- Konu Sahibi eflatunbebek
-
savgili arkadaşlar benim aile yaşantılarında ve evlilikte merak ettiğim bir konu daha var birlikte tartışıp nedenlerini bulmakta bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada yeni evleni
cek arkadaşlarımızada katkımız olur..
evliliğe adım atacağım dönemde bütün yakınlarım bana bak kızım eşin ve ailen arasındaki ince çizgiyi korumalısın öyle kendi ailende her olur olmazı eşine anlatma daha sonra sana karşı kullanır sen ailenle aranda geçeni unutur affedersin ama o unutmaz yüzüne vurur derdi nitekim evlendim evliliğimin 2 yılı çok şükür iyi bir evliliğim var ama denilenin ince noktalarda doğruluğunu görüyorum çevremde arkadaşlarımdan bu konuda çok sıkıntı yaşayanlar var.sizlerde yaşadıklarınızı ve fikrinizi paylaşırmısınız teşekkür ederim..
sevgili dilarem bizim eşlerde bize karşı kullanıyor demiyoruz ki zaten büyüklerin nasihatleri doğrusunda konuşuyoruz ama bunu kullananda veya senin eşin gibi davranan eşleri olanlarda vardır..Valla eşim benden çok ailemin bir açığı olsa kapamaya çalışır
Hiç de kullanmadı sekiz senedir zemuszemus
Sanırım biraz de eşin karakteri anahtar rol oynuyor bu durumda:1closedeyes:
çok doğru..ben buna çok dikkat ederim..ailemle ilgili şeyleri eşime asla anlatmam..
yarın öbürgün yüzüme vurmasın diye..
evet bayel çok doğru tespit etmişsin aynı şeyler benim içinde geçerli malesef ister istemez yüzümüz asılıyor adamlarda bir süre görmezden geliyor daha sonrada yetar diyerek başlıyor birde biz kız çocukları kendi ailemizi daha bi önemser oluyoruz evliliktan sonra abartıyoruz gibi düşün ailemde bir terslik olsa gece kabusla uyanıyorum vallaof ya beniim ailemin bu aralar hiç sorunları bitmiyor ki malesef...ben de olaylardan fazla etkilenirim bu da benim evime yansır...eşim mecburen benim surat ifadem den anlar ve anlatmak zorunda kalırım ...
biz kendi sorunlarımızı hep kendimiz çözeriz ama ikimizin aileleri mutlaka sorunlarını bizim evimize sokmayı başarır...lmaz:
ister istemez yüzümüz asılıyor adamlarda bir süre görmezden geliyor daha sonrada yetar diyerek başlıyor birde biz kız çocukları kendi ailemizi daha bi önemser oluyoruz evliliktan sonra abartıyoruz gibi düşün ailemde bir terslik olsa gece kabusla uyanıyorum valla
umursamazlık olmaz da biraz daha saklayabilsekgerçekten de öyle ama çözümü yook çünkü kendimizi onlardan soyutlayamıyoruz ...azıcık dahi umursamazlık tan gelebilsek ne olur sanki..:Saruboceq:
VLLA EVLENDĞİMDE O HATAYA BENDE DÜŞTÜM EŞİMLE TARTIŞINCA ANNEME ANLATTIM ANNEMDE EŞİMİ DARMA DUMAN ETTİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ARALARI İYİ :) BENCEDE İNCE ÇİİZGİYİ GEÇMEMEK LAZIMsavgili arkadaşlar benim aile yaşantılarında ve evlilikte merak ettiğim bir konu daha var birlikte tartışıp nedenlerini bulmakta bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada yeni evleni
cek arkadaşlarımızada katkımız olur..
evliliğe adım atacağım dönemde bütün yakınlarım bana bak kızım eşin ve ailen arasındaki ince çizgiyi korumalısın öyle kendi ailende her olur olmazı eşine anlatma daha sonra sana karşı kullanır sen ailenle aranda geçeni unutur affedersin ama o unutmaz yüzüne vurur derdi nitekim evlendim evliliğimin 2 yılı çok şükür iyi bir evliliğim var ama denilenin ince noktalarda doğruluğunu görüyorum çevremde arkadaşlarımdan bu konuda çok sıkıntı yaşayanlar var.sizlerde yaşadıklarınızı ve fikrinizi paylaşırmısınız teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?