Ailenin sevgiliyi istememesi

Onlar rahat olurlar baska kizlarlada gorusup konusurlar cabuk aldatirlar vs..
Türkiye'de evli erkekler zaten başları aşağıda geziyorlar, hiçbir kadına bakmıyorlar . Aldatma nedir falan da bilmezler! Bize facebook'dan yazanlar, oyunlarda bile kadınlara yürüyenler Türkiye'ye sonradan yerleşen yabancılar. Annenize bir kk üyeliği alın da girip bir derdim var topiğini okusun. O zaman anlar belki aldatmanın kişilikle alakalı olduğunu.

Millet İngiltere ye kacmak istiyor İngilizler gelip buraya yerleşmek neden istesin ki
Banada evlilik düşünceniz icin erken geldi
Annenizle paylasmadan önce iyice bir sizde arastırsaydınız keşke

aman Türk leri de görüyoruz
BDV de
evlilik bence zar
bahtına ne çıkarsa
içine doğan olmuyor

hakkınızda hayırlısı olsun
çok üzülmeyin anın tadını çıkarın

Ne alaka ? Çocukken yaşadığım yer sebebi ile çok İngiliz tanıdım hala da varlar hayatımda. Gayette insan gibiler, ahlaki konuda bizden çok farklarını göremedim.hatta daha mutlu görüyorum eşleri. İyice tanisirsiniz olur biter

ingiliz damadın nesini beğenmiyorlar ya :)

hani ingilizin varoşlarından değilse ki değil anladığım kadarıyla bence sallama.

onlar elalem ne der kafasından çıkamamış.

m.çmışım elaleme ya. elalem kim peh!!

amaci Türkiye'de yasamaktir seni kullaniyordur belki...
Son zamanlarda millet Türkiye'den kaçıp başka yerde yaşamak istiyor. Hani Almanya gibi bi ülkede sen yaşasan adamda Türkiye de yaşasaydı annenin tezi doğru olabilirdide. Anlamadım anneni.
Annene sordun mu? Türkiye'de ne gibi bi avantaj varmışta adam seni kullanmak istesin?

Bence normal istememek. Bak bugünlerde bir konu daha var buralarda, rşi yabancı tüknmişlik sendromu var gibi.onunla6 yazış. Ya da eşi yabancı olanlst diye bir k8nu aç, bizden daha çok yardımcı olurlar. Not: Kızım olsa istemem yabancı damat

Annene anlatmak için acele etmişsin

İki ayda daha siz ne olduğunu anlayamamışsındır ki

Annenizin "elalem ne der" mantığını çok saçma buldum açıkcası.
Dinini veya milli kimliğini dert edinse makul karşılanabilirdi.
Bunları sorun etmiyorsa elaleme ne.

Ayrıca ben olsam 2 ayda evlilik düşünmezdim. Yerli biri olsa bile erken iken kültürünü, ailesini, gelmişini geçmişini bilmediğiniz biri ile biraz daha temkinli ilerlemelisiniz.

Yabancıların aşk ve sevme anlayışı farklı
Sevgi bitince direk boşanıyorlar özellikle çocuk olduktan sonra bizde ise çocuk olduğu için yine zoraki evlilikler sürüyor birde adamlar
Çapkın gözleri başka daha güzele gence hemencik kayıyor, bence evlilik bir kumar
Kültür olayları farklı sadece aşk yeterli olmaya biliyor, birde onlar için boşanmak çok normal, onunla evlenince bunları göze almalısın,

Yorumuza asla katilmiyorum.
aslinda tam tersi. yurtdisinda insanlar daha bilincli evleniyorlar ve capkin/ gözü disari kayanini duydum ama görmedim :) Tabiki yurtdisindada aldatma oluyor ama sandiginiz kadar önemli bir eylem degil cinsellik ;)
Ayrica bosanma seviyesinin TRde daha düsük olmasinin en büyük faktörü kadinlarin bagimliligi ve toplum baskisi.

