aslında sunu soylemelıyım ne benım ailem nede eşimin ailesi istedi bu evliliği..
ben nasıl ailemi ezip gectıysem eşimde aynı sekılde ailesını ezdi gecti.. tabıkı bu durumun artı ve eksileri var..
benim acımdan eksileri;eşimle tartıstıgımda anneme azıcıkta olsa bişi diyemıyorum cunku annem hemen ;sen istedin boyle olmasını daha dur bansına daha neler gelecek demişti bi kaç kez.. k.validemlerle malum istenmeyen gelin sıfatında olarak her gittiğimizde veya tlfda sakın hamıle kalmaa sizin daha evlılıgınız oturmadı diyen bırısıdır ..hoş hamıle kaldım kıyametı koparttı kadın nasıl hamıle kalırmısım bizim daha evlılıgımız oturmamısmıs o cocugu hemen aldırcakmısım!!laflara bakarmısınız.. neyse Allah bebeğimi bana nasip etmedi zaten
şuan ameliyatlıyım basımda kımse yok ne annemle nede k.validemler var ,eşimde olmasa hapı yutmustum..
eşimle arada tartısmalar oluyor tabıkı evlilik sonuc itibariyle.. eşimin tek bi lafına kırgınım;buzamana kadar onun için hiç bi fedakarlıkta bulunmamısım ... gözü kör herhalde ailemden fedakarlık ettımya hayret bişey...
son olarak şuan allah korusun bi bosansam eşimden gidecek yerım yok,ailem kabul etmeyecek beni malum annem evden çıkarken gelınlıgımle,buraya ancak kefenınle geri donebılırsın demıstı...
eşim için öyle değil zaten bosanmamız ıcın ugrasıyorlar eger basarırlarsa onlar yine evlatlarını bagırlarına basar yenıden davullu zurnalı dugun yaparlar elbet..
sırf babamın arkadasının oğluyla evlenmedim diye,kendi istediğimle evlendim diye babamın gozunde hiçbi degerım yok benim..
eger bı evlılık dusunuyorsanız eksı ve artılarıyla iyice dusunerek karar verın ,şartlarınızı ele alın,sevgılınızın ailesiyle tanısma gorusme ımkanınız varsa ona göre durumu gozden gecırın..
benimkisi sadece sans sanırım benım gibi ailesini ezipte mutlu olan insan azdır sanırım.. kimsenin evliliği 4*4luk değildir önemli olan Allah bereket versın deyip diğer evliliklerle kıyaslamamaktır sahsi fıkrım