- Konu Sahibi eflatunbebek
-
haftasonu babannemle bu konuyu konuştuk
bana nasihat verirken şu cümleyi kullandı;
" herkesle herşeyi paylaşma, kocana bile noktanoktanın (-tatlicadiarzu-) bi dudağını gösteriyorsan ötekini saklayacaksın"
nikaa terbiyesiz kadın su babannem benneyaptımkikaydirigubbakcemile2
" herkesle herşeyi paylaşma, kocana bile noktanoktanın (-tatlicadiarzu-) bi dudağını gösteriyorsan ötekini saklayacaksın"
Bence de ailendeki her konu eşe söylenmez.eşinin herşeyi aileye söylenmez..
Ama eşinin ailesinin herşeyi kendi ailene söylenir...a.sa.s
:roflol::roflol::roflol:
çoğunuz telefon karıştırmadaki konuya hakimsiniz orada en son bir arkadaşımız topik açmıştı eşlerin tel neden karıştırılmaz diye ..orada yazdığım msj.sonunda bu konuyu örmek vermiştim herkezin farklı çevrelerle evliliğinden ayrı bir dünyası olmalı diye işte arkadaşlar bu konu da neden rahatsızsak tel herkezin kendi özelidir diye düşünüyorum.ve o nedenle tel karıştırılmaz ve karşı taraf için olumsuz düşündüğümüzün manası na gelir diyorum yanlışmıyım eşimle annesi tartışır bizimki bilmemi istemez ama birkere şahit oldum ya öğrenmeden edemem eşimi sıkıştırırım ama hemen uyarım gelir hayatım seninle alakalı değil olsa belirtirim diye ..biraz bozulurum ama doğrusunu yaptığına inanıyorum
canım ya güzeldi yazdığın çoğumuz için doğru tespit ama emin ol ben o gruptan dewğilim pipirikli bir aile yapım var insancıklara tavır alırlar diye helede güzel annem bucak bucak saklarım valla eşimin tarafının sıkıntılarını yada geçimsizliklerini
Nası saklıycan nan:mymeka:haftasonu babannemle bu konuyu konuştuk
benim ailemde oh olsun demez zaten başlarına kötü birşeyin gelmesinden bahsetmiyoruz ki zaten bize karşı davranışlarını tatsızlık olduysa aramızda öle şeylerde anlatmamak sağlıklıdır diye düşünüyorum çünkü düşünsene hepimizin annesi gözlerinden sakınmış bizleri büyütürken onlara göre elalem gelecek kızıma laf söyleyecek inan kayınvalidemizin yaptığını hak etmiş bile olsak annelerimiz asla KABUL ETMEYECEKTİR ANNELİK DUYGUSU İŞTE EN AZINDAN BENİMKİ ÖYLE..Bana ne valla bildiğim ne varsa hiç saklamam..yerimseniben
Ama annem de öyle,oh ne iyi olmuş onlara,daha çok olsun diyecek bir yapıda değil..:kedi:
Olsun kızım olur öyle şeyler,insanın başına herşey gelir falan diye konuya hep sağduyulu yaklaşır..
E benim hevesimde kursağımda kalır..:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?