Ailemle sorunum var

• Konu Sahibi Konu Sahibi chernite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

chernite

Ziyaretçi
2007 yılında evlendim eşimin tarafı çok ilgisiz ve maddi yönden de çok güçsüz oldukları için düğünümde hiç bir şeyi yapmadılar her şeyi benim ailem ve eşimin çalışkanlığı ile oldu neyse 2 sene oldu ve bir tane 3 aylık bebeğim var problemler bebeğim olduktan sona ortaya çıkmaya başladı annem sürekli eşimin tarafı bişey yapmadı diye bana ve onlar her geldiğinde laf sokuyor annemler her gün bizdeler eşimde her gün bizdeler diye kızıo babamıda annemde kızıştırıyor geçen çocuğu istediler benden bende vermedim bir kere vermiştim onlarda kalsın diye arkamdan laf yapmış bıraktı bişey sölemeden kaçtı diye bu seferde vermedim babamda daha sonra annesine yazıklar olsun büyüttüm onu bir çocuğu vermedi gibi laf sölemiş nasıl vereyim hem böle laf söleniyo hemde bebeğim küçük önceden onlara karşı laf sölemezdim ama iyice sinirimi bozmaya başladı annem ve laf sölüyorum bu seferde babamı iyice dolduruyo eşimle ailemin arasında kalıorum özellikle annem ailemin bana yardımı çok inkar edemem ama eşimide seviyorum bu sorunları nasıl aşıcam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Oturun annenizle konuşun dicem ama konuşmakta kolay değil.
Ne diyebilirsinizki az gelin evime eşim istemiyo diyemezsiniz.
Gelicekleri zaman biz çıkıyoruz falan fişmana gidiyoruz deseniz:uhm:
Bebeği istedikelrinde kibarca şakayla akrışık yok anne rahatsız olmayın vs. desenizCADIARZU
Umarım herşey istediğiniz gibi olura.s.

boyle bı durumda esımı secerdım..
evlendım barklandım yuvamı karıstırma hakkını ne aıleme nede esımın ailesıne veremem..
torunlarını sevıyolar o yuzden gelıyolar acıkca bellı
ama gercekdende hergun hergun olmaz..
guzelce annenıze dıyın ısım var musaıt degılım az mesafe koymalısınız..
bebegınız daha 3 aylık ve ailenıze doktor cok kalabalıga goturmeme gerektını soyledı dıyınız
zaten 3 aylık bebegın ne ısı varkı kucakda..

annenle konuşsan;anne sen böyle yaptıkça huzursuz oluyorum,mutlu yuvam ve bebeğim var artık düğün olayını uzatmanın ne alemi var falan desen:uhm:inşallah problem çözülürvereliniortak

yapılan iyilikler başa kakılınca iyilik olmaktan çıkar. kaşıkla verip sapıyla çıkarmaktır bu... bu çok çirkin bişiyyy....

aileniz iyilik yapıyorsa kızına yapıyor tabi yapacak. diğer taraf yapmıyor diye bunu sorgulamak çok yanlış.

annenizle açık açık konuşun. sen illa ki karşılık bekledin diye mi yaptın beni niye böyle arada bırakıyorsun diye konuşun.

söylenecek tek söz var..uzak ol uzak ol.tabiki ailen bu zor ama elinden geldiğince baktın ki zarar görüyorsun uzak kalmaya çalış.çoçuğuda verme.sen götür,sen getir.hem annenin bu laflarından dolayı onunla muhakkak konuş.içini illaki dökecek.tavrını koy ortaya sonrada.ona göre hareket ederler.çok ayıp yani pes.nasıl? annelerin elinde büyüdükte bu olgunluğu alabildik biz hayret ediyorum.iyiki bizler annelerimiz gibi olmadık.umarım ilerdede olmayız.çoçuklarımız eminim bedbah olurdu..şuan bizlerin olduğu gibi..iyilik yapsan yaranılmıyor,uzak kalsan laf oluyor,yakın olsan sen zarar görüyorsun çok zor çokkk.:umursamaz: .Allah yardımcımız olsun canım...çoçuklarımızı bari düzgün yetiştirmeye bakalım.

aslında tam tersi olurken sizdede herşeyi kendi aileniz almış

şuan anneniz eşinizin ailesine laf söylüyor....

ailenizin hergün gelme sebebini anlayamadım...

fazla içli dışlı olmanızdan kaynaklanıyor tüm bunlar

sonuçta kendi aileniz mesafe koyun diycem...nasıl olacak

oturup annenizle konuşmaktan başka yol görünmüyor gibi

Nasıl konuŞsun annesı ıle arkadaŞlar ne dıcek anne fazla gelmeyın eŞım kızıomu dıcek sonuÇta aılesı bır yanda kocası

aileniz sizin için bişeyler mi yaptı Allah razı olsun elde varsa elbet yapmalı
yaptı diye ama sizin mutluluğunuza engel olmamalı lmaz:
ben kocamı tercih ederim
anne ve babanın yeri başka kocamın yeri başka

hmmm asagi tükürsen sakal.yukari tükürsen biyik.

3 aylık bebeği nasıl bırakacaksın allah aşkına?

baban allah razı olsun size destek olmuş ama 3 aylık bebek süreki bırakılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…