunuz, ne acı... bi sekilde annenizi sevmenin yollarini bulun bence

Siz kv ile de geçinemiyorsunuz. Annenizi de şimdi öğrendik. Hatalı hep karşı taraf mı?
KKv de öz kızını istemiyor ki problemli anne bence karşı taraf suçlu ben ne yapmış olabilirim bir bebek olarak çocuk olarak üç günlük beş günlük bir kaç yıllk sorun degilki doğdum büyüdüm birkez sahiplenmedi beni birkez candan kizim demedi başından attı beni doğdum doğalı istemez

Cok karisik yazilmis, okurken beynim yandi.
Biri ozet gece bilir mi?

Anneniz sizi istemedi, teyzeniz büyüttü doğru mu? Şimdi de o teyzenin evine mi yerleştiler? Sebep? Ya anneniz aşırı yüzsüz ya da eksik anlattığınız bir şeyler var.

Back
X