Aileniz ve arkadaşalariniz ondan hoşlaniyorlarmi??

AİLENİZ VE ARKADAŞLARINIZ ONDAN HOŞLANIYORLARMI

• Ankete Katılan
    38

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
hoşlanmiyorlarsa neden hoşlanmiyorlar yada en çok neden hoşlaniyorlar benim arkadaşim arkadaş çevremde ve onu taniyan insanlar tarafindan çok sicak cana yakin bulunuyoi tabi ailemde dahil insanlar onu seviyolar sicak olmasini cana yakin

Ailem de arkadaşlarım da eşimi çok çok seviyorlar dersem; yalan söylemiş olurum..kaydirigubbakcemile2
Hatta arkadaş çevrem hiç hoşlanmıyor bence kendisinden..Çok üzgünüm çoook
Sadece beni sevdikleri,kararlarıma saygı duydukları için ses etmiyorlar.. Bunu söylemiyorlar ama ben anlarım arkadaşlarımın gözlerinden..

ailem eşimi gerçekten seviyor...
saygılıdır, sakindir, mütevazidir..
ama bunların ötesinde çok önemli bir şey var...
bir gün anneme dedim ki anne sen damadını pek sevdin...
dedi ki çünkü sen benim kızımsın...
doğruydu...
ne kadar iyi özelliklere sahip olursa olsun evladını mutlu görememesi bütün iyi özelliklerini siler bence...
herhangi biri haline getirir onu..

Ailem eşimi çok sever, eşimde aileme karşı sevgi saygı gösterir her zaman.
Annem hep der bir oğlum vardı iki oldu diye.:)
Gerçi annem abimi çok tutar bizde bunu hep farkederiz ama eşim hiç bozuntuya vermez.
İlişkileri gayet güzel çok şükür.

Arkadaslarim biraktigim ülkede kaldigi icin tanismiyolar fazla ama benim anlattigim kadariyla hepsi enistesini sever... Ailem ise damatlarina bayiliyolar benden daha cok saygili buluyolar..
Bu insana gurur veriyo tabiki.. Sevdiginin sevdigin kisiler tarafindan sevilmesi güzel..

annem sözlümü çook sever..:) hep maşallahı var der kardeşim kıskanır:)

sözlümün elinden her iş gelir çok girişkendir her konu hakkında pratik bir fikri vardır.
ve beni çook mutlu eder çokk ailemde tüm çevremde bu yüzden onu çok sever.::)

annem hep onun sevdiği yiyecekler hazırlar kardeşim bazen çok isyan ediyoo:)

eşim küçük bi çevrede büyümüş,kendi halinde ortama girdiğinde silik bi tipti....:1closedeyes:
adamcağızı benim gibi bi deliyle evlendirdiler,no frost buzdolabı kocam cümbüşlerin efendisi oldu şimdi...delikafadulden
benim arkadaş çevrem bile benden çok onu arayıp ne zaman toplanıyoruz diye sorarlar....:jeyyar:

benim tuhaf şekilde ailem de,arkadaşlarım da erkek arkadaşımı çok tutarlardı.
çocuğa şunu deme, bunu yapma. üzme.
ne efendi çocuk. bak helal olsun ne kadar doğru yapmış vs. gibi lafları uzun süre dinledim..
sonu güzel olsun ama..
sonunda bi çuval inciri berbat etti. hem ailem hem arkadaşlarım nefret ediyor şuan.

bacım bizimkiler kardeş mi acaba.
aynı modelden bir tane de bende var.delikafadulden

ilk zamanlar annemlerin evinde su içmekten çekinen adam, şimde kapıdan içeri girince dolabın için dalıyor anne ben acıktım diye.cokacimcoook

canikom demekki neymiş??
bizim gibi kadınlar ARAP ATLARINDAN hoşlanırmış....:lepi:

tanistirdigim veya anlattigim arkadaslarimin hepsi cok sevdiler

ailemden suan sirf annem biliyo oda pek hoslandi diyemem

gerci hic tanimaya calismiyo bu konu hakkinda konusunca sinirleniyo sirf bi kez resmini gösterdim ondada hic güvenilir birine benzemiyo dedi yok begenmedim dedi :çok üzgünüm:

arkadaslarimdan kime sorsam hepsi cok yakisikli diyolar ama annem begenmedi niyeyse :dilcikar:

benimkide ilk aynı tepkiyi vermişti pek hoşnut olmamıştı beğenmişti ama biriyle konuşmam ters geliyodu şimdi seviyo ön yargılı değil. iki yıldır beraberiz biz bir iki ay sonra isteme olucak inşallah annem bir yıldır falan biliyo ama tabi halen daha nolucağı belli değil kafamıza yatcakmı seni vericekmiyiz< çok şımarık davranma çocuğa diyo tabi bide bulusmamıza izin vermiyor tabi kaçamak kaçamak buluşuyoruz

aman canim onlara manken gibi adam getirsek gene begenmezler bise bulurlar maksat kurt takmak :dilcikar:

annem benimkine nerdeyse gözünün üstünde kasi var diicekti :roflol:

yok agzi kocamanmisda burnu büyükmüste hic alakasi bile yok

bende dedim sanki benim burnum cok mu güzel benimkide büyük bana nasi kizdi senin burnunun nesi var salak diye haha acayip gülmüstüm :roflol:

ailem sever ; ama eşimi cekemeyenler özellıkle işiyle ilgili sureklı onu asagılama derdındeler (askeri personel) , enıstemde askeri personel ama brans catısması oluyor yani..
arkadaslarım sever ; çekemeyenler var elbet...
laf sokusturma gibi bir yarısları olur , eşimde onlara laf sokar..

allah sabır versin canım
çok seviyesiz buluyroıum böle şeyleri anlamıyorumki neden uğraşırlar doğru dıyosun çekememzlik yada beğenmemezlik olabılıyro. sizeneya alan almış beğenen beğenmiş kendi kendilerine triplere giriyorlar. allah kolaylık versin sizede

sagol canım a.s. a.s.
demi yaa alan almış satan asatmış.. :lepi: sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…