• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle konuşmak istemiyorum!!!!!

terbiyesizler..
sizi satmışlar paranızla da utanmadan yiyip içiyorlar. söylemesi bile kötü..

utanmada da gafile halinde size gelmeyi planlıyorlar.
bence silebilirsin de böyle aile olacağına olmasın daha iyi..

offf..bunu yapilanlar erkegin ailesi tarafindan yapilsa adi kaynana kayinpeder,gorumce,kayin vs. olur..acik olun ailenize demek isterim ama zaten halden anlayan mantikli insanlar olsalar sizi ve esinizi sIkintiya sokmaktan cekinirlerdi en bastan..

Valla ben erkek olsam istemezdim. o kocayı öpüp başına koy canım. diyecek bir söz bulamıyorum senin ailen senin kararın ama işiniz zor görünüyor. geçmiş olsun ayrıca mutluluklar dilerim.

Evet canım aynen öyle....Ben her ne kadar açıklamaya çalışsam da anlayan yok.Neymiş efendim tatil yeri görmemiz lazım

Tatil yapmaya geliyorlar ha.

KK'da nice anneleri okudum, hayret ettim, bir anne kızına karşı nasıl böyle olur diye. Ama sizinki, şimdiye kadar okuduklarım içinde en tuhaf olanlarından biri.

Yani, nasıl utanmadan dünürünün evinde kalacak? Lütfen alınma, en düzgün kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama zor yani, gerçekten. Annene açık açık, biz kv ile yaşarken, buraya gelemezsiniz. Sizi bu evde misafir edemem. Burası benim evim değil. Kendi evime yerleştiğim zaman gelirsiniz diyeceksin. Alınırsa alınsın bırak.

İşin diğer tarafı, kocanla ailesinin ağzına çok laf vermişler. Yarın öbür gün ya kafana kakılırsa? Eşinle mutlusun anladığım kadarıyla. Bu kadar şeye tamam deyip, evliliğiniz için uğraştıklarına göre, oğullarına değer veriyorlar. İnş. hep iyi anlaşırsınız.

e yani ailede tavrını o göre belli etseydi canım ya
100 bin lira vermediler ya ailen yüzünden yoksulluga düşesiniz.

ayrıca sizde adetler öyleyse erkek tarafı buna hazırlıklı olsaydı?

KK'da nice anneleri okudum, hayret ettim, bir anne kızına karşı nasıl böyle olur diye. Ama sizinki, şimdiye kadar okuduklarım içinde en tuhaf olanlarından biri.

Yani, nasıl utanmadan dünürünün evinde kalacak? Lütfen alınma, en düzgün kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama zor yani, gerçekten. Annene açık açık, biz kv ile yaşarken, buraya gelemezsiniz. Sizi bu evde misafir edemem. Burası benim evim değil. Kendi evime yerleştiğim zaman gelirsiniz diyeceksin. Alınırsa alınsın bırak.

İşin diğer tarafı, kocanla ailesinin ağzına çok laf vermişler. Yarın öbür gün ya kafana kakılırsa? Eşinle mutlusun anladığım kadarıyla. Bu kadar şeye tamam deyip, evliliğiniz için uğraştıklarına göre, oğullarına değer veriyorlar. İnş. hep iyi anlaşırsınız.

Ama sana tavsiyem, ailenin önünü kes. Onlar yüzünden eşinle ve kv ile kötü olma. Çünkü gelirlerse, huzurunuz kaçar kesin.

çok şükür onlarla hiç bi sıkıntım eşimle öyle.Hatta eşim bazen soruyo sen gerçekten o ailenin kızı mısın bi dna testi yaptıralım gizlice falan diye:)))

e yani ailede tavrını o göre belli etseydi canım ya
100 bin lira vermediler ya ailen yüzünden yoksulluga düşesiniz.

ayrıca sizde adetler öyleyse erkek tarafı buna hazırlıklı olsaydı?[/QUOBen bilebu kadar çok istediklerini bilmiyordum ki ben bile şaşırdım

Niye ailene bu kırgınligini söylemiyorsun?bilseler başka kardeşin varsa hiç olmazsa o çekmez senin gibi..Eşine üzüldüm,sana da ama bun çözecek yıne sensin.Aileni karşına alacaksan bu konuda al derim,madem soğumuşsun..Açık ve net mutluluğun üstünde kurdukları bedelin sadece senin ödedigini şöyle.Susmak sana birşey kazandırmiyor çünkü.

başlık parası varsa eski gelenek görenekler demekki...sizin oralarda genelde herkes beraber yaşıyor..bunları bile bile evlendin..inşallah eşin anlayışlı biridir ve alır seni başaka bir eve çıkarsınız..

Niye ailene bu kırgınligini söylemiyorsun?bilseler başka kardeşin varsa hiç olmazsa o çekmez senin gibi..Eşine üzüldüm,sana da ama bun çözecek yıne sensin.Aileni karşına alacaksan bu konuda al derim,madem soğumuşsun..Açık ve net mutluluğun üstünde kurdukları bedelin sadece senin ödedigini şöyle.Susmak sana birşey kazandırmiyor çünkü.

Susmak değil susmuyorum anlatmaya çalışıyorum bir değil iki değil 3 değil ben söylemeye dile getirmeye utanıyorum ama onlar hala aynı şeyi söylemekten bıkmadı.....

Ben o tür adetler eskide kaldı sanıyordum felaket şaşırdım şu an.
Ailen resmen satmış seni eşine, aman Allah'ım :KK57:
Ben olsam çoktan kesmiştim konuşmayı...

arkada bişey yazdım gördünmü?
diyorumki 100 bin tl mi verdinizde yoksulluga sefalate düştünüz anlamadım ben?

ayrıca doğulularda madem başlık parası var bunu bilmiyorlarmıydı,
biz göçmeniz bizde başlık parası filan yok ama kızada cocugada aileler ev araba vs verir.
ne diyim eşin zaten durumu yokmuş yani neye bu tavır ben anlamadım

Back
X