2007 yılında evlendim eşimin tarafı çok ilgisiz ve maddi yönden de çok güçsüz oldukları için düğünümde hiç bir şeyi yapmadılar her şeyi benim ailem ve eşimin çalışkanlığı ile oldu neyse 2 sene oldu ve bir tane 3 aylık bebeğim var problemler bebeğim olduktan sona ortaya çıkmaya başladı annem sürekli eşimin tarafı bişey yapmadı diye bana ve onlar her geldiğinde laf sokuyor annemler her gün bizdeler eşimde her gün bizdeler diye kızıo babamıda annemde kızıştırıyor geçen çocuğu istediler benden bende vermedim bir kere vermiştim onlarda kalsın diye arkamdan laf yapmış bıraktı bişey sölemeden kaçtı diye bu seferde vermedim babamda daha sonra annesine yazıklar olsun büyüttüm onu bir çocuğu vermedi gibi laf sölemiş nasıl vereyim hem böle laf söleniyo hemde bebeğim küçük önceden onlara karşı laf sölemezdim ama iyice sinirimi bozmaya başladı annem ve laf sölüyorum bu seferde babamı iyice dolduruyo eşimle ailemin arasında kalıorum özellikle annem ailemin bana yardımı çok inkar edemem ama eşimide seviyorum bu sorunları nasıl aşıcam bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var