ailesi hala beni istemeye gelmedi.. yardim edin lütfen

21 yaşında nişan attım ben..
şimdi varya, ozaman üstüne basa basa savunduğum, arkasında durduğum, kendimi haklı gördüğüm şeylere inanamıyorum yani inanamıyorum..
olgunluk öyle seneye 21 sonraki seneye 22 falan diye gelen bişey değil ne yazıkki..
okadar erken ki, okadar pişman olursunuz ki..
25 imde evlendiğimde bambaşka bi insandım ben..
zamana bırakın, gerekirse ailelere ayrıldık deyin..
sessizce yaşayın ilişkinizi, bakalım nasıl şekillenecek.. aynı yoğunlukta devam edecek mi..

20 yaşında bir erkeğin olgunluguna, elinin ekmek tutup ev geçindirip dağ gibi arkanda durabilceğine inanmıyorum. Ev işi ne olacak kiradamk oturacaksınız ? İş durumu nasıl mesleği ne kaç para kazanıyor? 20 yaşında biri ünv mezunu değilse vasıfsızsa fazla maaşta alamaz. Hayat şartları zor nasıl ayakta kalacaksınız ailelerin yardımı olmadan? Valla yaşınız ufak daha bu işin oluru biraz zor gibi

10 yıllık konuyu nerden buldunuz da mesaj yazdınız Allah aşkına? Şu an her ikisi de 30lu yaşlarındalar.

Ben de anne baba olsam 20 yaşındaki çocuğun lafına bakıp kız istemeye gitmezdim, boynuma kement vursalar yine de gitmezdim.
Anneniz de bir garip. Demedi mi hiç kızom küçüksün, ne nişanı ne düğünü.
İş yok muhtemelen, eğitim varmış gibi de görünmüyor, yaşlar küçük birikim de yok. Askerlik duruyor daha.
Bilemedim ki hiç mi yakınınızda aklı başında kimse yok.

2015 konusu kız bu, üyelerden üye kalmamış nerdeyse

Oğlum 20 yaşında evlenmeye kalksa asla izin versem. Yaşınızı okuyunca devamını okumadım bile. Bu yaşta evlilik mi olur?

Haklilar.20 yasindaki ogluma kiz istemeye gitmem.belki 10 sene sonra olabilir.

10 yıllık konuyu nerden buldunuz da mesaj yazdınız Allah aşkına? Şu an her ikisi de 30lu yaşlarındalar.
Ahahha valla o önüme cıktı bende yeni gibi cevap yazmısım yaa off ne halt yediler kimbilir her ikiside başkasıyla evlenmiş şimdiye 2 çocuk yapmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…