- Konu Sahibi sevda_yakar
-
eşim küçük bi çevrede büyümüş,kendi halinde ortama girdiğinde silik bi tipti....:1closedeyes:
adamcağızı benim gibi bi deliyle evlendirdiler,no frost buzdolabı kocam cümbüşlerin efendisi oldu şimdi...delikafadulden
benim arkadaş çevrem bile benden çok onu arayıp ne zaman toplanıyoruz diye sorarlar....:jeyyar:
bacım bizimkiler kardeş mi acaba.
aynı modelden bir tane de bende var.delikafadulden
ilk zamanlar annemlerin evinde su içmekten çekinen adam, şimde kapıdan içeri girince dolabın için dalıyor anne ben acıktım diye.cokacimcoook
tanistirdigim veya anlattigim arkadaslarimin hepsi cok sevdiler
ailemden suan sirf annem biliyo oda pek hoslandi diyemem
gerci hic tanimaya calismiyo bu konu hakkinda konusunca sinirleniyo sirf bi kez resmini gösterdim ondada hic güvenilir birine benzemiyo dedi yok begenmedim dedi :çok üzgünüm:
arkadaslarimdan kime sorsam hepsi cok yakisikli diyolar ama annem begenmedi niyeyse :dilcikar:
ailem sever ; ama eşimi cekemeyenler özellıkle işiyle ilgili sureklı onu asagılama derdındeler (askeri personel) , enıstemde askeri personel ama brans catısması oluyor yani..
arkadaslarım sever ; çekemeyenler var elbet...
laf sokusturma gibi bir yarısları olur , eşimde onlara laf sokar..
allah sabır versin canım
çok seviyesiz buluyroıum böle şeyleri anlamıyorumki neden uğraşırlar doğru dıyosun çekememzlik yada beğenmemezlik olabılıyro. sizeneya alan almış beğenen beğenmiş kendi kendilerine triplere giriyorlar. allah kolaylık versin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?