Ailemle tartıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElifMavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
685
-688
98
İki aydır bunalımlı bir süreçteyim zaten bununla ilgili konu açmıştım. Bugün patladım icimdekileri döktüm anneme. Bunalımda olduğumu kpss ile cabalamayacagimi söyledim. Evde durmaktan bunalıma girdigimi söyledim. Güvenlik kursuna gideceğim dedim. Akşam babama açtı konuyu babam kpss çalış dedi ben evde durmaktan bunaldigimi güvenlik olmak istediğimi söyledim. Diretti kpss diye. Neymiş o zaman polis olayim falan filan. Hiç anlamıyor babam . Kaç yaşındayim bırak kararlarimi kendim vereyim..Yani ben para da kazansam bir işte de çalışsam kendi kararımı kendim veremicem anlaşılan. Yok mu bir kurtuluş. Artık evliliği son çare olarak görmeye başladım . Keşke biriyle tanişsam da kurtulsam

Evlilik bir çare, kurtuluş değil. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma dikkat et. Ayrı eve çıkamıyorsan mecbur çalışırken kararında direteceksin. Bu benim hayatım benim kararım demen cesur olman lazım. Ailenin şiddet gösterme ihtimali varsa polise şikayet edersin.

Forumda açılan konuları okumuyor musunuz?
Evliliğin kurtuluş olmadığını aksine daha fazla sorumluluk yüklediğini, eğer uygun biriyle olmazsanız hayatınızın zindan olacağını anlamıyor musunuz?
Önce işe girin derim ben. Çünkü işiniz olmadan nişanlandığınızı düşünsek bile "babam nişan elbiseme para harcamak istemiyor, nişanda takılanlar, düğün yapacağız ama annemler destek olmuyor" şeklinde başlıklar açacaksınız.
Keşke kurtuluş olsa evlilik ama değil.

Millet de kollarını açmış beslemek için seni bekliyormuş hemen kendini birine yık.. sonra 2 günde dövsün sövsün ve saire falan...

yaş kaç ? eğitim ne ? güvenlik olacağınıza polis olun onun için çabalayın bencede.. kötü ne demiş ki adam ?
Ben şu an evde bunaldım kpss den bunaldım güvenlik kursuna gitmek istiyorum. Polis olmak gibi bir düşüncem yok orda da torpil geçiyor zaten

Keşke biriyle tanişsam da kurtulsam
Erkeklere güvenirken on kere düşünülmesi gereken bir devirdeyiz farkında mısın? Öyle eskisi gibi eril, sevdiği için çabalayan erkek pek kalmadı. Bu düşünceyle devam edersen, karşına çıkıp evlilik vaadi veren biriyle kısa bir süre içinde evlenip mutsuz olma ihtimalin çok yüksek. Kendi hayatını kendin kurtarmalısın, hayatını elin adamının vicdanına mı bırakacaksın

Forumda açılan konuları okumuyor musunuz?
Evliliğin kurtuluş olmadığını aksine daha fazla sorumluluk yüklediğini, eğer uygun biriyle olmazsanız hayatınızın zindan olacağını anlamıyor musunuz?
Önce işe girin derim ben. Çünkü işiniz olmadan nişanlandığınızı düşünsek bile "babam nişan elbiseme para harcamak istemiyor, nişanda takılanlar, düğün yapacağız ama annemler destek olmuyor" şeklinde başlıklar açacaksınız.
Keşke kurtuluş olsa evlilik ama değil.
Okumuyorum bu yalnizligimdan çok bıktım en azından arkamda duran biri olsa belki yaşayacağım bu hayatı

Okumuyorum bu yalnizligimdan çok bıktım en azından arkamda duran biri olsa belki yaşayacağım bu hayatı
O zaman bi' zahmet okuyuverin. Arkanızda duracağından emin olamazsınız. Siz kendiniz ayakta durmalısınız. Aksi halde evlilik evlilik diye saçma sapan bir şeyin içine düşecek gibi duruyorsunuz.

Önceki cevaplarından da belli ki çok dikkafalısın. Burnunun dikine giden ve ters birisin belli. İş yok güç yok. Huy da ortada. Bulursun bekle. Sırtını mı yaslarsın yoksa sırtına kötek mi yersin zaman gösterir. Ablaların iyiliğin için vakit ayırıp tavsiye veriyor. Bari saygılı ol.

Sen giderken biz dönüyorduk. O yolları biliyoruz.

O zaman bi' zahmet okuyuverin. Arkanızda duracağından emin olamazsınız. Siz kendiniz ayakta durmalısınız. Aksi halde evlilik evlilik diye saçma sapan bir şeyin içine düşecek gibi duruyorsunuz.

Çok yoruldum tükendim artık. Yahu hiç mi iyi niyetli temiz kalpli kimse kalmadı ki böyle konuşuyorsunuz

Önceki cevaplarından da belli ki çok dikkafalısın. Burnunun dikine giden ve ters birisin belli. İş yok güç yok. Huy da ortada. Bulursun bekle. Sırtını mı yaslarsın yoksa sırtına kötek mi yersin zaman gösterir. Ablaların iyiliğin için vakit ayırıp tavsiye veriyor. Bari saygılı ol.

Sen giderken biz dönüyorduk. O yolları biliyoruz.
Saygısızlık yapmadım nerde gördünüz herkes kötü mü bu kadar evlilik kötü görülüyor

Çok yoruldum tükendim artık. Yahu hiç mi iyi niyetli temiz kalpli kimse kalmadı ki böyle konuşuyorsunuza
Hayda....
Sana tavsiye veriyoruz, bak düşündüğün şey seni daha da üzebilir diğer kadınların hayatlarını oku diyoruz ve pis kalpli mi olıyoruz. Pes.
İyi peki, çene yormaya gerek yok.
İyi sohbetler size.

Devir değişti.

Erkekler çift maaş için evlenir oldu. Eski erkek profili yok. Zaten özgüven ve özgürlük için paranı kazanmaya mecbursun. Koca eline bakmak hiç kolay değil.... çok zor.

Çok yoruldum tükendim artık. Yahu hiç mi iyi niyetli temiz kalpli kimse kalmadı ki böyle konuşuyorsunuz
Anne babayla anlaşamadığın dünyada elin adamının kalbi atından olsa bile anlaşamayabilirsin demek istiyor herkes. İyi niyetli adam hayır kurumu mu niye evlenecek kadın arayıp bulup besleyecek

Anne babayla anlaşamadığın dünyada elin adamının kalbi atından olsa bile anlaşamayabilirsin demek istiyor herkes. İyi niyetli adam hayır kurumu mu niye evlenecek kadın arayıp bulup besleyecek
Burdaki düşüncelere inanamıyorum. İyi niyetli adam neden evlenmesin neden bir yuva kurmak istemesin hayır kurumumu olmuş oluyor . Allah iki iyi insanı karşılaştırır ya hani . Bir kadınla evlendiğinde beslemiş mi oluyor neden bu gözle bakıyorsunuz. Erkeğin evlenme nedeni belli benimse duygusal ihtiyaçlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X