- 20 Mart 2022
- 33
- 2
- 6
- 33
- Konu Sahibi Medihakaracoban
-
Merhaba ben yeni katıldım aranıza ve 7 senelik evliyim kısa tutucam sözü kayinvalidemle konuşmuyoruz ve hamile kalmak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz ailem arkamda ama yine de çok kararsızım
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verinKayınvalide çocuğu doğurmayacağına göre ne düşünelim doğur bence
Ailen arkanda olsa ne olacak sonuçta sen doğurup,uykusuz kalıp,büyütüp ,bakacaksın
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verinKayinvalidenizle hamileliginizin ne alakası var?
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verinÖzetin açıklaması var mi
Teşekkür ederimÖnemli olan eşinizle aranızın nasıl olduğu. Sorun yoksa, huzurlu bir evlilikse neden olmasın?
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verinEe yani?
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verinKayinvalidenizle hamileliginizin ne alakası var?
Hayir öyle demek istemedim insan çok kararsız kalıyor böyle sorunlar olunca çocuk doğurmaktadır bana da hak verin
Esimle aram iyi baski yapmiyor kendi de gitmek istemiyorHak vermesine verelim onda sıkıntı yok anlamak için sordum. Önemli olan eşinizle nasılsıniz? Kv.ile görüşmeniz için size baskı yapıyor mu? Bütün bunlarda sorun yoksa neden sorun olsun.
Esimle aram iyi baski yapmiyor kendi de gitmek istemiyor
Yeni üye oldum kusura bakmayınGirişi yanlış yapmışsın
Hem ailevi problemler var,hem korkuyorum bu durumda desen daha doğruydu.
Kendine ve eşine guveniyorsan,bakabiliriz bir çocuğu yetiştirebiliriz diyorsaniz doğur tabii.
Korkuyor insan ister istemez çünkü 7 senedir sürekli kavga tartışmaTamam o zaman. Çocuğu doğuracak olan sizsiniz, bakacak olan siz ve esiniz. Kv.ile ilgili bir durum yok.
e aileniz destekci,esinizle de bir problem yok bu durumda kv niye sorun olsun kiEsimle aram iyi baski yapmiyor kendi de gitmek istemiyor
Korkuyor insan ister istemez çünkü 7 senedir sürekli kavga tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?