Aileniz eşinizi sevmiyorsa!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GUELO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Herkese ıyı günler, sıze bızı sorum var,
esınızle mutlusunuz, fakat aılen esını sevmıyor ne yapardın? Aılen senıde artık dıslamaya baslıyor. Ne yapardın

Kimin ailesi damadına bayılıyor ki?:uhm:
Bizim hatrımıza katlanıyorlar işte!
Sevseler ne olacak sanki?
Dışlanmayı pek anlamadım ama?:1ninca:

Dıslama derken sen esını bızden cok sevıyorsun bızı unuttun gıbı seyler

Dıslama derken sen esını bızden cok sevıyorsun bızı unuttun gıbı seyler

Ne alakası var canım?
Daha çok dah az diye bişiy mi var?
Eşin yeri ayrı ailenin yeri ayrı..
Oturup konuşun bence anlamak zorundalar bu farkı! He anlamıyorlarsa da keyifleri bilir,takmayın kafanıza,zamanla alışacaklardır...

Bir turlu ogrenemedik sunú
cok sinir oluyorum :umursamaz:
-artik cocuklarimizda bir nevi evleniyolar zaten yasamla savasiyolar bide biz iclerine gidiyoruz .yok karini sevmiyom yok kocandan hoslanmiyon .ama cocugmuz onunla mutlu kapisini cekip oturan cocuklarmiz bize ne oluyosa .lmaz:
heee tamamende hayatlarindanda cikmiyacagiz uzaktan izleyecegiz mudehale edilecek durumda zaten anne ve baba olarak gorevimizi yapariz .
BAZI BUYUKLER INSANIN HAYATINI ZEHIR EDIYOLARRalsanaalsanasmile

Kimin ailesi damadına bayılıyor ki?:uhm:
Bizim hatrımıza katlanıyorlar işte!
Sevseler ne olacak sanki?
Dışlanmayı pek anlamadım ama?:1ninca:

benim ailem bayılıyor lalişim...

ama bu seferde ben gelin o evlat oldu buda kötü bee

puhahahaha=)
delikafadulden

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

ınan öyle ben bısey anlamadım ceyızımı kendım yerlestırdım, ne bılım ne yapcamı sasırdım annem arıyor bana saymadını bırakmadı. Kacarak da evlenmedım. Kocamla cok tartısıyorum bu yüzden cok zormus

Eşinizin ve ailenizin yerinin farklı olduğunu hissettirmeniz ve açıkca anlatmanız lazım o zaman....

onaylamadıkları bir damat olduğu belli yoksa kimse durduk yere nefret etmez herhalde ..
sizde onaylamadıkları bir evlilik yapmışsınız haliyle sonunun böyle olacağı belliymiş
aslında bunu sürekli size söyleyip dururlar, ama siz seviyorsanız birbirinizi en azından
sizin mutluluğunuz için onlarda saygı duymalı tabi detayları bilemeyiz herkes kendine
göre haklıdır ailene sorsak onlar haklı size sorsak siz haklısınız...ama şu bir gerçek ki
arada kalan hep siz olacaksınız.

o bence dışlanma değilde sanki evlendiğini kabul edememe gibi. yeni evliysen normal. yok daha ciddi şeyler varsa. evlenmene izin vermeselerdi o zaman. benim ailemde eşimi sanki sevmiyorlarmış gibi gelirdi başlarda. şimdi maş. eşimi tanıdıkça kabul ettiler. yada benim eşimi koruduğumu gördükçe ses çıkarmıyorlar. sevmeselerde olur. onlar eşimle evli değil ben evliyim. eşimin herzaman dediği birşey var. kapıyı kapattıkmı diğer herkez dışarıda kalır biz önemliyiz der (gerçi kendi ailesi için derde neyse)

Son düzenleme:
Cok dogru arada kaldım ne yapıcamı bılmıyorum, nerdeyse ayrılıyorduk aılemden vaz gecemem ama her seferınde azarlıyorlar sırf esımı sevmedıklerı ıcın, ablam kardesım herkes

Cok dogru bız 3 kızız benım yaptıklarımı kımse yapmamısdır ama sunu ögrendım ıyılık yaptım karsılıgı cok agır geldı

eşinin güzel yönlerini herseferde anlatabilirsin. hatta anlatırkende ballandıra ballandıra anlatırsın.

Ben mı? Adını duyunca fenalık gecırıyorlar :))) halbukı ıyı bırı esım gercekten

Bence kafanızı cok takmayın benim kardeslerim kuzenlerim simdiden erkek arkadasımı kıskanıyorlar.O seni bizden aldı vs.Cok sacma bir düsünce.

Yarın öbürgün aynı seyler onların basına gelsin de bakalım hala aynı sözleri sarf edebilecekler mi? Anne baba dıslaması garip cünkü benim anaannemin 8 damadı var.Ama bütün damatlarına oglum diye hitap eder.

Niye dıslarlar anlamam yani.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…