Ailesi bilmiyordu aramizdakini peki ya yarin birgün barisirsak babasi neden bunu yapti üzüldüm

Bir daha asla eski benliğinize ulaşamazsınız. İyi düşündünüz mü?
Bakın biz burada kaç kişi toplu terapi almaya karar verdik. Yani, emin misiniz? Buna hazır mısınız?
Çocuklarınıza, ailenize son kez sarılın.
Ola ki o bilgi size erişirse bir şekilde, şimdiden Mevla şifa versin.
Ben bu vebale ortak olamam. Hoşça kalın. Kısa da olsa sizi tanımak güzeldi.
chemist0 chemist0 85. sayfadayım. Beynimin şiştiğini fiziksel olarak hissediyorum. Boş bakıyorum. Hayattan beklentilerimi sorgulamaya başladım. Bana bi şey olursa o kadına söyleyin eşşek gibi benim çocuğuma köfte yapacak benim oğlum tek varis

chemist0 chemist0 85. sayfadayım. Beynimin şiştiğini fiziksel olarak hissediyorum. Boş bakıyorum. Hayattan beklentilerimi sorgulamaya başladım. Bana bi şey olursa o kadına söyleyin eşşek gibi benim çocuğuma köfte yapacak benim oğlum tek varis
İlk bir hafta uykuda sayıklama, sanırlar görme gibi semptomlar oluyor ama zamanla etkisi azalıyor.
Ha bir de eşinizin ikinci eşiyseniz, çok büyük lanete maruz kaldınız. Onun için bilim dünyası şu an çaresiz.
Bekar adam mı yok?
Kimsenin rızkını yemeyecektiniz.

chemist0 chemist0 beğendin mi yaptığını? Dünya tatlısı kadın neler diyor senin yüzünden:)

İlk bir hafta uykuda sayıklama, sanırlar görme gibi semptomlar oluyor ama zamanla etkisi azalıyor.
Ha bir de eşinizin ikinci eşiyseniz, çok büyük lanete maruz kaldınız. Onun için bilim dünyası şu an çaresiz.
Bekar adam mı yok?
Kimsenin rızkını yemeyecektiniz.

chemist0 chemist0 beğendin mi yaptığını? Dünya tatlısı kadın neler diyor senin yüzünden:)
şu konu bitsin kendime 1 ay dijital detoks uygulayacağım

Canım neye alındığını anlayamadım. Babası zaten bilmiyor, güzel görünce yüzük tak, evlen gibi bili demiş olabilir çünkü büyüklerimiz bunu hep der biz de güleriz. Ha üzülmüş olabilirsin, o da ne babasının derdi ne eski sevgilinin. Kendi içinde ağlar geçersin.
Eski sevgilime söylesem mi olayını da anlamadım. Babası günahsız yazık senle şakalaşıyor, bu adamı niye şikayet edesin ki? Orada da sanırım eskiyle bir şekild eilerişime geçmeye çalışmanı anlattın ama kurduğun cümleler yanlış belki. Çünkü baba ne seni kıracak bili yapmış ne de şikayet edilecek

İnsanlar konuşarak bile kendini yeterince ifade edemiyor. Adamın işaretini belki yanlış anladınız belki doğru. Tam olarak bilemezsiniz ki. Belki de güzel olmuşsun oğlum evlenme teklif eder anlamında demiştir.

Abisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin
Sen hâlâ niye çalışıyorsun orada? Bulunamaz bi iş mi, mükemmel şartları mı var, çok mu mutlusun?

Ayrıca bunda alınıp gücenecek, zoruna gidecek ne var? Senin gibi kompleksli, her şeye alınan, kendi çapında anlam arayan, tribe giren, bi şey bulamazsa kusur uyduran insanları çok tehlikeli buluyorum, Allah şerrinizden korusun :KK53:

Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Ay konu sahibi ban yemiş ya neye üzülmüş ki adam güzelsin nişan tak demiş bunda üzülecek ne var şimdi ay acaba konu sahibi evde kaldın diye mi algıladı 😅😅😅

Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Belkı başka bir şey solemıstır.

Hemen orda erkek arkadaşına deseydin bak baban ne diyor 🤣
Babasına da deseydin valla takıcam ama oğlunla küsüz 🤣🤣
Erkek arkadaşın düşünsün gerisini

E söyle o zaman oğluma onu bekliyorum deseydiniz.

Eskş erkek arkadaşınızın işyerşnde çalışmak çok mantıklı bir tavır değil.

Back
X