Selam kızlar. Hayırlı ramazanlar.
Ya bu konuyu açsam mi diye çok düşündüm. Biliyorum piskyatriye gitmem gerekiyor ama şuan ağlıyorum. Yazmak istedim. Mesajınız iyi gelebilir diye. Üyeliğimi iptal edecektim ama yine de bı umut yazıyorum ya. Ya o kadar geniş ve detaylı konu ki. Çok kısa söylemeye calisicam. Ya ben çok hatalı, özgüvensiz, ise yaramaz biriyim, bunu tüm kalbimle söylüyorum ve çok çok eminim buna. Ama benim de bir canım var, az önce olan olay

Bbm kalemi yerine koymadım diye sinirlenip bağırdı. (Not yazmış kağıda, bu kaçıncı, aldığın şeyleri yerine koy tarzı) ya ben smdilik çocuklarımla ailemle yaşıyorum. Ya ben bilerek isteyerek yapmadım. Ama aklıma gelse de inadına yapmak istemezdim. Tartıyı da yerine düzgün koy dedi diye gizliden tartı aldım, odada kapıyı kitliyip tartıliyorum. Konu basit gelebilir ama ben kırk yaşıma merdiven dayadım. Hayatımın her alanında güçsüzum. Kendime güvenim yok ve ben bu saatten sonra kendimi kimsenin eğitmesini istemiyorum, buna müsade etmeyeceğim ama çok çok fazla gerginim. Sinirden yüzüme tokat atıyorum bazen. Dayanamıyorum. Gerçekten bilmiyorum. Nasıl sabredicem. Düzgünce konuşmakla olsa bu saate kadar olurdu. Ben bu saatten sonra iyilik için bile olsa en yakınım tarafindan bile yontulmak istemiyorum.tek isteğim sakin kalabilmek, çünkü baygınlık hali geliyor

sabredemiyorum. Çok çok gerginim. Bu sadece bir örnek. Ya kağıda yazmisti. Anneme dedim böyle böyle ama ses cikarmicam dedim. Evet o senin baban dedi (eskiden sinir krizi geçirirdim) sustum, sinirimi göstermeyi bırakın, ağzımı açıp baba oraya yazmışsın, yok ben kalemi hatırlamıyorum vb hiç yorum yapmadım ama o ne yaptı. Az önce bağırdı. Kalem hala yerine konulmamis falan dedi. Korkudan gözlerimi kapadım, odaya gelir diye korktum. Ya beni seviyor biliyorum kızıyım, iyilik için ama ben dayanamıyorum dayanamıyorum