Aileniz mi eşiniz mi ?

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
Kızlar biz kkda hep olaylara kadın tarafı olarak baktık ve hep kadın olarak bizler sıkıntımız paylaştık..(Kaynana ,görümce , evlilik.. )
Acaba kocalarınız evlenince kendi ailenizden olan şikayetlerını , yada bir sıkıntısını size dile getirdimi. Bir sıkıntısı şikayeti varsa kocanızımı yoksa kendi ailenizimi savundunuz..Yada arada kaldınızmı...
Sevgilerimle..

evlendiğimizden bu yana eşim ailem hakkinda tek kötü bişey söylemedi,hiç rahatsiz olduğu bişeydeen de bahsetmedi...
Aksine çok sever sik sik ben annenleri çok özledim bayadir gitmiyoruz gidelim der...
Saygida sevgide hiç kusur etmez...
7 yildir birlikteyiz 1,5 yildir da evliyiz...
Birkez olsun aileme eli boş geldiğini görmedim...
Biz ailece iyi anlaşiriz...ailem de eşimi çok sever...

bende 1,5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldık ben hiç duymadım eşimin ağzından yok annen şöyle yok baban böyle dediğini galiba bu biraz bayanlara has bir özellik.

Erkekler çok aşikar sorunlar olmadığı sürece bu tip konuların üzerinde durmuyor çok fazla.

Öküz altında buzağı arayan, her şeyi kendimize dert edinmeyi misyon edinmiş olan biz kadınlarız.

evliliğimizin ilk zamanları eşimin babamla sorunlar olmuştu
oda bariz ve net babamdan kaynaklanıyordu çünkü babam eşimi kıskanıyordu zaten evlenmemi hiç kabullenmedi halende öyle
ozamanlar biz kendi ailemin üst katında oturuyorduk ve eşim babamın yanında çalışıyordu doğal olarak çok sorunlar oluyordu eşim mutsuz oluyordu vs.
ben eşimi tutum çünkü sorun babamdan kaynaklandığının farkındaydım
artık uzağız ama zaman zaman babam eşimlen gene arası bozuk oluyor çünkü eşimi çok kırıyor, küçük düşürmeye çalışıyor ama ben herzaman eşimin arkasındayım ve yeri geldiğinde babama tepkimide gösteriyorum sağolsun annemde çok yardımcıdır herzaman babamı uyarır çünkü babamın tersine annem eşimi çok sever

olsa bile erkekler bunları konu edip konuşmuyorlar bence eşimin dediği gibi uğraşacak daha büyük sorunlar var biz bayanlar için bunlar her şeyi sorun etmeye bayılırız ama genelde aileler damatlarını severler benimkisiler benden çok onu tutarlar

benımde askım öle hıc kötu bısey sölemdı ben söledıgımde bıle bana kızar ama ben onun ablası hakkından demedıgımı bırakmadım ama askımda hak verıyo bana cunku haksız yere bısey demedımm

erkekler böyle konularda biraz rahat, normalde benim takılacağım bir şeye eşim hiç takılmaz mesela, ailemle gayet iyi anlaşır, bizimkiler de zaten oğulları gibi görürler onu.

*Eşimin Ailemle sorunu hiç olmadı,olamadı.!!
Zira 1 aylık nişanlıyken Annemi yitirdim.
Anne olmayınca ,hiç kimse olmuyor zaten.!!!!

*Eşimin Ailesi Ailem oldu,yada ben hep öyle Sandım.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne büyük hata ne büyük yanılgı.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim annem bi tanedir birinin ona kızması mümkün değil.o kadar iyidirki tüm sevdiğim arkadaşlarıma Allah size annem gibi kaynana versin diye dua ederim düşünün artık.eşimde hep şükranla bahseder. babam ise dobradır lafını esirgemez ama onun iyiliğini düşündüğünü bildiği için kırılmaz ona... onlarınkide böyle olsun bizde şikayet etmeyelim dimi... hep eziyet eziyet onların evine gelin değil köle gidiyorsun sanki...

Bizim evliliğimizde çok şükür 7.yılımız ve kimse için yada ailelerimiz biz hiç tartışmadık ne ben ne de eşim buna izin vermedik bazı zamanlar belki kızdıksinirlendik ama uzatıpta üstüne hiç gitmedik .ben sölensem eşim susar,eşim sölense ben susrım ve konular uzamaz birbirimizi can havliyle dinlemediğimiz için ve oanki sözlerde gerçeklik payı da olmadığı için o da ben de unutur gideriz nolmuştu ya unuttum bile deriz . :1hug:
Sevgi emek ister sevgi birilerini bastırıpta birilerini yücelterek kalpte tırmanmak değildir!:1hug:

bence genelde bayanlar yapıyor bu çekiştirmeleri... ben de eşimden aileme yönelik hiç bir kötü cümle duymadım açıkcası... ama her zaman ne olursa olsun, eşimin arkasındayım.. o en doğru kararları verir...

Valla genelde kız ailesi alttan alıyor.Damadına toz kondurmuyor.En azından benimkiler öyle.Annem laf söyletmez.Hata bile yapsa o haklıdır.Bu durumda neden şikayet edebilirki?

benim ailem bize hiçbir konuda karışmadıkları için böyle birşey deme
lüksü olmadı, annemlere gittiğimizde benden çok eşimle ilgilenirler
bu sadece annemler için değil ablamlara falan gitsekte aynı oluyo
eşim ailemden çok mennun ailemde eşimden inş. böyle devam eder...

valla alaha şükür öle bi problem sorun olmadı şimdiye kadar allah da göstermesin inşallah
ama ne o tarafı tutarım nede bu tarafı tarafsız kalır problemi çözeye çalışırım okadar bi taraf ailem bi taraf kocam iki taraftanda vaz geçmem tabikide

duruma göre değişir kimi savunacağım..ben objektif bakarım duruma..kim haksızsa ona haksız olduğunu söylerim..
eşim beim ailemle ilgili sorun yaşamadı..zaten uzaktalar..yaşayamazda...parasal açıdan sıkıntı yaşadığında bile ailem gönderdi...gittiğimizde de onu çok ii ağırlalrlar.ne seviyosa o pişer evde..babam eşime oğlum der...eee daha ne için şikayet edicek benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…