´bu etgenler olmasaydi eminimki bosanma orani tavan yapardi ki suanda bile asiri düsük degil

Bende tanimaya calisiyorum. Ama hergun bu muhabbetler olunca modum cok dusuyor moralim bozuluyor

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşimi de ailem istemiyordu mesleğinden dolayı. Anneme söyledim, bizim de 2 ay olmuştu ve evlenmeye karar vermiştik. Ne kıyametler koptu. Annem akşamına babama söyledi. Biz istemiyoruz onaylamıyoruz bu iş olursa biz burdan giyeriz minvalinde güya yumuşak bir vazgeç konuşması yaptılar 🙄 sonra daha neler neler yaptılar.. sonuç olarak evlendik, ikisi de eşimle gayet iyi ama Allah razı olsun eşimin olgunluğundan.. o dönemde olan şeyler yenilir yutulur cinsten değildi zira. Benim de bu kadar üstüme gelmeselerdi belki onları ikna edene kadar beklerdim, ama baktım çok üstüme geliyorlar, o arıyor şöyle bu arıyor böyle, tehditler, ailesine haber yollamalar gelmeyin etmeyin diye gırla.. ben de eşimin anne ve kızkardeşlerini getirdim bir gün annem evdeyken, tabi annem de babam da çok sinirlendiler ama ordan sonra çözüldü yavaş yavaş. Eşimin ailesi de çok iyi insanlar, bu olumlu etki yaptı.

Yani illa inat edin sizin istediğiniz olsun demiyorum ama tanımaya devam edin, modunuz düşmesin. Emin olunca da gerekli adımları atarsınız. Aileniz de zorla güzellik olmayacağını anlar bir şekilde.

Ingiliz mi burada yasamak icin sizinle evleniyormus. Kahkaha attım :) Bu konularsa etkilenmeyin annenizden. Ayrıca siz kimseye verilmiyor, evleniyorsunuz. yaşınız da uygun sanırım.
28 yasindayim. Bide cok akli havada biri degilim zaten. Yani bende suan evlilik dusunmuyorjm cok erken ama tanimak istiyorum. Annem oyle yorumlar uapincada modum düşüyor hevesim kaciyor maalesef

Annenizin "elalem ne der" mantığını çok saçma buldum açıkcası.
Dinini veya milli kimliğini dert edinse makul karşılanabilirdi.
Bunları sorun etmiyorsa elaleme ne.

Ayrıca ben olsam 2 ayda evlilik düşünmezdim. Yerli biri olsa bile erken iken kültürünü, ailesini, gelmişini geçmişini bilmediğiniz biri ile biraz daha temkinli ilerlemelisiniz.
Ben suan evlilik dusunmuyorum zaten. Katiliyorum size bende cok erken oldugunu dusunuyorum. Ama onu tanimak istiyorum. Annemin konusmalari modumu dusuruyor cok fazla etkiliyor beni

tekrardan aynı muhabbetleri yaşadık canım sıkıldı... Farklı fikirleri olanlar yazar belki diye konuyu güncellemek istedim

Açıkcası bana da pek inandırıcı gelmedi bu ingiliz arkadaş...2 ayda körkütük aşk falan, tamam sorun yok burda yaşarız demeler genelde kandırmacadır...İngiltere'den geçici gelmiştir o iş icabı, döner yani

Y
öncelikle kim olursa olsun ister yerli ister yabancı daha ciddi düşünmek için çooook erken. 2 ayda kimseyi tanıyamazsınız.
ayrıca bu kadar kısa süreli bi flörtte annene anlatmak için de çok erken olmuş ama artık o kısmı geçelim.
annenin savları kesinlikle çok bağnazca bi kere. el alem ne der diye mi evleneceksiniz? çocukları alıp kaçmak nedir gittiği ülke türkiye mi de hukuk olmasın. uluslararası hukuğa uymasın? TR'de yaşamak için seni kullanıyor kısmına da yorum bile yapamıyorum böyle bi saçmalık duymadım zira.
ayrıca Türk erkeği rahat değilmiş de aldatmıyor muymuş? tam tersine rahat adam aldatmaz zaten ihtiyacı yoktur. bizim Türk erkekleri gibi abaza olmuyorlar zira. burdaki konular malumunuz..
neyse.. velhasıl bu savlar saçma ama zaten evlilik için de çok erken. bi gezin tozun birbirinizi iyice tanıyın. sen onun ailesini taniyabilme ihtimalin varsa tanı, yaşam tarzını iyice öğren sonra karar verirsin ailen ile ilgili mevzuya.
Yurt dışında da bazı gerekçeleri sağlayabilirsen eğer ayrıysanız çocuğu göstermezsiniz ve çocuğa 600 metre yaklaşması yasak

Back
X