Ailenizi einizden saknr msnz?

Valla eşim benden çok ailemin bir açığı olsa kapamaya çalışır
Hiç de kullanmadı sekiz senedir zemuszemus
Sanırım biraz de eşin karakteri anahtar rol oynuyor bu durumda:1closedeyes:

kendi ailem hakkındakileri saklarım asla esime anlatmam ama o bana gelip hemen anlatır bende anlatma demem zaten onlarda pek actıon yok kırkyılda bir gelişme oluyor -tatlicadiarzu-

bencede her iki tarafın da ailelerrin bilmesi gereken şey vardır bilmemesi gereken şey vardır:1closedeyes:
başda eşime güvenmek bu konuda benim için çok önemlidir....
eğer evde yaşancak en ufak bi tartışmayı bile aileler biliyor ve yorum yapıyor karışıyorsa o evlilik
evlilik olmakdan çıkar....ne demek ya madem karışcaklar o zaman yeni bi aile neden kuruluyor
kimse çocuğunu evlendirmesin o zaman....zaten çoğu evliliklerin sorunu da bu konular.....
bazı boşboğaz erkekler vardır....eşleri ile ne yaşarlarsa hemen özellikle annelerine anlatırlar....
her iki kişinin de bu konuda birbirine anlayışlı olması lazım ....ailelerinde yangına körüklemesine hiç gerek yok....lmaz:

valla ben anlatıyorum genelde 3 yıllık flört 3 yıllık evlilik sırasında da anlattım ama hiç yüzüme vurmuşluğu yoktur ben arada onun ailesinin yaptıklarını hatırlatıyorum ona ama benimki de yüzüne vurma değil onun daha az üzülmesini sağlama amacına yönelik eşim benim en iyi dostumdur çünkü eleştirisi olursa da kabul ederim ama bugüne kadar en ufak kötü bişi söylememiştir ailemle ilgili ben de onunkileri saygı çerçevesinde eleştiririm belki benimkiler çok sorunlu olmadığı için bana da bir falsoları olmadığı için bu kadar rahat olabilirim onu da bilmiyorum ama eşimle olan her sorunumu aileme anlatmam yalnız gerçekten ben unuturum onlar hele de annem unutmaz çünkü

çok doğru..ben buna çok dikkat ederim..ailemle ilgili şeyleri eşime asla anlatmam..
yarın öbürgün yüzüme vurmasın diye..

Valla eşim benden çok ailemin bir açığı olsa kapamaya çalışır
Hiç de kullanmadı sekiz senedir zemuszemus
Sanırım biraz de eşin karakteri anahtar rol oynuyor bu durumda:1closedeyes:
sevgili dilarem bizim eşlerde bize karşı kullanıyor demiyoruz ki zaten büyüklerin nasihatleri doğrusunda konuşuyoruz ama bunu kullananda veya senin eşin gibi davranan eşleri olanlarda vardır..

of ya beniim ailemin bu aralar hiç sorunları bitmiyor ki malesef...ben de olaylardan fazla etkilenirim bu da benim evime yansır...eşim mecburen benim surat ifadem den anlar ve anlatmak zorunda kalırım ...
biz kendi sorunlarımızı hep kendimiz çözeriz ama ikimizin aileleri mutlaka sorunlarını bizim evimize sokmayı başarır...lmaz:

evet bayel çok doğru tespit etmişsin aynı şeyler benim içinde geçerli malesef ister istemez yüzümüz asılıyor adamlarda bir süre görmezden geliyor daha sonrada yetar diyerek başlıyor birde biz kız çocukları kendi ailemizi daha bi önemser oluyoruz evliliktan sonra abartıyoruz gibi düşün ailemde bir terslik olsa gece kabusla uyanıyorum valla

eşimle herşeyimi paylaşırım.ailemle paylaşmadıklarımı eşim bilir.bu sana kalmış.aradaki çizgiyi mesafeyi koruyabiliyorsan ne ala.koruyamıyorsan ozaaman sorunlar başlar.

