ailemle sevgilimi tanıştırmaya çekiniyorum

posterior

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
161
132
103
Amasya
arkadaşlar merhaba derdi olup foruma yazan her bayana çok yardımcı olduğunuz gördüm.banada yardım ederseniz sevinirim çünkü biiraz çekingen bir bayanım hissettiklerimi kolay kolay paylaşamıyorum.
iki yıl önce biri ile tanıştım bir yıl telefonda konuştuk iki üç ayda bir ziyaretime geldi ve ilişki bitmeden devam etti bir yıl sonra onu daha iyi tanıyayım diye onun çalıştığı memleketi yazdım ve atandım biz aynı ilde sürekli görüştük şimdi evlilik için aileleri tanıştıralım nişan yapalım diyor ama benim şüphelerim var ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 35 ve annem yaş farkını fazla buldu niye kendi yaşında birini bulmadın deyip duruyo. sözde herkes benim için yaşlı biri ile evlendi diyeceklermiş. sevgilimin resmini gösterdim kır saçlı ve annem hiç beğenmedi. şimdi ise tanışma olayını geçiştirmek için uğraşıyo. en kötüsü ben bunun için hiç birşey yapmak istemiyorum ve soğumaya başlıyorum. ama biraz cimrilik dışında:) başka kötü huyu yoktur sizce ne yapmalıyım iki yıl sonra ayrılırsak çok üzülür.

Canım sen kendıne yakıstırdıktan sonra sorun degıl bence. Sen erkek arkadasını gercekten sevıyosan yas farkı gozune gozukmez kı. Sevgılının elını bırakma hıc aılene karsı sonucta mılletın lafı degıl senın mutlulugun onemlı. Ya cok genc gosteren bır erkek hayatında olsa ve sana ezıyet etse hergun annen bunu kabul edermıydı.

Tanıştırma konusundan önce sen bu kişiyle evlenmek istiyor musun gerçekten ayrılırsak üzülür 2 yıldan sonra diyorsun.Yani geçirdiğin yıllar ziyan olacak ve o üzülecek. Yazdığından çıkardığım sende gerçekten istemiyor gibisin.

Back
X