- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Merhabalar. Ben mükemmel kardeş sendromu yaşayan biriyim. Kardeşim her şeyiyle mükemmel. Bu küçüklüğümüzden beri böyleydi. O hem benden çok daha güzel, hem çok daha başarılıydı. Şimdi yurtdışında üst düzey yönetici. Mutlu bir evliliği var ve çok güzel 2 kızı var. Ben kıskanıyor muyum, evet maalesef. Aslında sahip olduklarını değil, ailemin ona olan sevgilerini kıskanıyorum. Ben ise küçüklüğümden beri hiç birşeyi kendi başıma yapamayan, çok başarılı olmayan(orta yani,kendi işim var çok şükür) biriyim.Kardeşim yurtdışında olduğu için ailemle beraberim. Hala evin en popüleri o. Sürekli överler onu, annem , kardeşim aradığı zaman çok heyecanlanır, tabi uzakta özlüyor. Ben ise hergün gördükleri için zaten bir heyecanı olmayan biriyim. Garip bir duygu aslında. Bilmiyorum benim gibi olan biri var mıdır? Ailem beni sever kesinlikle, sevmiyor dersem yalan söylemiş olurum. Ama ben kusurları olan biriyim, kardeşim ise her şeyi ile onları büyüleyen biri. Dolayısıyla onu daha çok seviyorlar. Durum bu.