Konu sıkıcı ve uzun
Ailemle çocukluktan beri bazı sorular yaşıyorum. Ve evlenmiş dahi olsam görüştüğümüz zamanlarda bu sorunlar tadımızı bozuyor.
Ailem küçüklüğümmden beri benimle fazla ilgili. Ama bu ilgi sürekli eleştiri şeklinde kendini gösteriyor nedense.
Yediğim, içtiğim, kilom her şeyim hakkında düzeltmek istedikleri bir şey var. Ve uyarılarını değiştirmek istemediğimde çooook uzun süren ve çoğu zaman da kalp kıran eleştirilere dönüyor. Hatta bazen hakarete.
Ben 28 yaşımdayım evliyim. Ne yiyeceğim, çamaşır bulasık makinesini ne sıklıkta çalıştıracağım beni ilgilendirsin bir zahmet!!!
Üstelik babam onun fikrinin üstüne kendi fikrimi söylediğimde ona hakaret etmişim gibi bağırarak çağırarak tepkiler veriyor.
Kaç yaşıma geldim bulamadım çözümü. Rahatsızlığımı dile getirdim, bana zararını anlattım, yeri geldi ağladım, yeri geldi ne yazık ki ben de bağırdım
Ama neredeyse benimle bütün sohbetleri eleştirmek amaçlı. İnanın abartmıyorum. Bütün gün sadece bunları konuştukları zamanlar oldu. Ve eleştirdikleri şeyler tamamen beni ilgilendiren basit tercihlerim. Onları ilgilendirmeyen ve zararı olmayan şeyler.
Sizce ne yapabilirim. İnanin 3 ayda bir kere görüştüğümüzde bile eleştirilerilerinin boyutu o noktaya geliyor ki kapıuı çekip gitmek istiyorum
Mümkünse yardım. Ailesi bu veya benzeri hareketlerde olan çözüm bulan arkadaslar var mı
Eleştirdikleri her şeyi yapmam imkansız gibi tamamen başja bir insan olmam gerekir
Ben yazdım sandım inanin..
Babam 1950de dünyaya tepki olarak doğmuş biri:)
Elestirilerinin ve karisabileceklerinin haddi hududu yoktur..
Babayim ben.. herseye karisirim işte o kadar.. diyen biri..
Ne kavgalar ne yalvarmalar ne aglamalar ise yaradı.. konuşmak imkansız..
Sizin yaslarinizda büyük bir depresyon yaşadım..
Allahtan kızım var.. çok sevdiğim bir eşim..
Onların hatirina dedim bu böyle olmaz seda..
Babam asla degismeyecek..
Ben degismeliyim..
Küçük ve orta ölçekli garipliklerini görme duyma arkadaşım..
Eleme yap..
Makine niye hergün çalışıyor mu dedi savunma kendini.. bilmeeeem de.. boş bak yüzüne..
En sevmedikleri şey savunma.. yapma..
Kilo aldın dedi.. ya dimi evet de..
Alttan alma.. üste çıkma..
Sadece eleştirileri boşlukla karşıla..
Onlar gelmeden sen git.. o aramadan sen ara..
Tabi babanı seviyor ve hayatında istiyorsan..
Eşime karşı melektir ailem..
Bu avantajimdi..
Babam hep zor adamim ben der..
Ama güçlü olan benim..
Aileme huzur getiren benim..
İçim rahat..
En derinlerde hepsi bunu biliyor..
Babam dünyaya tepki olarak doğmuş dediniz ya çok güldüm. Aynen benimkiler deBen yazdım sandım inanin..
Babam 1950de dünyaya tepki olarak doğmuş biri:)
Elestirilerinin ve karisabileceklerinin haddi hududu yoktur..
Babayim ben.. herseye karisirim işte o kadar.. diyen biri..
Ne kavgalar ne yalvarmalar ne aglamalar ise yaradı.. konuşmak imkansız..
Sizin yaslarinizda büyük bir depresyon yaşadım..
Allahtan kızım var.. çok sevdiğim bir eşim..
Onların hatirina dedim bu böyle olmaz seda..
Babam asla degismeyecek..
Ben degismeliyim..
Küçük ve orta ölçekli garipliklerini görme duyma arkadaşım..
Eleme yap..
Makine niye hergün çalışıyor mu dedi savunma kendini.. bilmeeeem de.. boş bak yüzüne..
En sevmedikleri şey savunma.. yapma..
Kilo aldın dedi.. ya dimi evet de..
Alttan alma.. üste çıkma..
Sadece eleştirileri boşlukla karşıla..
Onlar gelmeden sen git.. o aramadan sen ara..
Tabi babanı seviyor ve hayatında istiyorsan..
Eşime karşı melektir ailem..
Bu avantajimdi..
Babam hep zor adamim ben der..
Ama güçlü olan benim..
Aileme huzur getiren benim..
İçim rahat..
En derinlerde hepsi bunu biliyor..
Cozum basit. Onlarin soylediklerine tamam diyeceksiniz o anda. Siz bildiginizi okuyacaksiniz. Onlarinda huyu boyle demek ki. Takmayin bu kadar.Konu sıkıcı ve uzun
Ailemle çocukluktan beri bazı sorular yaşıyorum. Ve evlenmiş dahi olsam görüştüğümüz zamanlarda bu sorunlar tadımızı bozuyor.
Ailem küçüklüğümmden beri benimle fazla ilgili. Ama bu ilgi sürekli eleştiri şeklinde kendini gösteriyor nedense.
Yediğim, içtiğim, kilom her şeyim hakkında düzeltmek istedikleri bir şey var. Ve uyarılarını değiştirmek istemediğimde çooook uzun süren ve çoğu zaman da kalp kıran eleştirilere dönüyor. Hatta bazen hakarete.
Ben 28 yaşımdayım evliyim. Ne yiyeceğim, çamaşır bulasık makinesini ne sıklıkta çalıştıracağım beni ilgilendirsin bir zahmet!!!
Üstelik babam onun fikrinin üstüne kendi fikrimi söylediğimde ona hakaret etmişim gibi bağırarak çağırarak tepkiler veriyor.
Kaç yaşıma geldim bulamadım çözümü. Rahatsızlığımı dile getirdim, bana zararını anlattım, yeri geldi ağladım, yeri geldi ne yazık ki ben de bağırdım
Ama neredeyse benimle bütün sohbetleri eleştirmek amaçlı. İnanın abartmıyorum. Bütün gün sadece bunları konuştukları zamanlar oldu. Ve eleştirdikleri şeyler tamamen beni ilgilendiren basit tercihlerim. Onları ilgilendirmeyen ve zararı olmayan şeyler.
Sizce ne yapabilirim. İnanin 3 ayda bir kere görüştüğümüzde bile eleştirilerilerinin boyutu o noktaya geliyor ki kapıuı çekip gitmek istiyorum
Mümkünse yardım. Ailesi bu veya benzeri hareketlerde olan çözüm bulan arkadaslar var mı
Eleştirdikleri her şeyi yapmam imkansız gibi tamamen başja bir insan olmam gerekir
Keşke işe yarasaydı. Bu sefer onları takmadığımı düşünüp daha çok sinirleniyorlar. "Sallamıyor" oluyorum. Teşekkürler mesajınız içinCozum basit. Onlarin soylediklerine tamam diyeceksiniz o anda. Siz bildiginizi okuyacaksiniz. Onlarinda huyu boyle demek ki. Takmayin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?