Merhabalar konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum.babam rahatsız kalp ameliyatı oldu şükür ameliyatı iyi geçti.şimdi başka sağlık problemleri var tedavi olması gerektiren ve para gerektiren.ablamın eşi kendi eşimi arayıp masrafları bölüşelim diyor.ama eşiminde geliri düşük yani olmadığını biliyorum.babama kızıyorum çünkü eli ayağı tutarken çalışmadı hiç çok dedik hep çalış baba araba al kendine kıyıda köşede kenarda paran olsun bunun yaşlılığı var dedik dinlemedi hiç.annemi desen ne gezmeye götürürdü bekarken bi yere gezmeye gideim desek annemi dövmüşlüğü var.yani gezdir dediğimiz yerlerde öyle lüks yerlerde değil mesela yaşadığımızın ilin bi ilçesine gitmek falan.yani o bile lükstü doğum günü kutlayacak olcak olsak çocukken senin kaç paralık ağzın var doğum günü kutlayacak derdi hevesimi kırardı.zor zahmet okudum memur oldum ona kalsa kasiyer falan olarak kalırdım yani.gece çıkmak desen yok hemen kötü kız damgasını yerdim babamdan şimdi mesela kuzenlerime bakıyorum nasıl geziyorlar rahat rahat babama bana yaşatmadıkları için çok kızgınım .evlendim çeyizimi kendim yaptım kredi çektim oğlan evine yüklediler herşeyi hiç bir şeye bulaşmadılar hamama giren terler deyip düğünümde sadece çeyrek takıldı.çocuğum oldu beşiği kayınvalidem aldı.sürekli bi maddiaytsızlık.yani ablam diyorki bana şimdi babam seni okuttu sen gerekirse eksiye düş babamı tedavi yaptıralım diyor.kırgınlıklarım çok fazla