Evimizde olan evimizde kalır,çok şükür.

Ne ben aileme anlatırım ne de eşim...Anneler üzülür çünkü,çocukları üzüldüğünde..Bizim eşimizdir,öyle yada böyle unuturuz ama anneler kurarda kurar..

Ailemle problem yaşamıyorum çok şükür..Yaşarsam eğer,kendi halledeceğim bir şeyse yine anlatmam ama altından kalkamayacağım bir şeyse,eşimle paylaşır yardım ve destek isterim sanırım.ama sülale olarak baz alırsak,sorunlu insanlar var ama eşim bilmez onları,anlatmam...Yüzüme vurup vurmamasıyla ilgili değil,benim karakterimle ilgilidir..Oldum olası sorunları içinde barındıran,içine kapanık bir insanımdır..Anlatıp başkalarınıda üzmek istemem...
Eşim de eğer çok dolmuşsa anlatır bana...Bi sana söyleyebiliyorum,beni sen anlarsın mantığıyla hareket eder...Çok bunalınca çıtlatır...

bencede doğr çok yüzgöz olmamak lazım negerek var herşeyi bilmesine
bende onlarınkini bilmeyeyim
negüzel olurdu valla:

ben de eşime ailemde her olup biteni anlatmam...
zaten kendi çekirdek ailem dışında pek kimse ne yapmış ne etmiş ilgilenmem...
ama benimle ilgili her ayrıntıyı, tüm özlemlerimi, tüm kırgınlıklarımı, tüm öfkemi, tüm sevgimi bilir...
gününü bekleyip zehrini kusan biri değildir... aksine hep iyi bir yol göstericidir..

gerçekten de öyle ama çözümü yook çünkü kendimizi onlardan soyutlayamıyoruz ...azıcık dahi umursamazlık tan gelebilsek ne olur sanki..:Saruboceq:

gurbetteyimm bazen oyle bir doluyorumm kii anneme anlatiyorum..anlatirimda o benim annem..
kafasinda kalacak ozel seyleri anlatmam simdilikte olmadi..
onun disinda asla esimee soylemem baskasinin soylenmeyecek birseyini yada gereksiz seyleri dusman olsamda ne esime derim ne de karsimdakinin yuzune vururum..
bir-iki arkadasimi biliyorum..sir degil ama benle ilgili seyleri benim pc me kadar neden esine anlatmis anlamamistim eside saf soruyor ama sinir oldum..o da biliyor sucunu kizda kizardi kaldi..diger arkadasta herseyi soyler bilirim o yuzdende anlatmam ona..bana bu yuzden siz resmisiniz der..herseyi gidip yetistirmek resmiyetmi oluyor bilmiyorum..birde esimin bu huyunu severim kadin gibi gelip dedikodu yapmaz bana yetistirmez..babamda oyledir.oyle tipleride sevmem laf pesinde..
ailemle ilgii birseye karismaz ne de yuzume vurur o an unutur..

Son düzenleme:
Sonuna kadar katılıyorum. Bende ailemle olanları eşime, eşimle olanları aileme anlatmam. Beni ilgilendiren bende kalır. Böylece 19 yılı devirdim.

bir tarafta ailem bir tarafta eşim en değer verdiklerim... :lepi:
dertleşirim tartışırım yeri geldiğinde sarılırım ama asla arada olanları paylaşmam :1ninca:
yaşadıklarım sorunlarım hep bende kalır :umursamaz:
ben olduğum için tanıştılar zaten yerimseniben
ve şuan aralarındaki sevgi saygıyı korumakta benim görevim
buyrunnnnnnnnn

VLLA EVLENDĞİMDE O HATAYA BENDE DÜŞTÜM EŞİMLE TARTIŞINCA ANNEME ANLATTIM ANNEMDE EŞİMİ DARMA DUMAN ETTİ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ARALARI İYİ :) BENCEDE İNCE ÇİİZGİYİ GEÇMEMEK LAZIM lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…