Ailemle tartıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz ayran gönüllü gördüm sizi. Kpss çalışırken bunaldım diye yarıda bırakıp başka kurslara yöneliyorsunuz belki onuda bırkaacaksınız. En azından bunzamana kadar çalışmışsınız kpss sürecini tamamlayın atama olana kadar da güvenlik kursuna gidersiniz ne bileyim bazı şeyler hemen olmaz adım adım ilerlemek lazım. En sonda da evlenicem diyorsunuz siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence babanıza kabahat bulmayınayrıca evlilik çözüm değil

Forumda açılan konuları okumuyor musunuz?
Evliliğin kurtuluş olmadığını aksine daha fazla sorumluluk yüklediğini, eğer uygun biriyle olmazsanız hayatınızın zindan olacağını anlamıyor musunuz?
Önce işe girin derim ben. Çünkü işiniz olmadan nişanlandığınızı düşünsek bile "babam nişan elbiseme para harcamak istemiyor, nişanda takılanlar, düğün yapacağız ama annemler destek olmuyor" şeklinde başlıklar açacaksınız.
Keşke kurtuluş olsa evlilik ama değil.
Bak diyorsunki eğer uygun biriyle olmazsan . Nerden biliyorsun uygun biriyle olmayacagimi

Biraz ayran gönüllü gördüm sizi. Kpss çalışırken bunaldım diye yarıda bırakıp başka kurslara yöneliyorsunuz belki onuda bırkaacaksınız. En azından bunzamana kadar çalışmışsınız kpss sürecini tamamlayın atama olana kadar da güvenlik kursuna gidersiniz ne bileyim bazı şeyler hemen olmaz adım adım ilerlemek lazım. En sonda da evlenicem diyorsunuz siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence babanıza kabahat bulmayınayrıca evlilik çözüm değil
Ben ne istediğimi biliyorum da kimse benim ne istediğimi bilmiyor

Şu arkadaşa iyi niyetli cevap vermeyin. Önceki konularında verdiği cevapları bilseniz cevap bile vermezsiniz. Tabi nikini de değiştirmiş
Bı Sakin ol önce bu kadar kin beslediğini bilmiyordum umrumda değil benim ne yaşadığımı kimse bilmiyor sadece tavsiye almak istiyorum

Daha geçen gün konuştuk. Maddi manevi hiçbir birikimin yok. Kim seninle neden evlenmek istesin hiç düşündün mü? Sürekli böyle mızmızlanmak çözüm değil. Bir karar verip uygulaman lazım. Kimse bayılmıyor KPSS çalışmaya zaten. Güvenlik olup ne yapacaksın sanki hayatının mesleği mi sanıyorsun güvenliği? Zaten bir kere ilahiyat okuyarak yanlış yolu seçmişsin. Bari bundan sonra mantıklı şeyler yapmayı dene. Baban kötü bir şey söylememiş güvenlik olmaktansa polisliğe çalışmak daha mantıklı. Her şeye de torpil var diye bahane bulma. Önceki cevaplarından da seni az çok tanıyoruz artık. Agresif cevaplar verip hiçbir şeyi kabul etmeyip kafanın dikine gideceksen boşuna konu üstüne konu açma burda.

Ne kadar süredir kpss çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu kolay bir süreç değil. Çok çabuk pes ediyorsunuz. Emin olun evlilik bu sınav hazırlık sürecinden çok daha zor kararınızı ona göre verin. Ayrıca evdeki sorunlardan kurtulmanın yolu hicbir zaman evlilik olmamalı. Evlilik bu değil ve bu amaçla evlenirseniz mutlu olmanız da çok zor.

Bı Sakin ol önce bu kadar kin beslediğini bilmiyordum umrumda değil benim ne yaşadığımı kimse bilmiyor sadece tavsiye almak istiyorum
Sakinim. Kin besleyecek bi durumum da yok. Sadece sana iyi niyetli yazan arkadaşlara bi uyarı yaptım. Sana bişey söylemedim ki. Söylediklerim de yalan yok değil mi

Bu şartlarda ancak kendinden en az 10 yaş büyük, boşanmış ve çocuklu adam bulursun. O da eve hizmetçi niyetine alır seni.

Daha geçen gün konuştuk. Maddi manevi hiçbir birikimin yok. Kim seninle neden evlenmek istesin hiç düşündün mü? Sürekli böyle mızmızlanmak çözüm değil. Bir karar verip uygulaman lazım. Kimse bayılmıyor KPSS çalışmaya zaten. Güvenlik olup ne yapacaksın sanki hayatının mesleği mi sanıyorsun güvenliği? Zaten bir kere ilahiyat okuyarak yanlış yolu seçmişsin. Bari bundan sonra mantıklı şeyler yapmayı dene. Baban kötü bir şey söylememiş güvenlik olmaktansa polisliğe çalışmak daha mantıklı. Her şeye de torpil var diye bahane bulma. Önceki cevaplarından da seni az çok tanıyoruz artık. Agresif cevaplar verip hiçbir şeyi kabul etmeyip kafanın dikine gideceksen boşuna konu üstüne konu açma burda.
Erkekler kızın birikimine mi bakıyor pardon da kızın neden birikimi olması gerekiyor ! Çeyizi dışında bir şeyi olmak zorunda değil. Karar veriyorum destekleyen yok. Güvenlik kötü bir şey mi yapılır hiç yoktan iyidir . Ben polis olmak istemiyorum. Babam beni anlasın istiyorum. Torpil bahane etmiyorum herşeyde en basitinden ücretli öğretmenlik de bile torpil var

Sakinim. Kin besleyecek bi durumum da yok. Sadece sana iyi niyetli yazan arkadaşlara bi uyarı yaptım. Sana bişey söylemedim ki. Söylediklerim de yalan yok değil mi
Peki o halde konularima gelmezsen sevinirim

Herkes mi kötü bu dünyada tüm kötüler bana mi denk gelicek
Sen kötüsün çünkü. Sırf ailenden kurtulmak için yalnızlıktan kurtulmak için biriyle evlenmek istiyorsun hatta demişsin evlenmekte istemem çocukta istemem yalnızlıktan kurtulayım yeter diye, senin fikrin bencilce.

Sana yağmurdan kaçarken doluya tutulmanı istemem dedim verdiğin cevap ortada, kötü olan sensin....

Bu şartlarda ancak kendinden en az 10 yaş büyük, boşanmış ve çocuklu adam bulursun. O da eve hizmetçi niyetine alır seni.
Şimdi ben sana hakaret etsem yerimidir değil midir ama etmicem çünkü sizin gibiler bundan zevk geliyor bir daha konularıma gelme

Sen kötüsün çünkü. Sırf ailenden kurtulmak için yalnızlıktan kurtulmak için biriyle evlenmek istiyorsun hatta demişsin evlenmekte istemem çocukta istemem yalnızlıktan kurtulayım yeter diye, senin fikrin bencilce.

Sana yağmurdan kaçarken doluya tutulmanı istemem dedim verdiğin cevap ortada, kötü olan sensin....
O cevabı sana vermedim başka birine verdim kusura bakma yanlış anlaşıldı. Başka birine cevap yazayım derken senin yazını alintilamisim

Şuraya daha önceki mesajlarınızdan bırakayım da arkadaşlar kimle muhatap olduğunu bilsin

Eklentiler

• Screenshot_20250503_233455.webp
    Screenshot_20250503_233455.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X