bende aynı durumdan muzdaripdim ,,, gerçi evlendikten sonra pek olamadı çünkü düğün borçlarını ödedik, düğün borcu bitti, ev aldık ev borcu ödüyoruz,, geçen ay ankestre takımın taksidi bitti, ocak ayında yeni bir takside başlatıcam,,, zaten bebek geliyor,,,,yani diyeceğin her ay eşimin maaşı sıfırlanıyor,,, tabii bu devirde sıfırlamakla da hayat geçmeyeceği için ben ev aldırdım onun taksidini ödüyoruz yani anlayacağın hep böyle bir taksidimiz borcumuz harcımız olucak, yatırım amaçlı,,, ha tabii bu arada, biraz yardımı oluyor misal geçen sene çok parasızdık yeni ev almışsdık tuttu ablalarının uçak biletlerini aldı,, 150tl ( ablalarını durumu gayet iyi bu arada),,bende görmemezlikden geldim geçtim,, arada oluyor böyle küçük yardımlar,,, küçük olmak zorunda çünkü dediğim gibi her ay eşimin maaşın ısıfırlıyuoruz,,,mrb arkadaşlar çok bunaldım o yüzden içimi dökmek istiyorum.eşim ailenin en küçüğü,5 kardeşler,kaynanam 45 den sonra doğurmuş eşimi ve aralarında yaş farkı gerek anne babasıyla gerekse ablaları ve abisiyle çok.ailede tek okuyan eşim.ikimiz de öğretmeniz.ve bize çift maaşlı gözüyle bakıldığı için sürekli bi sömürülme durumu var.ama eşime bunu anlatamıyorum.eli çok açık.para konusunda daha dikkatli olalım desem kavga çıkıo.nasıl bi yol denesem bilemedim.tebrübeli arkadaşlar bi akıl verin lütfen![]()
bu arada ben normalde çalışyordum sırf bunlara inadımdan çalışmıyorum evde oturuyorum gerçi şimdi hamileyim ,, anca evimin düzenini oturttum,, çalışmamak bana çok zor geliyor ama çalışmamak bu dönemde benim için avantaj oldu tabiki de san aböyle bir şey önermiyorum,,, öğretmensin güzel bir mesleğin var,,